Helgen och Måndag!

Hej!
Jag tänkte berätta lite om helgen först. Min helg var riktigt rolig måste jag säga. På fredag gick vi till Robin med Jenny, Evelina, Alex och Anna det blev ett stort gäng som förfestade och sedan fortsatte vidare till hotellet. Väl inne på hotellet var det nästan bara vårat gäng där men vi hade jätteroligt och dansade hela kvällen kändes det som. :) På lödagen blev det jobba på café silver vilket var mycket roligt eftersom det var ett tag sen. När jag kom hem blev det lite tvspel och biljard. Sen tittade vi på handboll och därefter gick hela gänget från igår till Akropolis och käkade och hade trevligt. Sen blev det hotellet även denna dag, mycket rolig kväll även denna. Det var trevlig att umgås med bror ock gänget denna helg med tanke på att Alex, Anna,Gustav, Jennie och Sofie ska resa nu i 4 månader, så för dem så :) Fast vi kommer naturligtvis att sakna dem! Men hoppas dem kommer ha det underbart!

Idag har jag och sis varit hos doktorn, sis har ju fått ont när hon andas och sådär. Men nu har hon fått massa mediciner så jag hoppas att hon blir bra snart :)Sedan följde jag med Kim och löshoppade hennes nya häst och fixade. När jag kom hem blev det till att handla och sen laga mat/titta på handboll. Det blev tacopaj, mycket gått. Nu ska jag fixa mig lite inför sängen ska nämligen jobba imorgon, sen blir det Krylbo och Mormor, vi ska även hälsa på Mofar på sjukhuset. Ska även det bli mycket trevligt.
Pusssss på er!

Sirapskakor


Egypten 09

Hej! Idag har jag och sis bakat sirapskakor, varit i stallet och ridit Wessel, varit på sorf, lagat mat och sådär..

ja det var allt jag kan komma på att säga så puss och hejdå på er!

Lite om mitt liv


Hello allesammans! Helgen var en myket rolig helg, det började ju med uppsala i fredags. Vi gick till BJ och det var så sjukt mycket folk måste jag säga. Men vi hade jätterligt dansade typ hela tiden. Sen var det ju lördag och då var vi på en födelsedagsfest, det var också jättekul och även den kvällen bjöd på mycket dans :) Ja så somsagt sjuk rolig helg, på lördagen var vi ju med tjejerna och det uppsakatades verkligen :D

I måndags jobbade jag lite och lite shopping blev det ju också.Där efter blev det en sväng till Hannah och gud vad vi skrattade, haha <3. Idag har jag inte gjort så mycket, så därför finns det inte så mycket att säga om tisdagen.

Pussss på er!

Bild


Jag och frida på nyår!

Onsdag

Tjenare!
Allt rullar här.. Idag har jag spelat golf irl, tittat på tv irl, ätit mat irl, varit i stallet irl och tittat på datorn irl. :)

I helgen blir det jobb och en nykter utgång i uppsala för min del. Det blir med min Hannah och Jenny som jag vet än!

Åhh det är så tråkigt att blogga när det är svårt att lägga upp bilder.
Aja pusss! kul att man måste skriva br och <> när man ska byta rad..

RSS 2.0