Hästar :)

Idag har jag typ softat till halv 2 ungifär, sen cykalde vi till stallet för vi skulle nämligen rida 3 hästar idag, Taipan, Doris och Solo:) Först började jenny med Doris, då mockade jag, tog mat, fixade min sadel, tog in och började fixa Taipan och Solo för ridning. Sen kom jenny in med Doris och då va det bara för henne att byta häst så red vi dom andra. Jag red Solo och det gick bra, han är sååå härlig, Tommy tittade lite och han tyckte att det så jättebra ut så det var roligt. Sen när mamma skulle hämta oss så kom kim in med Antiqe och frågade om jag eller jenny vill rida lite på henne. Jag bara ja det kan jag väll:) Alltså hon hade ridit ut på henne innan, Men vi fixade stigläderna dom blev dock lite förkorta men det struntade jag i. Och Antiqe var jättetrevlig, Kim gör värkligen ett jättebra jobb med henne, så lätt i handen, hon kommer nog att bli en kanonhäst:) Så det var roligt att få känna på henne:)

Men nu tittar jag på körslaget och jag sitter och hoppas på att team erik ska vinna:D

Party :)

I fredags så hade vi bestämt i skolan att vi skulle vara med Lisa och Evve, men sen frågade Natta om vi ville på fest hos Mimmi. Då hade vi två val, sitta hemma hos oss och titta på let´s dance och spela spel bara ha trevligt och ta det lungt helt enkelt. Eller så kunde vi gå på fest och ösa;) Vi valde att dra till Mimmi, det var trevligt:)

Här kommer lite bilder:



Tog inte så många bilder, men här var några;)

Vakna med The Voice :)

Ja det finns inte så mkt att berätta faktiskt, men igår red jag Candy och det gick bra:D

Annars har jag inte gjort så mkt, idag var jag i skolan, började dagen som vanligt med "vakna med The Voice" älskar det programet, blir lixom en bra start på dagen om man säger så. Sen när jag kom till skolan blev det till att skriva prov, det gick väll sådär, det kändes bättre än jag trodde att det skulle göra;) hehe.. Men vi får se hur det går. Avistja jag fick VG på näthandelprovet så jag blev nöjd :)

Men im ska jag förtsätta med min väska som jag har påbörgat på syslöjden eller ja det heter formgivning och något mer tror jag.. hehe Men det ska bli kul.

Men ni ska jag väll snart titta på Sveriges värsta bilförare.. Ha det, hej!


Bara för att dem är bäst! <3

Kallt

Här sitter jag i skolan, det känns ganska bra, ska snart hem. Fast när jag tittar ut och ser den snötäckta marken så känns det jobbig att snart ska cykla hem, bara gå ut i kylan och känna den kalla luften tränga igenom jackan. Men men nu ska jag hem, ut i kylan, men snart hemma. Då blir det plugg. aja hejsvejs!

Skoltrött?

Idag har jag varit i skolan, det känndes som en ganska tung dag, ibland känns det bara som att man undrar vad man gör där, sen när det känns som tungast, när man sitter på en lektion med Angelika och framför sig finns en skylt där det står "varför valde just du handel- och administrationsprogramet?" Ja det funderar jag också på? heh. Men när det känns jobbig måste man tänka på det possitiva som finns och att det bara är en tidsfråga så kommer det ljusare tider. Och ju possitivare man ser på tiden man lever i nu desto snabbare går det ju, så det är bara att vara glad och leva i nuet. För när man blir äldre och sitter där på skrivbordsstolen och arbetar och blickar tillbaka på skoltiden då kommer man att sakna den, tänka att man hade så många bra kompisar, roiga lektioner och duktiga lärare som tycket om än då kommer förmodligen tankarna att vara " jag fattade inte varför jag inte uppskattade det mer när jag var ung och gick i skolan?". Man lever kanske bara EN gång så det är viktigt att ta vara på den tiden man lever. Men ett ordspråk som jag har fått bevisat många gånger är att "man vet inte hur bra man har det fören det är borta" och för mig, ja troligtvis för alla är det så.

men men nog pratat om det.. Jag har faktiskt köpt ett par stövlar från vagabond, dom kostade 1100 kr men det var 70% på skorna så det landade på 330 kr, känns som en bra affär ;)

Såhär ser dom ut:)

Sen köpte jag två linnen på H&M, ett svart och ett vitt:)

