?

Idag har jag ridit på Sorf, det gick bra jag red Frans :D Jenny fick rida en ny ponny som precis hade kommit, det var kul att se, duktiga! :)

Erik var riktigt bra i idol!

Utgång på lördag, vilka vill haka? (Kim fyller ju faktiskt år!) Men det är bara att höra av sig ;)

Jag har betalat min första räkning idag, fast det gick inte så bra, för idag var ju sista dagen man kunde betala, men då var jag tvungen att skriva i morgondagen som betalningsdatum, men det kan väll inte görs så mycket för en dags försening? haha jag är ju fatiskt nybörjare ;)

Vissa människor kan inte vara från denna värld? Jag fattar ingenting, vad det gäller det alltså!


Denna dag kommer vi alltid att minnas tjejer! :)


Tisdag

Denna dag har varit lite stressig.. Men det har gått bra och vi hann göra allt enligt våran tidsplan ;)

Det går bra på praktiken, jag trivs!

Ja det börjar bli dags att höra av sig till Maria igen (hon som fixade mina naglar) för jag börjar nämligen tappa naglarna nu och jag vill ha dem fixade till vi reser :)

Börjar få lite smått panik med att jag aldrig kommer igång med pluggande, har ju bara 1 och en halv vecka på mig nu, stress och åter stress ;} Jag ska läsa 70 sidor i olivers resor eller vad den heter.. För mig är det mycket efter som att jag är så himla segläst, aja dags att böra, snart imorgon kanske? Haha nej men det är så jag gör hela tiden, skjuter upp det, sen blir det bara mer och mer att göra så blir man stressad och är dess utom rummet stökligt så blir det kortslutning eller åtminstånde kaos i mitt huvud. Dags att skärpa mig, rycka upp mig kanske inte vorre helt fel! ;) 

Nu måste jag duscha för snart börjar juh idol men Mariette och Erika måste ju redan vara klara, det var ju klart bästm gåshud blev det när de sjöng. Jag tyckte inte att hon Moa var bra idag.. 
Nog för mig idag, hörs och ses och puss på er! :)

Idol



Detta är några av det idoler jag minns och saknar!

Regn

Det blev rida två hästar i spöregn plus en jättejobbig cykeltur hem..

Men när jag kom hem väntade maten på spisen så det var ju bra :) Det blir till att handla imorgon föresten. Men nu ska jag hämta kaffe sen blir det lite idol och sova :)
Puss och sov gott!

ps. Lisa en tröst till dig jag är också kaffeberoende!

Måndag

Oj vad dum jag var mot en fluga nyss, har typ ångest. Den hade flygit in i en flaska och då skruvade jag på korken och skakade flaskan mycket hårt så flugan skadade sig, men nu börjar den piggna till så jag ska nog ta ut flaskan och släppa ut flugan så den kan flyga fritt i den stora världen!

Nu är det dax för mig att fixa mig för stall, sis är i västerås och hämtar sin mobil så blir för mig att åka till stallet själv idag, men det är skönt det också. När jag kommer hem blir det matlagningsdax, fast måste nog handla först kom jag på nu..
Men sköt om er så länge, pusshej! :)

Vad ska man säga om man inte vill, utan att personen i fråga ska ta illa upp?

Tyck till!

Vad tycks om bloggens nya utseende? Är det bra? Är det något jag ska ändra på, i så fall vad? :) 

"För att se det nya utseendet på bloggen behöver du oftast klicka på uppdatera i din webbläsare."


Bäst

Nu har jag precis varit i stallet. Det gick bra det. :)

Jag är så glad att jag har mina tjejer utan er hade livet varit riktigt trist! Tack för att ni finns! :)<3

Nu är det nog dags att sätta igång maten, jag tror vi fixar vofflor om det blir som jag vill! Så det blir det troligvis ;) Men nu måste jag sätta igång börjar bli riktigt hungrig lixom.

Hörs och ses, glöm inte pussen! :)

Helgen

Gårdagen var skoj, först var tjejerna här och det blev förkrök med singstar! Gissa vems lag som vann då? eller jag kan säga, vårat! (Lisa, Evelina och så lilla jag). Fast jag förstår inte hur för det känndes som vi förlorade hela tiden ;) Sen drog vi till hotellet med partyhatt och "tuta", det var mycket folk. Jag går som alltid fram och pratar med Tom i midnight scrapers, hahaha.. Men det var en väldigt lycka kväll eller jag kanske ska säga helg. :) Fast jag tycker riktigt synd om Bella, Diane och Jenny som har blivit av med saker i helgen, jag förstå verkligen hur det känns efter som att jag har varit med om samma sak själv.. Hoppas verkligen att det löser sig, att ni på något sätt får tillbaka era saker, stört av folk att sno!
 
