Wohoo

Red bull vodka wohoo nu kör vi!! :))


Lördag bästa lördag!

Hej allesammans!
Nu blir det Västerås och party :)) wohoo kul, är taggad såklart!
Pusss på er!!

Nu ska ni få se mina fiiina tjejer på bild!


Fredag äntligen fredag!

Idag har jag jobbat på Lindex i Avesta hela dagen :) Det är roligt att komma till en annan stad stad sådär ibland :)

Annars då imorgon ser det ut som att det blir utgång och det ska bli mycket roligt! Är ju festsugen såklart ;)

Pusssss på er!


<3

Åh min fina gosiga häst.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/795198/images/2012/pic_195953856.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/795198/images/2012/pic_195953860.jpg" class="image">


Måndag välkomna måndag!

Tja! Nu bär det snart av till jobbet! Sen mat hos mamma och där efter stall :) woho välkommen trevliga dag!

Det är så roligt att få så fina ord om våran häst, även om man själv tycker han är fin så är det självklart roligare att höra det ifrån andra :D

Pusss på er!


Söndag softa söndag!

Hejsan allesammans!
Igår var det party som ni kanske såg, mycket trevligt på förfesten och där efter blev det mycket dans inne på hotellet.. :) blev dock lite för mycket alkohol för min del men så kan det vara ibland ;)

Annars då, vad hade denna dag att erbjuda då? Jo först blev det lite bakishäng hos Lis, där efter gick vi till stan för att äta thaimat vilket var hur gott som helst måste jag säga. Sen blev det stall och så där :) hästar alltså <3

Åhh kollade på bb idag och wohoo ingen blev gladare en jag när rätt person åkte ;)

Pusss på er nu ska jag sova!

Haha denna bild lägger jag in bara för att alla hade vi minneslucka igår mellan 2 och 3 på natten ;) Skämt och sido, nu blir det ljusare längre, härligt!


Lördag bästa lördag!

Nu är det förfest hos Lisa :) Sen blir det hottan ;)
pusss på er mina små vänner!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/795198/images/2012/pic_195372800.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/795198/images/2012/pic_195372800.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/795198/images/2012/pic_195372800.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/795198/images/2012/pic_195372800.jpg" class="image">


Bra jobbat!

http://www.bigbrother.se/1.2582171/2012/03/22/sipan_lamnar_big_brother

De har nu vidtagit åtgärder för deltagarnas kassa beteende! Bra jobbat Big brother :)


Torsdag trevliga torsdag!

Hejsan!!
En snabb genomgång om hur dagen min har sett ut. Först jobbade jag 8-17 sen solade jag, där efter blev det sorf för att titta på syrran min som red så bra så :) Nu sitter jag här med en kaffekopp i handen. Så det var dagen det..

Ska snart kolla på Big borther som jag intensivt följer, jag har liksom kollar på alla sesonger i alla år bb funnits i Sverige. Jag gillar det programmet starkt och om jag ska vara ärlig skulle jag utan tvekan kunna tänkta mig att vara med i det. Jag tror att det både är kul och lärorikt att träffa/lära känna så många nya människor på en och samma gång för att bo tillsammans med dem ett tag ä. Men nu till varför jag kom in på ämnet Big borther, just detta år finns det inte höjd på elakheterna i huset, det är inte kul att titta på bb om de ska vara så grymt elaka mot varandra, det har aldrig varit såhär tidigare. Det måste sluta för att jag ska tycka att det ska bli kul att kolla igen.. För kolla kommer jag säkert fortsätta göra ändå, men man får hoppas att de personerna blir utskickade snart :)

Nog pratat om det, nu ska jag diska och sen sätta mig framför tv tänkte ja :) pusss och hejdåå på er!!

En söööt Roffe <3


Onsdag!

Tjenare!
Idag har jag jobbat 8-17, det var roligt eftersom att det var endel kunder idag, det berodde nog på våran nya kollektion som kom ut i butiken idag, kul kul.. :) sen cyklade jag hem till mamma och fick hemlagad ravioli, det var mums.

Nu ska jag iväg till Sorf för att rida fina Lorden :) pussss på er

Innan jobbet, haha bjuder på den ;)


Tisdag lediga tisdag!

Hejsan på er!
Idag har jag varit i stallet modern min tog lite porträtt-bilder på mig och Kanonen innan ridpasset :)

Sen har jag även deklarerat idag, man ska veta ute i god tid vet ni ;) Det blev en liten slant tillbaka i från skatten, men det är i alla fall bättre än att behöva betala så jag är glad :)

Nej nu ska jag iväg och sola! Pusss på er!


Mobiluppdatering!

Provar bara att blogga ifrån mobilen, har tagit hem bloggappen :) Då kanske det blir lättare att uppdatera också :)
Pussssen!

Dessa kläder + svarta strumpbyxor och smycken försåts hade jag på mig på nyår.. Haha det var ett tag, sen oj vad tiden går.. :)


Då var det dags igen eller?

Hejsan allesammans!
Nu är det dags att börja blogga igen kanske, eller jag vet inte. Men jag tänkte försöka nu så får vi se hur länge jag håller på..

Ja då vart ska vi börja, jag jobbar kvar på Lindex och bor kvar i samma lägenhet som jag flyttade till och där trivs jag mycket bra. Våran "nya" häst som jag skrev om precis innan jag slutate skriva har vi kvar och han är snart i full kondition, det känns mycket bra hoppas det forsätter i detta spår med hästen min.. :)

Ja annars då, idag var det först jobb till klockan två, sen blev jag medlem i a-kassan (det var på tiden det) sen bar det av till stallet för att rida och fixa åt hästarna, vi hade nämligen Wessel idag också som vi brukar på måndagar.. Sen blev det lite "matlagning" och där efter bakade jag en god äppelpaj eftersom att vi hade äpplen som höll på att bli dåliga.. Nu sitter jag här vid datorn, har kollat lite bloggar och sådär, där av insperation att börja igen :) Men det får vara allt för nu!
PUSSSShej!

Kanonen får hälsa på lilla Billie när hon var kattunge!
Det var precis i början när Kanonen kom. Såå sööööt :)

RSS 2.0