Sen när vi kom hem pratade vi med mammi medans vi åt, sen var det bara att bära av imot stallets riktning, fast först följde jag med mamma in i affären och handlade mat som vi skulle äta, mamma och urban åt pyttipanna, men det gillar inte jag och Jenny så vi åt någon pastarätt, det var gått:) Men mamma lät pyttipannan stå på bordet, i mitten av bordet, med stolarna indragna. Sen efter ett tag när alla var på övervåningen, så kom mamma in och fårgade vart Roffe va, och det hade inte vi någon aning om vi trodde ju att han var med dom lixom. Men mamma bara då måste han ha gått ut (för vår smarta hund har lärt sig att om man tar ner hamtaget på en dörr och trycker med andra tassen på dörren så går den upp och då kan han gå ut och in bäst det passar.) Så mamma skulle gå ner och titta vad han var, då Roffe utifrån köket, med den oskyldiga minen bara han kan ha och tittade på mamma, och när hon kommer in i köket så var en stoooooooooooor port. pyttipanna borta!  Så nu har hunden lärt sig hur man kan fixa mat på egen hand, hahahahah

Men annars har jag bara pluggat och tittat på tv på kvällen och nu när klockan drar i väg börjar det bli dax att fixa mig för sängen;) Ha det, hejsvejs :D

Nu har jag blivit spådd då:)

Idag när vi vaknade cyklade vi till stallet och det var hur halt som hälst. Man bara åkte in i massa spår och så, så det gick knappt att cykla, men vi klarade oss till stallet hela och friska ;). Fast vi kände att vi inte ville cykla hem så vi ringde mamma så fick hon hämta oss när vi var klara.

När vi hade kommit hem så tittade vi på reprisen av Let's dance, för vi missade ju det i fredas. Tråkigt att bella åkte ut, jag tror att hon skulle kunna bli duktig, sen har hon så härlig inställning till allt också :) Men till let's dance så pluggade jag samtidigt, bra kombenation va? haha ;) Men när det var slut och jag var färdig med pluggadet var det dax att städa. Jag började med att städa mitt rum, sen städade jag badrumet, köket och vardagsrumet. Fast jag dammsög inte vilket skulle behövas, får se om jag orkar göra det innom snar framtid;) hehe


Somsagt lite tråkigt:/

Men kl. fem skulle vi vara hos Marie (mammas kompis) för hon skulle spå mig och Jenny. Vi tänkte att vi skulle cykla och hon bor på dalhem, så det tar kanske  max 10 min att cykla dit, men vi valde att cykla tjugo minuter i fem, för att det var så halt. Men det var så halt och oplogat så vi var tvugna att gå halva vägen och då var det jättetungt att dra cykeln för det fasnade snö i hjulet så hjulet fasnade och skit. Men när vi äntligen kom, fram dock 10 min försent, så blev vi bemötna av en trevlig Marie:) Jenny skulle börja bli sådd, då hade Marie fixat jättetrevligt för mig jag fick dricka te, äta nyttiga bullar för hon viste att jag inte åt socker, och massa tidnningar som jag fick läsa under tiden:) Men efter en timmes slappande var det dax för mig att bli spådd. Jag tycket att hon var duktig det mesta hon sa om mig och hur jag kännde och tänkte stämmde. Sedan var det saker som hon trodde skulle hända i min framtid, som ska bli spännande att se om det inträffar. Kan berätta om något av det som är framspått händer. Sendan när vi var klara, visade Marie mig sina tavlor som hon hade målat, dem var sååå fina, visste inte att hon målade :D Men sen skulle vi cykla hem, vi valde att gå hela vägen hem för vi pratade om allt vi hade fått veta och så.



När vi kom hem skrev vi upp allt som Marie sa till oss. Det var så mycket och vi ville ju inte glömma något, vi ska ju läsa det senare i livet och se om det har blivit så som Marie förutspådde;) Sen åt jag mat med mamma, Alex och Jenny såklart:) det var trevligt. Men sen började jag och fixa mig för sängen klockan var ju 22.00. Sen bestämde jag mig att jag skulle blogga och nu är kl 23.40 och jenny vill att jag ska titta på film med henne, men jag tror att jag ska gå och lägga mig annars kommer jag vara död i skolan, orkar ju inte med den om man inte har sovit ut ordentligt.

Tankar och funderingar

Varför kan man inte bara leva livet?

Varför ska man gå omkring och vara rädd för allt som kan hända?