Här kommer lite bilder! NEJ DET FÅR INTE VARA SANT! FAN FAN GÅNGER TUSEN! Som Evve skulle ha sagt :(

puss och hejdå på er!
PS. Tack till Bella som lät oss vara och sova i hennes lägenhet, assnällt! :)


Kort uppdatering

Idag har jag jobbat, ganska slitet! Men det fungerade, snart hotellet puss hej! <3


gäatblooogg : DK;EW och SPÄTTAN

Nu dansar Diane och Annette i mitt vardagsrum! :) 18 år tooodaaay nettan <3  wihah det är askul. ooohhooohhhh /dk bajs pyss!


nu är det SÅÄTTTTTAN: ska bara berätta att jag har världens bästa vänner, igår fick jag en present av evve, jenny och johanna......en kryssning wiiiiiiiiiiihooooooooooooo*0Dmlove them
dk tog just bort all musik så nu kan vi inte dansa mer.............pusssssssssss johanna fan!

Diankan hade ner ner datorn på gooooolvet då slutade musiken och då försvann alla glad miner. lite cry här och lite cry där.


GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODBYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Fredag och helg

Tjaba!
Nu sitter vi i Bellas lägenhet!

Denna dag ha varit bra, den började som vanligt på Café silver.. Men jag kom inte där ifrån förns ungefär femtiden, det var mycket folk som kom, så jag kunde inte lämna Ida själv med massa kunder och disk. 

När jag kom hem blev det stress till stallet och mockade. Väl hemma blev det dusch och fix innan västerås och somsagt nu sitter jag här. Men n måste jag vara lite social :)
PUSS OCH HEJDÅ!
Ha en underbar helg :D

ps. Lisa har så kul hemma i soffan! Vi lovar vi kommer har roligt åt dig;) haha puss på den tjejen <3

Kort uppdatering

Idag red jag Frans på sorf och det gick hur bra som hälst! Underbar häst! :D

Snart fredag, weeehoo :)

Sov underbart och puss på er!

Ulltraljud

Tjaba!
Idag har jag varit på mitt första ulltraljud. Det gick bra, barnet så bra ut, det var bara lite större än vanligtvis men det kunde tyda på tvillingar, hoppas :D Tänk er två tvillingar som knatar runt överallt och så, underbart. Men vi bokade in ett till ulltraljud igen om tre veckor och barnmoskan sa att vi redan nästa ulltraljud kan se om det är tvillingar :D Spänning, berättar så snabbt jag vet.

Hahah skojade! ;)

Men jag gjorde faktiskt mit första ulltraljud idag och det kunde inte hitta någonting, så det var skönt :) (Jag har ju haft ont i magen ni vet) Sen åt jag och Mami på Max för jag hade ju inte ätigt något på mycket länge som nu såg i mitt andra inlägg.. När vi var klara med det, drog jag till cafe silver, det gick bra att praktisera denna dag med :)

Jag har också solat idag, så skönt, man får tid att tänka och nästan somna i värmen :D

Godnatt och PUSS!

Första APU-dag

Dagen började med att jag inte vaknade av veckaklockan eller när mamma ringde så hon fick komma och väcka mig, (tack för det :)).

Sen fortsatte dagen med samma tur, när jag kom till Cafe Silver förstod verken Ali eller Eva vad jag gjorde där, de hade glömt bort att jag skulle komma redan denna vecka (A) haha.. Men inte nog med det jag skar mig också, så skulle jag hämta plåster för det blödde men då var plåstrena slut. Då berättade jag det för Eva som skulle handla, när hon är tillbax så säger hon "nej jag glömde köpa plåster". Hahah men min otursförmiddag slutar inte där, jag skärde mig såklart 1 gång till på samma hand och då behövde jag vekligen plåster för det blödde mer, men jag överlevde ;) hahaha

Imorgon blir det doktor och ingen mat på över 12 timmar, hungrig är bara förnamnet... "Jag är hungrig" kommer nog vara min kommentar i bilen på väg in till västerås. haha alla minns väll när jag hakade upp mig och sa "åhh vad mätt jag är!" hela tiden(A)

Åh längtar till helgen! 

