Onsdag

Hejsan!
Igårkväll var det städdax så nu sitter jag här på en helstädad övervåning, härligt. Tvätta har jag också hunnit med. Idag har jag ridit ut med Hannah och Jenny mycket trevligt :) Det blev endel kryssningsnack med tanke på att det är en vecka kvar! Det ska bli mycket kul!

Vi var med Doris till veterinären igår, vi kom dit med inställnig att hon skulle vara bra, alla trodde ju det. Men nej hon ska stå i två månader till. Kändes plötligt som att en lång uppförsbacke blev mycket längre.. Jobbigt..

Vad händer i helgen då. På fredag ska vi fira Kim som fyller år. På lördag ska vi till Johanna och träffa massa kompisar. Fast blir det blir inget festande eller utgång för min del. Jag ska ju jobba både på lördag och söndag. Jag kan inte minnas sist jag inte gick ut på en löningshelg. Men det känns som att jag kommer överleva det ändå med tanke på att kryssningen närmar sig.
Ja det var allt för mig nu i alla fall. Pussarpåer!

En kväll i juni fast iskallt!

Han tog av sig sin kavaj
sparkade av sig båda skorna
och så spottade han ut snuset
och sa min sköna får jag lov?
Hon var vacker
Jag var stolt
rak i ryg..

Hahah den låten har jag sjungit på hela helgen nästan! Annars så? Imorgon ska jag jobba och det känns mycket bra!

Jag har tittat på ung och bortskämd som gick på 1:an idag, det var mycket intressant tycker jag, sevärt! Men det känns som att jag fastnade här så det får bli allt för nu!
BRA, BÄTTRE ELLER BÄST FÅR NI HA DET, ni väljer själva (:

Helgen

Hej!
I fredags kom Alex och Anna hit vilket var mycket trevligt. Jag hade planerat att gå ut både fredag och lördag men det blev bara lördag. Eftersom att café silver frågade om jag vill jobba där på lördag och då ville jag inte var bakis så då fick jag stanna hemma. Men igår efter jobbet så fixade vi oss, sen gick vi med Alex och Anna till Robbin där vi förfestade, mycket trevligt :) Där efter blev det hotellet.

Idag har jag inte gjort så mycket, tagit det lungt och tittat på tv typ ;) Fast jag har inte bara latat mig, jag cyklade faktiskt till stallet och red en häst, gick med en annan och mockade!

Ha det så bra ni bara kan ha det!

RSS 2.0