Varför kan man inte ta tag i hindret när det kommer?

Istället för att försöka förhindra ett hinder som man inte vet kommer.

Man förlorar så mycket av livet om man är rädd för att leva det;)


En softdag!

Idag fick jag inte jobba för första gången på länge, det var både skönt och tråkigt, hehe.. Jag vill ju ha pengar så på det sättet var det tråkigt, men det var skönt att få en softar dag om man säger så;) Idag när jag vaknade tittade jag lite på tv, sen kom glada roffe (hunden) upp och hälsa, då sa jag att han skulle gå och väcka jenny oxå, så hon vakande av en blöt hundtunga slickandes på hennes mun :) Då gick hon också upp, då fixade jag hemmagjord gröt och varm oboy till frukost åt oss ;) Sen sminkade vi oss och fixade för att åka till stallet, där red vi och fixade allt vi ska göra där, ta mat, mocka osv. Sen när vi kom hem, fixade jag grillad baguett till mig och Jenny, med brieost, skinka och bakonost på :) Det var sååå gott:) Sen spelade jag och Jenny poker  (texas holdem) på internet, först var vi med på en tunering med bara 6 människor, då kom jag 1:a och Jennt kom 2:a sen var vi med i massa olika kommer ej ihåg placeringarna. Men sen var jag och jenny med i en tunering med 90 pers, då kom jenny 8 lr 7 eller något sånt. Jag kom 4:a, då åkte jag ut på grund av att en gick all in och jag hade A,A på handen så jag gick med, men hon hade Q,K sen fick hon triss i kungar, så då åkte jag ut. Men det är kul att spela, fast vi spelar såklart bara med låssaspengar:) Sen tittade vi på wild kids haha dom är så söta så måste bara se det. Sedan åt vi god mat till det, någon stek, med potatis sås och brysselkål till:) Efter det var det filmdax, vi tittade på love guru, den var ganska bra.


 Å nu sitter jag här igen. Mår ganska bra, fast lite törstig förstås, kanske ska fixa något att dricka.
 Ha det så bra :) hejdå!

Lyckad fredag :)

Hej idag så var jag i skolan, då kom en efterlänktad Viktoria till skolan :) Så det var roligt.

Sen Åkte vi till stallet och red och sådär.

När vi kom hem var det bara att fixa sig för att gå till discot som vi skulle hjälpa till på, det Madde och Viola hade ordnat genom ett  skolarbete. Det var vaktiskt riktigt lyckat :) Det var roligt att få hjälpa till där.

Lite bilder:)

Viola och Madde som ordnade disco för årskurs 7-9  :)


Elina och Jenny stod och tog emot deras jackor, så dem slapp hålla i jackorna när de skulle dansa :)
Sofia och Natta satt i kosken:)


Jag och Kim stod vid ingången, jag tog betalt och Kim gav dem en sämpel :)


De dansades minsan ;)

Observera!!

Jag kommer ungifär en gång i veckan försöka lägga in ett inlägg som kommer att heta tankar och finderingar där kommer jag att skriva vad jag tänker på extra mycket, så håll koll efter dessa inlägg!

Ja..

Hej!
Idag har jag varit i skolan, det var rätt okj, Hahah jag försov mig idag mamma kom in och frågade om vi inte började kl. kvart över 8, och det gjorde vi så det var bara att palla sig upp, så vi kom 65 min försent :/ men det var ju första gången tror jag. Men im blir det nog bättre Viktoria kommer ju tillbaka :D haha så jag saknar henne, jag har drömt om henne många gånger under dessa två veckor hon har varit borta. Men inatt så drömde jag att hon stod på arlanda hade precis landat, stod och vänta på väskorna tror jag, då jag fick syn på henne sprang jag fram till henne och kramade om henne och började gråta för jag blev så glad att se henne;D hahah jag har saknat henne så mkt <33


När vi skulle åka hem fick vi reda på att vi skulle få rida Solo idag:) Och det var min tur att rida han, i början var han svår han var typ stark fram fast han travade lixom i det tempo jag ville, så det var inget problem med farten så, men han blev jättefin efter att vi hade galoperat och han fick sparka några bakuter, hehe. Men han är en sååå trevlig häst! <3

Vissa saker är lite konstigt just nu, förstår mig inte på saker och ting nu för tiden:/ Men får hoppas att allt vänder snart för allt och alla.

inte så härlig bild men bjuder på den;)

Men nu ska jag sova, så att det inte blir som idag;)

Så nöjd :)

Först var jag i skolan och Kim var där, så kul :) Sen efter skolan gick jag, Jenny, Li och Kim och fikade, det var jättetrevligt.