Egypten

http://www.dreamsresortsegypt.com/
Öppna denna länk och tryckDV (Dreams Vacation, Sharm El Sheikh)
För att se hur vi kommer att bo veckan i Egypten :D

Bikini!

Igår jobbade jag, det gick bra, men det var sååååå MYCKET folk, kön tog aldrig slut, disken tog aldrig slut, men brickorna där emot tog alltid slut, hahah ja ni förstår! ;) Jag fick min lön igår, och det blev mycket mer än jag hade räknat med så jag är superglad för det :D När jag kom hem så åkte jag och min mor till stallet där jag red två hästar och det gick bra :) Doran var riktigt fin tycker jag, fast lite drygt är det när hon lossas att jag är hård i handen och kastar upp huvudet, fast jag i själva verket är mycket mjuk.. haha personlighet.. När vi kom hem så fixade vi upp och åt massa kräftor, det var smaskens ;) Sen blev det somna framför en film..

Dagen började med att jag vaknade av en stor fluga i mitt rum vid 10-tiden.. Då kan man ju inte somna om direkt, så jag gick upp och bestämde mog för att göra skagenröra, så jag körde in en grov baguett i ugnen och sen när jag var klar med skagenröra la jag ett salladsblad på baguetten och smetade på röran. Det var en god frukost. Och nu sitter jag här efter en tids fixandes på farm ville (facebook) det är faktiskt roligt :)

Sis och Bror åkte till pappa på fredagskvällen (jag kunde inte följa med för jag skulle ju jobba på lördagen), de skulle åka ut med båten, trevligt :)

Imorgon börjar praktiken och gissa vart jag ska vara? På Café Silver. haha, men det är ju kul att träffa lite folk och så, sen är det ju bara 3 veckor för vi (jag och jenny) ska nämligen åka till Egypten den sista veckan praktikveckan :D Med pappa, Carlotte och småsyrrorna, åhh vad jag längtar, jag har ju till och med köpt 6 bikini tills det ;)


Dessa blev det :) (REA, REA, REA och åter REA.. ) Det landade ungefär på 300 kr vilket ger ett snitt på 50 kr delen, så jag är riktigt nöjd :) Fast det var några delar som kostade 25 kr och några som var lite dyrare osv..

 

Hmm kanske ska gå ut och sola nu, det är ju varmt, får se..
Ha det bäst och puss på er! :)


Stressad!

Jag har just tittat på Dirty Dancing, första gången (A) Den var bra, man måste ju se den har jag hört..

Åhh jag hinner inte lägga ner så mycket tid på bloggen som jag vill.. Imorgon ska jag jobba så det börjar blir stor tid för sängen, ganska jobb att ha så mycket kvar att göra när det ända man vill bara är att gå och lägga sig..

Måste gå nu, puss och sov bäst inatt! :)


Ganska normal

Denna dag har varit ganska normal. Imorgon blir det västerås på morgonen till pa-arbetet! Spännande, hoppas att vi hinner och att det känns bra efteråt :)

Måste sova nu upp ganska tidigt imorgon, skulle verkligen spara tid om man kunde komma på kläder till imorgon redan idag. Får fundera lite på det.. Idag har jag faktiskt pluggat känner mig ganska duktig (A) inte för att jag inte brukar plugga utan för att det känndes så tungt att komma igång men jag gjorde det iaf ;)

På lödrdag blir det troligen bio med tjejerna, kul! :)

Men puss och godnatt på er!

PS. Mina vännerna betyder mycket, skulle aldrig klarat mig utan er <3 (:


Ny design

Jag ville ändra designen lite, men jag tycker inte att det blev så bra, men jag kommer ända det snart igen, när jag har lite mer tid på mig ;)

Begravning

Hela förmiddagen blev spenderad med Evelina :) Första lektionen var PA, det gick ganska bra och jag hoppas vi kommer iväg på fredag. 

Men jag cyklade hem tidigare för det var dags för min första och förhoppningsvis sista begravning. Det var sorgligt måste jag säga.

 

Redan när denna låt spelades började man snyffta..


