100 % pa..?

?..rtybåt
Jag har nog glömt att berättat om kryssningen vi ska åka på i början på december, bokat och klart! Det är en såndär 100 % partybåt som vi åkte på i januari har jag för mig att det var. Det ska bli så kul :D

Annars då, har varit nere på stan, så nu har jag inhandlat ett par koftor, en kavaj, en bh, strumpor och lösögonfransar :) Det är så kul med kavajer tycker jag.

Men nu måste jag gå och fixa en jacka som ligger under klorin..
PUSSSSSISAR!


Hahah det var cykelracet det ;)

Lite studentbilder!

Hej!
Idag har jag fört jobbat, sen gick jag in till h&m eftersom att sis jobbade och köpte mig en kofta. Sen var jag och mamma och hadlade. Därefter åkte vi till coop för att hämta ut mitt paket, jag har nämligen köpt en ny kavaj!

Längtar till lördag för då blir det utgång, det skulle blivit en dubbelhelg men nu ska jag jobba på lödrag, så det blir bara utgång på lördag men det ska bli riktigt skoj :D
Ha det riktigt bra!







Tack alla som kom och förgyllde våran student! :)

"Fort ska det gå!" ;)

Igår var jag och sis med Hannah och Kim, vi tittade på idol och film. Det var mycket trevligt (: Idag har jag varit ledig så jag har mest tagit det lungt, varit i stallet och ridit Wessel har jag också gjort, en mycket härlig häst! :)
Men nu måste jag fixa mig för sängen och fort ska det gå eftersom att jag ska jobba imorgon.
puss hej!


wohhoo! Det lustiga är att jag nästa varje natt drömmer att jag är i Ayia Napa...

Fredag

Idag har det vara varit en lugn dag.. Denna vecka bestod bara av 3 dagas jobb, men nästa vecka blir fullspeckad, det är väll skönt med jobb, men det hindrar kanske en del andra saker.. Men man får väll jobba så länge man kan.. Skulle ju inte vara skönt att vara arbetslös heller.

Nu då.. Doris är halt, Charlie ska bli såld så nu har man ingen häst att rida heller. Är ganska festsugen men det blir trots det en lugn helg. Nästa helg blir det väll något kan jag tänka mig, det är ju löning lixom :D Snart ska jag nog titta på idol.
Puss på er!






Jag och sis lekte lite med den nya kameran. Det var mycket bra, I like! :)

Bra helg (:

Tjenare!
Igår jobbade jag på café silver och sen blev det en liten inpulsutgång i västerås, det var mycket trevligt att träffa tjejerna och det var mycket roligt ute också :D Fick se Nettans lägenhet också och det var mycket fin :)

Idag har jag inte gjort så mycket typ softade enda till ca 18.30 för då cyklade jag och sis till stallet där jag mockade och tvättade Charlie medans syrran red :)

Ledig imogon så det blir till att sova enda tills man vaknar, sen gå en sväng på stan och stallet. Men nu ska jag röra på mig! Ha det underbart gott folk!

Skulle lägga in lite bilder här med det fungerade inte..!!..

"Det lärde jag mig skitsnabbt och det sitter hur bra som helst" haha


Tisdag!

Åhh vad härlig rubrik jag kom på, alltså vissa kan ju ha talang för att skriva rubriker och man märker klart och tydligt att jag är en sån!! ;)

Jag har inte så mycket att säga..
Jag jobbar på för fullt och det är riktigt roligt!
Saknar Ayia mycket!
Är forfarande sjuk sen hemkomsten!
Är mycket i stallet!
Har köpt nya kläder och skor, det gör mig glad!

Ja det var lite saker som har hänt/ händer i min vardag. På lindex går det bara framåt, under den tiden jag ska vara där så har jag fått ett eget ansvarsområde vilket känns mycket bra. Det blev kosmotiken och det område tycker jag är roligast att hålla på med. :D

Nu ska jag snart fixa mig för sängen, så puss på er!



Min snyggaste Taipan <3 Tog massa kort på han sista dagen, här en del! :)


Ayia ayia ayia fucking napa

Nu är vi hemma efter en underbart rolig vecka i Ayia Napa :D Det var så kul att träffa alla igen! Man träffade roliga nya människor också. Alltså stänningen där nere är bäst, alla pratar och dansar med alla, det är inte många som tittar snett på en utan anledning, man våra vara sig själv helt enkelt! :D

PUSSAR PÅ ALLA UNDERBAEA MÄNNISKOR!! :D

RSS 2.0