Mamma ville att jag skulle följa med henne till affären och handla och det kunde jag såklart. Men när jag kom hem var det dax för mig och syrran att fixa oss för stallet. Jag brukar ta tre kort innan jag ska till stallet och ställa mig frågan "hur kommer min ridning att gå idag?" sen ska man dra tre kort och läsa vad det står på dem. Jag fick korten: Förvandling, Enkelhet, Insperation, de orden tycket jag stämde in väldigt bra på hur ritten var.  Idag red jag Candy, det gick hur bra som hälst, det har inte gått så bra, så kul:) Det  har kännts som att jag var på väg in i stor svacka, så det känndes jättebra att det gick så bra:)


Dethär var på dressyrkursen kring nyår :)

Avistja jag var in och tittade på telefonen jag vill ha, och jag vill köpa den:S Men den är så dyr lixom det billigaste den kostar är 4000 kr:S Men jag vill ha! haha;)  

dfg n gkj

Idag har det inte hänt så mkt, jag sov till halv tolv ungifär det var ju ett tag sen man sov ut.. hehe. När jag hade gått upp var det frukosrdax ;) Sen tog vi en sväng till stallet som vanligt och red och fixa. När jag kom hem tittade jag på tv och åt mat, en riktig softdag vill jag lova;)



En sak jag vill ha;) hihi

Men nu ska jag sova igen, godnattii!





My dog Roffe<3

Japp det blev jobb im;) Så ska upp klockan 8. Ska duscha sen och sen måste jag väll sen sova. Men just nu sitter jag i soffan med en söt hund;)

Roffe talar ut!

En vanlig dag på jobbet ;)


Jag på fritiden!



Dax för mig att fixa mat!


Efter en sånhär hektisk dag är det tur att det finns sängar.
good bye nu ska jag sova. Sign out Roffe!

Plugget

Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja våran sista lektion;) Sen ska jag, jenny och li ficka, det ska bli trevlans:) Sen ska vi rida, så spännande det ska bli att testa bett. Men ikväll blir det väll let's dance skulle jag gissa, skulle kanske ha festat men blev inte så.. Im kanske jag ska jobba, fast är inte säker för dem skulle ringa om jag skulle jobba im fast de har inte ringt än, men får väll hoppas att de ringer snart;) Aja nu börjar lektionen, hejdå!


Som vanligt

Tja!:)

Nu har jag gjort om min blogg lite, hoppas ni tycker att det är finare, jag blev ganska nöjd faktiskt ;)

Idag har jag som vanligt varit i skolan, det var väll sådär lagom kul, det bästa var att Lisa var tillbaka:D Sen när vi kom hem åt vi, sen var det bara att sätta igång att plugga, det gick faktiskt över förväntan bra:) Fast när Urban kom hem med bilen så skjutsade mamma upp oss till stallet, där red vi och fixade. Fast igår när jag red Doris med hennes nya bett så blev hon alldeles röd på ena sidan av tungan, så vi berättade det för Kim i stallet, då gav hon oss massa av bett som vi ska prova på henne, det var såå snällt, hittar vi ett bra bett så kan vi få låna det tills hon behöver det, vi blev sååååååå glada :) Det var så många bett som värkade vara bra. Ett bett var ett tre-delat pesoabett, sen ett rakt gummibett, sen var det några till som jag inte han se men Jenny tog dom så får titta på dem im, det ska bli så spännande att testa dem. men men nog pratat om det;)

När vi kom hem åt vi god mat. sen började jag ju fixa bloggen, medans syrran min låg i soffan och mådde JÄTTEDÅLIGT :( hon hade så ont i magen och mådde illa, hon bara skaka för att hon hade så ont stackart, nu tror jag att hon har somnat, med kläderna på och utan att duschat dock, men jag tänker inte väcka henne, hon få sova och så får jag försöka väcka henne tidigare im om jag vaknar ;)