Han har nu lämnat oss
Han har kommit till en plats där han inte har ont
En plats där han inte har några krav eller måsten
Ett ställe där han inte behöver känna smärta värken i korppen eller själen
Ett ställe där han blir accepterad av alla
Han lämnade oss för att slippa lidandet
För att han inte orkade mer
Men han var stark
Han hade mod
Han var smart 
Han kämpade länge
Jag vill inte säga att han gav upp
För han kämpade länge
Han orkade längre än det flesta andra skulle gjort
Han hade livsglädje trots smärtan
Jag hoppas han har det bra nu
att han inte kan känna smärta
för det finns ingen person som förtjänar det mer än du
Vila i frid Per Hedström

Denna dikt lästes upp av Urban, det var fint. (jag skulle aldrig ha klarat det..)
Tack för all uppskattning jag fick för dikten efteråt, det värmde! <3


Skolfoto

Svår fråga, jag behöver ett svar men jag får det inte?

Andra avenyn börjar nu, kommer inte bli så långt inlägg, har liksom fasnat i det, trotts dess platta och kanske lite tråkiga innerhåll ;)

Idag blev det en 2 timmars ritt.. :)

Skolfotot var ju idag, ganska tråkigt att inte 3:orna fick göra lite mer som de ville, det är ju sista året lixom.. Vårat foto kan vara lite rörigt och svårt att förstå.. Men hoppas att det mot min tro ser bra ut i katalogen :)

Börjar redan bli taggad inför dubbelhelgen, då blir det ju en till 18-åring att röja med ;)

Potenciell efterfest? hahah
 
Ha det bra gott fålk och puss på er! :)


Roast på Berns

Öhh är vi ihop nu? hahaha


Måndag

Idag har det varti en måndag, skoldag sen blev det fika med sis, Vicktoria och Amanda det var riktigt trevligt ;) När vi kom till stallet blev det uteritt, vi hittade en jättefin travbana som vi galoperade på, såå kul den var riktigt lång var den också, vi han inte rida ända tills dess slut för mörket började falla, så vi blev tvugna att rida hem. Men roligt var det, jag red Doris, så på hemvägen förstod jag hur det känns att sitte på en studdsboll som studdsar upp och ner, upp och ner, ja ni förstår nog vad jag menar, haha Doris var studdsbollen ;) Det blev iaf en runda på 1 och en halv timme :)

När jag kom hem var det tv, jag skulle ha pluggat men så blev inte fallet, jag har kommit på en rikitgt bra pesent till den blivande 18-åringen, hoppas det fungerar :D

Nu måste jag fixa kläder till skolfottot imorgon, hmm spännande tema måste jag säga, måste klura lite nu..
puss på er och sov asbra inatt! :)  

PS. Jag har kommit på varför jag stör mig på en person väldigt mycket, det är för att hon är så negativ, det finns inget som är bra,  "inget duger, allt suger!" Måste vara hennes måtto. haha..   

Jenny och Doris

Första helgen på lägne det inte stod festa på schemat, det kändes lite svårt på lördagskvällen, men det var bara att titta på bra filmer så klarade jag det också ;)

Idag har jag inte gjort så mycket, bara softat typ.. I stallet hjälpte jag sis lite med hoppningen, dom var riktigt duktiga, kul att se :) Annars har det bara varit tv och onyttigt idag, sista gången på länge om jag klarar det vill säga. Jag har ju gjort det förut så..



Det var lite bilder på Jenny och Doris, hon hoppade jättefint idag och hade självförtroende, det var kul att se. Vi valde att lägga hindrena på 1/1.10 m, hoppas hon fortsätter såhär, då kan man nog hoppa upp henne lite :D

Men nu blir det dusch och sen säng för min del!
Pusshej! =)(=


Lördag

Denna dag började med att krama hejdå till Evelina sen sov jag lite till. När jag vaknade kom mammi upp och frågade om jag ville följa med och titta på Robins venersage och det ville jag förstås, han hade jättefina bilder och det slutade med två tavlor köpta, det kommer bli så fint :D Sen när vi kom hem så åkte jag, mammi och Urban och tittade på fotboll (Roffe fick följa med också). Efter det betämde vi oss för att åka till Max och käka, vi var tvugna att sitta ute för vi hade ju lilla Roffe med oss, det var lite kallt men annars gick det bra. Hahah det roligaste var när det kom en stor bil med ett grabbgäng i, sen var det en av dem som var utklädd till en tjej med vågad klädsel om man säger så. Haha det var nog en svensexa skulle jag gissa ;) 

När vi kom hem gav vi sis mat (hon kunde inte följa med för hon skulle på ett möte angående hennes pa-arbete). Hon blev glad och mätt :) Sen var det bara att åka till stallet och fixa. 

