Mobilblogg

Nu sitter jag och skriver från mobilen:) jag tror jag har listat ut hur man kommer in på Internet på det trådlösa nätverket, kul kul, hoppas det är så för då behöver det inte korta massa pengar :) idag har jag varit på nöjdhs sko min praktikplats, det är väl sådär lagom kul där emot ;) men nu sitter jag och väntar på att Viktoria och Jenny ska komma hit:)

imorgon är det valborg, så kul:)
ha det bra :)

APU då :P

Hejhopp, igår var det första dagen på praktiken, det var väll sådär. Jag hade inte så mycket att göra och dem sa typ inget jag kunde göra heller, så det var lite svårt då. men men det var lite bättre idag iaf, fick göra lite mera, så får se om jag överlever dessa veckor då, jag vill ju heldre vara på cafe silver, ångrar att jag inte frågade där från början. aja

avisstja igår hopptränade Jenny Doris och det gick jättebra, det är så kul att se, dem är så duktiga :)<3

Nu ska jag sluta, kanske äta något sen blir det bb tror jag :) jag kan inte sluta titta på det även fast jag vet hur allt slutar, hehe.. jag vill att det ska komma en nyyyy säsong.... aja hejdå! :)


Valborg snart wooohoo :)

Längtan Johannas bäste vän ;)

Ojj oj oj vad jag länktar till valborg, det ska bli så kul :) Umgås med roligt folk och ha trevligt :DD

Idag har jag först softat i sooolen, helt underbart. Sen gick jag och sis på stan med Lisssa :)<3 det var trevlans. Sen gick vi till folkets hus och tittade på mamma och Marie för dem dansade line dance (tror jag det stavas ? hehe) dem är så duktiga. Sen var det dax att cyklade till stallet, vi bestämde oss för att smörja sadel och träns idag, det blev så fint så. Jenny ska ju hoppträna med Doris på måndag, det ska bli så spännade att titta på, hoppas det går bra, fast det tror jag dem är ju så duktiga, plus att Doris var såå fin sist vi hoppade. :) aja, sen när vi kom hem så åt vi mat, grillat mmm det var gott. Sen tittade  vi på robinson och fortsatte softa som förut :)

Så det var väll allt för mig. hejdå :)


Stackaren :/

Hej!
Idag har vi haft ett rättskunskapsprov, det kändes sådär, det var svårt och som vanligt hade han med saker som värken står i boken eller som han har pratat om, men det går väll som det går. Jag hade ju hoppats på VG men jag tror inte att jag skulle kunna få det. Avistja jag fick MVG på provet jag gjorde i PMB i veckan, det kändes bra det. Det var soft dag vi slutade kring 12 tiden idag i skolan. aja nog pratat om skolan tycker jag...

När vi kom hem solade vi lite, sen tittade vi på film/sov hehe, sen var det dax för stallet. Det gick sådär, min stackars polle set ut en tand :( Han fick panik för vi stod ute och så blev grimskaftet (snöret) sträckt och då började han backa, fast han kunde ju inte det, så då bara slet han och på något konstigt sätt så kom grimman in i munnen på han och slet låss en tand på honom :/ stackaren<3 Men det värkade gå bra med han, men om inte Tommy hade varit där så hade jag fått panik, men han sa att det inte var någon fara och lugnade ner mig, det var tur, annars vet jag inte vad jag hade gjort och hur jag hade reagerat.

stackar Taipan<333

Annars har jag inte gjort så mycket, mest slappat, jag skulle ha pluggat lite men det orkade jag inte.. aja nu ska jag forsätta titta på tv, sen ska jag sova. Hejdå! :)

Dagen + en jobbig känsla

Idag gick jag upp strax innan 10 och åt frukost och sedan cyklade vi till stallet, jag red Doris och Taipan och jenny red Solo och mockade och så, allt gick jättebra :) Sen när vi kom hem tittade vi på One Tree Hill som vi hade missat förra söndagen. Efter det var det dax att gå ut och sola, fast det blåste så kallt så jag orkade inte sola så länge, men Jenny höll ut länge hon, men när jag hade tjatat in henne så bjöd jag henne på en kopp caffe latte och så spelade vi skip-bo, det gick väll sådär hade det inte varit så att jag gjorde ett misstag hade jag vunnit båda omgångarna, men nu var det så olykligt att jag gjorde det så jag vann bara en av två möjliga ;) haha.. Sen tittade jag och sis på lite atrister som ska komma till P&L, det kommer bli bra det :D Sen bestämde vi oss för att ringa Viktoria, för hon ska ju åka till Paris im med Karin och hp06, spännade, hoppas dem kommer ha riktigt kul där :) och att det är rädda om sig ;)