Men nu tänkte jag försöka sova jag också, pusshej! :)

hehe hoppa jag kan sova som denhär lilla filurn :D

Tankar och funderingar

Idag har vi bott här exakt i tio år, eller ja vi köpte vårat hus viggarna då;) Det ställer ju en del frågor, hur skulle livet vara om man bodde kvar? skulle jag och syrran vara populära eller töntar? hur skulle min personlighet vara? skulle  jag ha samma personlighet även fast jag växte upp någon annan stans än här. Ja tror det, jag tror att jag skulle ha en annan personlighet, jag tror lite att det är miljön som formar oss. Men när man funderar på hur livet hade varit om man hade valt andra vägar, får det också mig att tänka på framtiden, hur ser min framtid ut? Vad kommer jag att jobba med? Hur kommer mitt liv se ut om 10 år? Kommer jag ha barn? kommer jag vara gift? Eller kommer jag sitta helt ensam och övergiven? Ja den tanken är skrämmade, men efter som att jag inte kan se in i framtiden är det bara att vänta och se;)


Ja detdär är en bild på mig och syrran:)

Ja ja nog pratat om det, vad har hänt idag då? Inget särskilt bara varit i skolan, saknat Viktoria såklart<3. Kim saknar jag ju såklart också, hon måste komma im:)<3 Sen red jag doris, i början gick det bra, men sedan gick det jäääättedåligt, men det måste gå dåligt för att det ska kunna gå bättre;) hehe, hoppas bara inte att jag har kommit in i en formsvacka, orkar inte det.. Men nu måste jag någ sova, jag menar klockan är ju 00.52 :S skola im så godnatti:)

Äntligen Sadlar;)

Hej!
Ja nu har jag köpt en sadel:) Jag köpte allt jag skulle köpa på lista:) Fast jag glömde typ ringar till taipans träns, men jag får ta typ gummisnodd istället. Men jag är nöjd med sadeln den är skön, fast en sak blev förstås fel, vi pratade om vilken storlek jag skulle ha på sadeljorden, vi kom överäns om att 90 cm skulle bli bra, så gav hon oss en sadeljord då tog vi för givet att den var 90 jorden, men nej det var försås en 70 cm lång jord som vi märkte när vi skulle prova den:/ så den måste vi byta, men annars var allt bra. Men det bästa var att nä vi kom dit såg vi att det var rea på en valfri vara som kostade över 300 kr, så då tog jag det på min sadel och jenny tog det på sin:D


Såhär ser taipans sköna sadel ut;)

Jenny köpte en sadel till Doris också:) Den var fin, jag har iprinacip bara provridit den värkade skön, men jag ska prova det im.


här är Doris nya sadel:)

Sen köpte syrran ett bett till Doris, det blev ett tredelat med d-ring, hon trivdes jäättebra med det, det var kul att se henne vara så nöjd;)

Såhär ser bettet ut.

Ja idag har jag gått första dagen i skolan, det gick faktiskt bättre än vad jag trode, jag känner mig jämt så skoltrött och det känns jämt så jobbigt att gå första dagen och veta att man har mycket kvar, men när man väl är igång då brukar det ju gå rätt snabbt, snart är det juh sommarlov jipppi hehe;) Men nu tänkte jag leta lite efter någon kod, hehe aja hejdå:)

Happyface :D

Idag har jag jobbat :) Jag är jättenöjd, för först fick jag bara 250 kr, sen förra gången när jag jobbade fick jag 300 kr och idag fick jag 400 Kr :DD Ali är så snäll. När jag kom hem så åkte jag och syrran till stallet:) Jag red Taipan på kandar, och det gick hur bra som hälst, alltså han hade formen som en duktig dressyrhäst kan jag lova:D Han är såå cool snart 28 och kan vara sååå fin:)<33 Jenny red jättebra på doris idag, dom är så duktiga;)


I smile because i'm happy:)

Jaaa im bär det av till västerås, och titta på sadlar:) Jenny ska kanske köpa en sadel till doris och jag en till taipan :) Men nu ska jag väll forsätta titta på tv, Pusshej!   



bara för att jenny red Solo igår:) Hon rider så bra på han.. Det är en underbar häst;)