När vi var klara med det var det dags att komma hem och titta på en bra film med sis, The accidental husband hette den. Efter det tog vi en promenad med Roffe och nu är det skräckfilm som står på listan, så jag måste nog sätta mig in i den nu ;)
Puusss och sköt om er! :)

Jag älskar när bilar tutar på en, man blir jämt livrädd..


Lösnaglar,Skola,Stall,Umgås

"Ok, jag har inte Pelle" hahah så kan smsen se ut när man har lösnagalar, det roliga var att jag svarade på frågan vad händer i helgen. Hahah

Idag har jag varit i skolan dock en soft dag med två eftermiddagslektioner som resulterade till att vi skutade 14.00. När vi hade pallat oss hem så drog jag och sis till stallet. Men när vi var klara där och kom hem så fixade vi oss för vi skulle ju äta med Lisa och Evelina. Efter ett tag knackar det på dörren och jag går ner för att öppna då möts jag av en rolig surprise nämligen en Diane som tittar in, så hon hakade också på. Vi bestämde oss för att hämta mat och sätta oss här hemma och äta och titta på idol. Efter idol blev det film, det var trevlans, kul att umgås med tjejerna :)<3

Nu sitter jag här och skriver medans Evelina har somnat på soffan och sis borstar tänderna ;) 
Puss och godnatt gott folk! :) 

Bra dag

Idag har det varit en bra skoldag. Jag har varit på bra humör sen hade vi 2,5 timmes hål, ser ganska jobbigt ut men icke då, för Diane och Lisa hade också det så vi spelade kort och skrattade mycket :) Hahaha sen när DK hade gått på lektion passade vi på att busa lite med henne, vi tänkte flytta på hennes skåp men vi vågade inte det för vaktmestarna satt precis där, men vi bestämde oss för att vända på hennes skåp för att se DK när hon går fram och försöker låsa upp ett blankt skåp. Så när deras lektion hade slutat gick Lisa lite listigt och plockade upp oss från våran lektion, för jag skulle nämligen smygfilma DK när hon skulle öppna skåpet. Hahahah och kul var det för guuud vad vi garvade ;) 

Så stod skåpet ut när vi hade vänt det ;)
Får se om jag lägger upp videon på facebook eller youtube sen. Fungerar juh inte att lägga upp videon direkt här..

Jag har också varit hos Maria och fixat mina naglar, jag blev jättenöjd, tack Viktoria för hjälpen och tack Maria för naglarna :D

Så ser dem ut, vill ni fixa era naglar hos Maria? Det är bara att säga till så fixar vi det. Hon är duktig och det är billigt. Hon tar i princip bara betalt för materialet :) 

Åh jag hörde att det blir ut och äta imorgon med lite brudar, yess trevlans! :)
Nu blir det dusch för min del, sen sängen, Pusshej! =)(=


090909

Jaha, 9/9-09 var det då, tycker sånt är ganska coolt med siffror egentligen typ som när klockan är 22.22 eller 11.11 eller när jag får numret 678 på garederobslappen på hotellet.. haha

Idag har jag ridit två pass på Sorf och båda gick bra :)

Det blev ett kort inlägg för nu ska jag sova, duktigt va? haha
puss och godnatt! :)

Ps. Ganska komiskt att jag detta var mitt 222 inlägg!

Tisdag


Jenken, DK och så var det jag :)

Nämen singstar blev det också


Kom Evelina jag ska hjälpa dig ner. Hahah


Haha ja då var vi inne på hotellet då ;)

Denna bild får avsluta en underbart rolig kväll/natt, ni kan gå in på DK:s blogg och titta på mer bilder :)

Efter ett missförstånd med Maria (som jag ska fixa mina naglar hos) bestämde vi att göra det på torsdag efter skolan stället.

Det började med att jag och Evelina gick på stan och tittade lite på grejer till vårat pa-arbete, men det blir till att fortsätta med det imorgon. Efter det följde E med oss hem så pratade vi lite och så, sen gick jag och E ner på stan och köpte smink sen gick hon till bussen. När jag kom hem så stressade jag och sis till stallet. Men efter som att det inte blev något med naglarna så gick jag ut och gick en låååååång promrnad med Roffe, såå härligt :) När vi kom hem hoppade jag in i duschen och nu tittar jag på idol :) Nu är det verkligen höööst... 

