Fredag

Först var det skola och där var det smyckesförsäljning på hög nivå! Kring två ringde telefonen så då var det bara att bege sig till kafe silver för att jobba :) Det var roligt. Jag ska jobba imorgon också btw, avistja jag ska bossa över sis också för hon ska nämligen jobba där ;)

Ojj jag fick ett samtal av en person idag som jag verkligen inte hade väntar mig, ja man blir splittrad måste jag säga!

Nu ska jag fixa lite så jag kan komma i säng någon gång är väldigt trött.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

Torsdag

Igår var det ju studentfest som ni nog inte har missat kan jag tänka mig ;) Den var skojj tycker jag, mycket trevligt :)

Vi var fyra flickor hemma i våran kyrka som var bakfulla när vi begav oss till skolan och även i den, men jag kännde personligen att det bara var att härda ut. Eftersom att skolan är viktigare så får jag skylla mig själv trotts att jag inte var så överdrivet full.. Tihi

ojj hinner inte blogga mer nu klockan är mycket och jag beöver sova.. Jobbigt bara att man har så mycket kvar att göra..
Pusspåer (blir kanske några blider imorgon det var ju 80talstema you now)

Sorry

"Förlåt för att vi blev försenade men pulkan gick sönder så vi var tvugna att gå"

100 dagar kvar till studenten.se

Tjaaaabahh!
Idag har det varit skola och där efter kom Evelina med oss hem :) För vi ska till studentfesten, hahah lite 80-talsklädda är vi allihoppa allt :) Skojj skojj..
Pussspåerallesammans! :D (Ps lägg märke till asglad gubbe!)

Oj, oj, och åter oj glömde!

Oj glömde berätta om ennu ett underbart bra kap som mami gjorde, vet ni vad det var? Gissa! Ähh jag kan säga, en mulitiöppnare! Alltså man kan typ öppna masssa olika saker med det, helt sjuk bra grej alltså, det kan jag rekommendera till alla era hungriga öppnare! Endast 39 kr på Lidl hittar nu den. 5 öppnare i en! :) 

I mean just look at it!

Underbara tisdag!

Tjohooh!
Nu tror jag att det blir studentfest trotts allt, hoppas att vi kan få med Nettan då blir det kul, det var ju så länge sen man umgicks med henne <3

Idag har jag varit i skolan, blev mjukisar på idag det var skönt.. Ja slutade vid 11 men stannade kvar eftersom att jag ville titta på en modevisning som skulle hållas i Aulan, det var ett projektarbete av en tjej. Mycket duktig var hon och modellerna :) När jag kom hem blev det stall och sedan hjälpa mamma att handla, åhh tänk att mamma hittade mappar, nu har hon fått ett par alldeles egna, så nu slipper hon fårga Urban om mappar hela tiden, billiga var dem också, mycket bra köp alltså :) Tihi skojja bara..

Men nu sitter jag och vänta på att maten ska bli klar :)
Pussssssar på er mina snyggingar, åh vad snygga ni är!

Såhär kommer jag nog se ut om det blir studentfest imorgon ;)

Anna Bergendhal

Åhh vet ni vad jag har hört? Att Anna Bergendhal ska vara med i melodifestivalen på lördag! Åh hoppas det är sant, hon här ju typ bäst! :)

Härliga måndag :)

Tja! Idag blev det skola och det var faktiskt en bra dag idag. Först var det Sammhällskunskap med Manfred, vi fick reda på provet, VG+ blev det så jag är nöjd. Sedan hade vi idrott, det var ju jag och sis som hade lektion. Det gick bra, vi fick bra kommentarer från våra "elever" och det gör alltid en glad. Vi gjorde ju en uppgift som bara gick att få högst VG på och läran sa att vi fick så starkt VG som går att få :D Tihi så det var roligt, sedan sa hon att hon märkte att vi visste vad vi pratade om och att vi tog det lungt osv.. Sedan blev det svenska och där fick man beröm att man var bra på att jobba.. haha :)

Åhh mamma kom upp imorse och frågade om vi ville ha skuts till skolan, sååå skönt eftersom att det var typ 25 minus eller något sådant :) Hon hämtade oss också, så snällt. Tack så mycket! :)

När vi kom hem blev det åka till stall. Vi hade tre hästar så sis började med att rida en och jag fick mocka och ta spån. Alltså det var ett helt arbetspass att ta spån, fick sätta mig längst uppe på spånkanten som är lika hög som en stor container, med ett spjut i handen och försöka hacka loss spån.. Alltså så jobbigt, jag höll seriöst på att spy. Jag är ju lite höjdrädd på det, så jag började tänka "oj vad högt det är och vad lång det är ner till containgolvet, tänk om denhär spånkanten inte håller osv.. Tihi men det gjorde den och tillslut var jag klar med det också, sen var det bara att rida en häst och sen åka hem! :)

När jag kom hem blev det mat och sen tvtittande med en dator framför mig typ..
Pussssssen!