åhh sköönt med studiedag im föresten, jag ska njuta och försöka plugga ;)

Men jag har börjat tänkt på en jobbig sak, det är ju folk som har tagigt min mobil, tänk att dem kan läsa alla sms jag hade, se alla bilder och lyssna på all musik jag hade :( och för mig är allt borta, det var ganska mycket minnen om man säger så... ganska jobbigt faktiskt :((

nu sitter jag och väntar på att söndagsparty med Jenny ovh Johanna eller jag menade Filip och Fredrik ska börja ;)


XOXO gosip girl eller jag menade Johanna;)  

sååå bra :)

Nu sitter jag i skolan, jag har precis lyssnat på föeläsningen som hette inre trygghet, det var sååå bra, jättespännande, gripande, rolig ja helt änkelt jättebra :D Men nu måste jag fortsätta plugga, så att jag kan bli klar någon gång.. hejsvejs!


Lasse Gustavsson så stark, så rolig, så bra :)

Trygghetsvecka :)

Idag har jag gått i skolan, det var väll sådär kan man tycka, jag var ganska pigg i början, men allt efter som att minutrarna gick så blev jag trött :/ Sedan får jag så ont i ögonen, jag tror det är för att jag tränar med demdär glasen, men jag ska till synsam på fredag, så det ska bli skönt, får hoppas att jag slipper träna mer sen, och att jag inte behöver glasögon :S hehe, alltså jag tycker att det är fint och så men jag tror inte att jag skulle våga ha dem i skolan och sådär. aja.. får se hur det blir med det. Men nu över till skolan igen, det var en ganska soft dag faktiskt även fast tisdagar brukar vara värst. För idag när vi kom till skolan hade vi informationsmöte, sen hade vi klassråd, sen hade vi turism och då lyssnade vi bara på redovisningar, sen var det svenska och då läste vi bara, sen var det dax för en föreläsning, den handlade om mobbing på nätet, och det var intressant, han var bra på att prata och då blir det ju intressant. Det bästa är att vi ska lyssna på två till föreläsningar, den som är imorgon handlar om inre trygghet och den på torsdag handlar om trygg ekonomi tror jag det hette. Aja efter föreläsningen var det lunch och sen hade vi bild och sen sultade vi :)

Men när jag kom hem var jag jättetrött men efter att jenny hade "jobbat" så pallade vi oss till stallet, det gick bra att rida och sådär.

och nu sitter jag här, ska springa in i duschen tänkte jag sen blir det bb för hela slanten, hehe hoppas jag inte somnar, kommer vara as trött im iaf, det är en sak som är säkert ;) aja ha det så bra, hejsvejs! :)

soooool :)

Igår solade jag och sis nästan hela dagen lång :)

Idag när jag vaknade åt jag frukost, sen gjorde jag mig en kopp kaffe och så satt jag och Jenny och spelade spel och drack det. :) Sen när solen var framme på våran gård så solade vi, det är så sköööönt med sol :) Sen fixade vi oss och gick över till Elve och Elke och åt påskmiddag, det var så trevligt så:) Sen gick jag och sis hem för vi skulle fixa oss för stall, så cyklade vi ut till stallet och red och så, det gick bra.

Och nu sitter jag här och tittar på wipeout, det är ganska bra.

Jag har ju tänkt mycket på om jag ska ha häst senate och sådär, och det ska jag ju, men jag har tänkt på vilken sorts häst jag vill ha. Jag vill ha en stor häst typ som är i 1,80 meters klassen, och då kom jag på att jag skulle ju kunna tänka mig att ha en shirehäst kanske, får tänka vidare på detdär, skulle ju vara rätt coolt att komma med en sådan stor häst. hehe aja :)

ojjj så vacker den är :)

Tiden går snabbt :)

Nu ligger jag här i sängen och tänker på vad jag ska skriva om idag, men vi får börja med att gratulera Natta idag, hon blir ju 18 år idag :D<3

Sen tänkte jag berätta kortfattat om hur det var i Krylbo, det var jätteroligt och trevligt, som alltid när vi kommer dit så bjuds det på god mat, glada skratt och mycket spelanden. :)