Hahaha det var ett werdooh som satte sig vid vårat bord i matsalen idag, han började med att dissa oss genom att gissa att vi gick i ettan, jag bara hahah nej 3:an, sen fortsatte han.. Men han var läskig, han bara satte sig vid vårat bord och började prata med oss och tittade sådär läskigt i änns ögon när han pratade, ni vet.  Han sa att han var lärarkandidat och att han snart skulle träffa sin mentor, sen innan han gick sa han att han skulle gå och ha lektion. Hahah vissa människor är bara konstigt ..
  


Roast på Berns

Nu håller jag på att skivka bilder till Diane och tittar på "Roast på Berns", så kul och Björn är bra måste jag erkänna :)

Idag var jag hos doktorn, vi kom inte fram till något, men vi tog lite prover och så sen ska jag åka till Västerås och titta magen. Så får vi se om de kommer fram till något. Men nog pratat om det, imorgon ska jag till en som heter Maria och fixa mina naglar :) Ska bli spännande :)

En till rolig sak är att vi har börjat planera helgen då Annette fyller 18, utgång både fredagen och lördagen :) Men nu är det dax för mig att bädda ner mig i min sköna säng och somna! 
Pussochhejdåpåer! 

Ps. Orkar inte lägga in bilder idag :/

Hoffmaestro

Hej! Alltså gårdagskvällen var grymt bra, så roligt var det! Men bäst var efterfesten med hoffmaestro vill jag lova!

Hahah det blev jonglering och konsentrationen var på högsta nivå ;) Sen ritade jag deras spelning på tavlan och det blev kallat "a peace of art" haha fick tyvärr ingen bild på det..

Idag har varit en ganska härlig dag, först sov jag i soffan framför tv:n, sen kom mamma upp och berättade att Alex skulle komma, då blev jag glad, det är alltid kul att träffa han nu när han inte bor hemma :) Efter att han hade dragit hem och mamma på dansen cyklade jag och sis till stallet. När det var klart och vi kom hem så åt jag, sen bestämde jag mig för att ta en långpromenad med roffe, det var så sköönt! Sen träffade jag Kim och Li vid liljas, det var också trevligt att få byta lite ord med dem <3 Nu ska jag väll duscha sen sängen tror jag ;)

Kommer mer blider från gårdagen imorgon om jag orkar lägga in ;)
Puss på er!

PS. tack alla för en sjukt rolig kväll igår, haha och alla komplemager (A) :)<3


Gästbloggare: Evelina

Tooooodels alla JOHANNAS ALLA bloggläsare av johannas blogg :D nu sirtter vi här hos the jna och har det skoj de andra sjunger singstar wiiiihaaaaah. diane är helt crasy lisa likkkkaaaaaaaa sppååå.ö eeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ehjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jennny tänker...................... fann vad det är svårt  cdet är att komma på något att skriva men jag ör skit glafd för det där med märsta första veckan har varit as kul jag har skaffat många nya vänner och alla vill bli mäklare fAST peter för han vill bli gynekolog vilket är ganska bra eftersom nu känner jag honom så jag få gfå dit gratis HAPPYHAPPYHAPPY. men jag saknbar givitis mina vänner men dom finns ju kvar..men nog om märsta. märsta är härligt. nåja jAG SE R FRAMM EMot en häääääääääääääääääärlig kvväll på zsattt med de bääääääääääääääääääääääääääääääässssssssssssssssssssssssssssssstaaaaaaaaaaaaaaaaaa.l wiwiwwi.
lisa<3 någon eller? HAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH.
ÄHHH nu skiter vi i det härr ska dra till mina toooooooooodelssswsss


Då vad det Lördag

Nu är det så att jag snart ska börja fixa mig för en kväll som börjar med lite tjejer här sen vidare till hotellet :D Det ska bli kul, bara jag kommer på något att ha på mig.

Det är kul att känna att man vill ha något nytt på sig varje gång man går ut och att det känns som att man inte har några kläder!