Vilket äventyr

Ojj nu har jag inte skrivit på länge. Jag har varit sjuk, men nu börjar det bli bättre. Fast jag red i Onsdags på Sorf ändå, det var jättekul. Jag red Candy, hon var jättefin och lätt att få fram, sedan gjorde hon världens finaste skänkelvikiningar, alltså hon skuter väldigt lätt ut bogen, men efter som att hon var så mycket frammåt så var det lätt och reglera, vissa blev faktiskt perfekta, så det är jag jättenöjd med. Men hon kan ju vara lite knepig efter som att hon har vilat så länge så brukar hon vara lite busig, så var det hästar på andra sidan, och dom blev rädda, då oppade såklart Candy till och ville bocka, men jag tog upp huvudet på henne. Sen efter det gick det bra hon var pigg och fin, fast sen när vi skulle galoppera så började hon hoppa på stället och försökte bocka och så, så tänkte jag fatta galopp igen men hon gjorde samma sak, och så fortsatte hon det gick inte att få fram henne, när man slog med spöt då gjorde hon bara änu värre. Det gick inte, men böt vi varv och då gick det bra i galoppen hon var fin, sen när vi skulle trava av frågade jag Kicki om jag skulle ta en galopp i det varvet hon hade bråkat i, och då ville hon att jag skulle göra det. Men det gick fortfarande inte, jag blev såå trött och det gick värklgen inte, Men tillslut, när alla hade ställt upp så fick jag försöka på spåret helt ensam och Kicki pratade med mig, och då gick det:) Vi galopperade ett halft varv sen saktade jag av och travade lite, sen skrittade jag av henne. Folk frågade om hon var en unghäst för att hon höll på så Kicki bara nej men sto, heh, hon fyller juh 8 i år. Sen när Kicki pratade med mig sa hon att det var bra att jag red henne så att det inte var en tant (tant viskade hon) som red henne, för då hade det ju inte gått, men hon hade aldrig gjort så förut, så Kicki visste inte vad det var det skulle kunna vara att hon kanske var brunstig. Eller något sådant, nästa gång ska jag ha med sporrar och ett längre spö för det glömde jag ju såklart. Fast ingen brukade ha sporrar på henne så hon visste inte hur hon skulle reagera på dem. Men är hon bråkig så ska jag prova. Aja jag är ändå nöjd att det blev galopp till sist:)



Ja sen har det inte hänt så mkt, men jag ska troligen köpa en dressyrsadel, så vi ska åka till hööks i helgen, det ska bli spännande, jag har skrivit upp en lista på saker jag behöver om jag ska köpa en sadel och andra aker jag vill köpa.
såhär ser den ut.

Inköpslista

Till Sadeln

·         Sadel

·         Stigläder

·         Stigbyglar

·         Sadelgjord

·         Schabrak (helst 2)

·         Sadelöverdrag (helst 2)

 

Till träns

·         Bett (till Doris)

·         Tränsringar (till Taipan)

·         Lädersmörjning (till träns, stövlar)

 

Övrigt

·         Dressyrspö

 

Så får vi se hur det blir sen jag kan skriva vad jag köpde sen;)


Jag  är ju hemma från skolan just nu för att friskna till helt, sen har jag pluggat, det har gått ganska bra, har bara lite kvar. haha måste bara berätta jag sitter och lyssnar på tv nu när jag skriver dethär och det var trav, så pratade dem om en häst som hette "a little bit to fast" haha jag tyckte det var ett roligt namn på en travare;)
Ha det så bra, hej svejs.


Bara för att jag är sugen;)

Mycket:)

Jag vet inte vart jag ska börja. Ja nu har jag varit i stockholm, sett hoppkurs för två dagar, köpt ridstövlar, varit med på dressyrkurs, ja sen var det ju dax för nyår. Det har varit en fulspeckad vecka eller vad man ska säga;) hehe.. Det  var trevligt i stockholm :) Sen hå hoppkursen var jenny jätteduktig första dagen hade hon cesar och andra dagen hade hon Franz :)

Igår var jag ju med på dressyrkurs det gick jättebra, jag vill vara med idag också:S men det är så dyrt :( Ja sedan var det ju nyår, hehe det är nu jag konstaterade att jag inte ska bo kvar i sala iaf, men jag vet inte vart jag ska bo, det skulle vara då dyrt att bo i stockholm och ha häst, ähh jag vet inte hur det kommer att bli.. Nyår var ganska kul, fast det hände endel tråkiga saker som gjorde det tråkigt;/ men men det är vell sånt som händer antar jag, då sådana saker händer får man försöka tänka på posetiva saker som har hänt, det är ju dom sakerna som gör livet värt att leva om man säger så;)

Jenny red solo igår, det gick såå bra, han var så fin:) Idag är det min tur att rida han. Det ska bli kul. Lägger ut bilder sen för laddningen håller på att ta slut, hehe

Ha ett bra 2009 nu då;)


RSS 2.0