Jag morfar och mormor i sommras :)

åhh vet ni om två dagar alltså den 12:e är det bara 2 månader till sommarlov, det är helt otroligt, vi har alltså 1 månad i skolan kvar och 1 månad praktik, såååå sköönt, fast vi har ganska tuffa skolveckor kvar, men det är bara att kämpa på nu eller sjämpa som jag skulle ha skrivit för några år sen;) haha 

men nu tänkte jag sova och hoppas på att man vaknar av solen im, isf tänkte jag sooooola :)

En hel del har man hunnit med :)

Nämen hejsan, ett tag sen sist jag vet;)
Först måste jag berätta om lödagen, den började med att vi satt på handledarkurs i 4 timmar, det var ju sådär lagom kul när man bara ville ut i solen ;) hehe.. Sen var det bara att skynda sig hem för att äta lite, sen skulle vi nämligen titta på UKM, det var jättekul att se, Diane och Fia skulle ju dansa och det gick jättttebra för dem, de är såååå duktiga:)

Måndagen böjade av att jag blev väckt av Ali som ville att jag skulle jobba, det var roligt för då fick jag ju lite extra pengar :) Så jag skulle komma in 09.00. Det var roligt faktiskt det var ju ett tag sen, jag fick faktiskt jobba helt själv i en halvtimme också, så jag kännde mig duktig ;) Sen när jag kom hem cyklade jag ut till stallet, då hoppade Hanna och syrran Solo, det var roligt att se dom är så duktiga:)

Sen blev det tisdag och då var det dax för sthlm, shopping stod det på listan:) Det var så trevligt, det var jag, Jenny, Lisa och Evve som åkte. Jag hittade faktiskt mycket fint ska ni veta:) haha det blev 8 kassar som jag gick och skröt om på hemvägen ;) Sen satt jag och Lisa på tåget hem och sa att de skulle finna ett fel i "klockan är 18.69" hahaha sen svarade vi 18.69 på alla frågor också, det var lite roligt:)

Och nu är det onsdag, och först skulle vi till stallet och rida, det gick bra, jag red Doran :) Sen när vi kom hem så kom Viktoria till oss, då drack vi varm choklad och åt lunch, sen tittade vi på tv och pratade lite:) Sen bar det av till sorf, det var nämligen dax för Viktoria att göra comeback, det var kul  att se, hon fick rida Zampette, det gick bra för henne, hon blev så fin :) Allt hon hade när hon sluta satt kvar minnsan:) Sen var det dax för mig att rida Znapsen och det gick hur bra som hälst, han blir så rund och uppåt i formen, det är såå kul att rida en häst när allt bara stämmer, han är juh inte världens lättaste häst, så jag är så nöjd :)


Nu ska jag sova, för im ska jag till mormor och morfar :) det ska bli så kul, det var ett tag sen ju, så vi åker 13.00 tåget dit, sen åker vi hem på fredag eftermiddag :) hejsvejs!


Hoppas att vädret håller sig bra, så man kan sola och blir brun till sommmmmaren och peace and love :) 


P&L :)


Länktar såååå till P&L, det är mindre än 3 månader kvar nu :)

looooooooov :)

Jaa nu har det hänt en bra sak, vi har fått looov :) Skolan blev inställd för hoten, hoppas att de får tag på vem det är och straffar den personen j*vligt hårt, så att ingen gör om det.. Sedan måste jag berätta att vi inte fick någon stuga men vi fick typ en specialare så vi får typ bo i ett "hus" med massa andra, Lisas bror och hans kompisar, så det blir typ 20 stycken där, så det blir nog kul :). aja nu ska jag hitta på något roligt, Jenny och Viktoria sitter ju vid min sida hehe :)<3

Allt är :(

Nu sitter jag här i skolan och gråter :'( Det har hänt så mycket saker nu på senaste så jag orkar värkligen inte mer nu :(
Men det värsta är att Bahar måste åka till turkiet och det vill jag värkligen inte att hon ska de. Men sen har denhär jävla skolan blivit mordhotad igen. Sen kommer vi inte kunna boka stuga för det är upptaget hela tiden. Sen vet vi vem det är som har tagit mobilen, men jag är så jävla feg att jag inte äns vågar gå fram och prata med den idioten. åhhh fan..


RSS 2.0