Idag har det inte hänt så mycket, jag vaknade, åt frukost, fixade mig, cyklade till stallet, red ut med sis, cyklade hem, mötte Evelina, skutsade hem henne till oss, åt pizza, rakade benen, duschade, tittar på tv! Ja så har dagen sett ut hit tills. Det ska bli kul att träffa tjejerna ikväll, så nu ska jag nog gå och titta i min garderob, eller jag vet jag kan rota i sis garderob nu när hon står i duschen då lär hon ju inte märka något (A)
pusspåer!


Kvällsinlägg

Nu har jag precis gått en kväll prommis med min lilla hund :) Det är så skönt att bara gå ute i regnet och bara tänka för sig själv. (Fast jag var för feg för parken (A))

Nu ska jag snart gå in i duschen, fast nu duschar sis så det är bara att vänta. Ähh jag få nöja mig såhär, hörs imorgon, i städstressen. Pusshej!


Tänkte bara lägga in en bra låt ;)


Svininfluensan

"Beter vi oss rationellt och proportionellt? Den förra stora flunsan som hette Hongkong hade också spritts från svin, inget ovanligt sett historiskt. Hongkong upptäcktes 1968, vi har alla haft den någon gång och den är fortfarande aktiv men inte särskilt farlig längre. Mycket för att vi levt med den så länge, och varit hyggligt restriktiva med mediciner har vi alla med tiden blivit mer eller mindre immuna allt eftersom vi fått den och klarat av den. Den influensan har sedan -68 tagit ca. 700 tusen liv, det blir 17 tusen i snitt per år. I snitt! Alltså, svininfluensan är hittils fjantigt i jämförelse, men se på tidningar, TV och hur våra politiker agerar.. vems ärenden är det som gås egentligen?"

Jag googlade lite på svininfuensan och hittade detta och jag håller med! Alltså idag i skolan så lovar jag att var annan mening jag hörde var svininfluensan med i (jag lyssnade på många konversationer). Det är klart att jag inte vill att folk ska bli smittade eller att jag tycker att svininfluensan är bra, med det känns som att det är mycket hysteri kring svininfluensan. Den är i Sverige nu, den sprids, blir man smittad så blir man, det är inget man kan göra något åt helt enkelt. Det enda som inte kan bli smittade är de som har haft den..

Nu fick jag det sagt, hehe pusshej! :) 

Innan skolan

Nu sitter jag och är klar för skolan, jag tycket faktiskt att det ska bli roligt att gå till skolan idag, det ska bli kul att träffa lite folk, det känns som att det var ett tag sen :) Fast det är dock lite tråkligt att jag har smittat min sis nu. Hoppas hon blir kry tills lördag!

Igår fixade jag stoppet i duschen, det var inte så trevligt måste jag säga. Men nu är det fixat så nu dröjer det ett tag tills det måste göras igen ;)

Nu drar jag till skolan, men hörs senare idag tror jag, pusshej! :)


Yes snart kry :D

Idag har jag varit hemma, jag kännde att jag inte skulle orka gå till skolan. Men dagen började med att jag åt frukost, sen började jag jobba lite på projektarbete  eftersom att jag har varit sjukt så känndes det som att det behövdes, så kan vi sätta oss i våran grupp och titta igenom vad vi har gjort på fredag :) Sen gick jag och fixade tvätten, sen gick jag upp och började diska världens största disk, sen var jag på städhumör, så jag storstädade köcket, dvs. torkade luckor, torkade hyllor, städade skferiet, städade soppskåpet med mycket mera! Sen städade jag badrummet, alla skåpen och så det blev jättefint! :) Fast imorgon blir det väll vardagsrummet och mitt eget rum kan jag väll gissa. Fast det får bli efter skolan, för imorgon ska jag gå till skolan om jag inte skulle fått feber eller så, men det får inte hända! Jag har ju orkat vara uppe nästan hela dagen idag, även om jag inte har mått så bra så har jag klartat det iaf.

Jag börjar bli taggad till lördag, vi ska ordna förkrök här hade vi tänkt, om dem vill komma hit vill säga? ;) Sen blir det hoffmaestro och hotellet :D:D

Men vem kan inte vara taggad?

Sjuk

Hej på er, det enda jag har gjort idag är sovit och tittat på tv, gillar inte att vara sjuk, hoppas jag blir frisk snart! Det finns inte så mycket jag kan skriva nu, kommer lixom inte på något. Det enda jag vet är att jag måste bli frisk till på lördag ;) hihi
Men godnatt på er!


aj magen & huvudet


RSS 2.0