Älskar bilden!

Avisstja jag tittade på vakna med the voice imorse och Sibel vad där och hälsade på, gud vilken härlig tjej alltså.. Åh gud vad bra hon sjunger, nästan helt sjukt! :)

Titta bara vad härlig hon är! :)

3-rätters :)

Tja, hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra helg :)

Igår blev det en hemmakväll med sis, vi gjorde trerätters och där efter tjockade vi oss framför melodifestivalen. Darin är ju så himla duktigt alltså, bra att han gick till globen :)
Här kommer lite blilder från vår fina middag:

En toast skagen till förrätt

Till varmrätt blev det bakad potatis med skagenröra :)

Till efterrätt blev det kladdkaka :) Gott var allt :)

Åhh blir troligtvis en 80-timmars kryssning har jag hört :) Faan vad kul det kommer att bli för alla som väljer att haka :D

Nu måste jag plugga, jag och sis ska ju ha en massagelektion imorgon på idrotten :) Vi har gjort klart programmet, men vet inte om det kommer bli förlångt.. Aja vi får se hur vi gör..
PUSSPÅER! :)

Hes!

Hahah kul att det har gått 3 veckor sen kryssningen och jag är fortfarande hes.. Eller alltså det hörs inte när jag pratar men om jag sjunger eller skriker så hörs det.. Sedan kan jag ju göra johanna get´s hesröst när jag vill nu mera ;)

Skulle jag vara ute denna helg skulle jag låtit såhär ungefär "alltså jag kan inte ens prata.. Jag var på kryssning, 100 % partybåt för 3 veckor sen och kan fortfarande inte prata.." haha

Fredag

Det jag sa i föregående inlägg spelar ingen roll eftersom att det inte kommer att hända ;) Tihi 

Idag har jag fåft gråta lite, var skönt eftersom att det låg inom mig hela dagen kände jag.. 

När vi var i skolan var det först projektarbete, åhh känner mig så stressad inför det.. Sedan var det naturkunskap och då fick vi tillbaka provet, wohoooh VG :) Det var riktigt svårt måste jag säga! Sedan var det dags för arbetsmiljö och provskrivning.. Får se hur det  gick, kändes som att de gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra.. haha Men somsagt får se.

Sen blev det stall, det jobbigaste var mitt och sis arbetspass där tror jag.. Vi fick stå med ett tungt spjut och hacka loss spån, åhh det var typ omöjligt.. Hahah men det var bra träning ;)

Nu är det Let´s dance och solsidan som gäller.

Blir det studentfest på onsdag eller brudar? :)
PUSSSSSS

Sis och jag <3


Summer!

- Ge mig en utlansresa eller sommar åtminstone!

 

Hahah jag har gjort en sak som jag vet folk skulle reta sig på, ja vissa faktiskt riktigt arga.. But i want it!


Fettisdagen

Idag var det skola, vi kom hem kl. 12.00 skönt :) Sen blev det stall, det gick bra jag red Wessel, så härligt :)

När jag kom hem pluggade vi lite, sen var jag bara tvungen att sova någon timme, var såå trött!

Sen  blev det mat och nu sitter jag här, redo att slänga ut endast 199 kr på en kavaj på hm, typ precis en sån jag vill ha.. Men nej sold out såklart! :/



PUSSPÅER! :)


Måndag

Tjenare! I helgen blev det ju först party på fredagen, sen jobb på lördagen och sen fira Alex på söndagen. Samtidigt som man i varje lucka försökte plugga.. Hahah igår läste jag 100 sidor i Singualla, sedan han jag inte plugga så mycket till Samhällskunskapsprovet som vi skulle ha idag, så det blev till att gå upp halv 6 idag och plugga 1 och en halv timme innan. Det visade sig gå bra, det kändes i alla fall bra :) Sedan pratade vi om boken Singualla på svenskan, det var bara 7 stycken som hade läst boken, men det gick också bra, läran kom fram till mig och sis och sa att det var bra att vi hade läst boken och sådär :D

När vi firade broor igår kom pappa och lillsystrarna upp, det var skojj :)

När jag kom hem från skolan blev det stallet.. Det är kul att en viss människor inte har kontroll över sin bil samtidigt som hon har en mobiltelefon i andra handen, bara glider ner ner för backen när vi står med två hästar i vägkanten. Men hästarna blir förstås rädda när bilens deck glider mot gruset.. När hon hade åkt förbi oss fortssatte hon att slira vidare.. Så gör man väll inte om man har ett litet barn i bilen, nej båda händerna på ratten kvinna, skulle jag vill säga till henne! Tihi..

Nu blir det nog lite plugg och sedan tv:n! Pusspåer :) 


Bildtext saknas!

En tumme upp för fredagen!

Haha gårdagen var skojj. Jag va med Kristoffer och Stefen typ hela tiden inne på silk :) Sen gick jag ut vid 1 eftersom att jag trodde klockan var två.. Hahah då gick jag till mcdonalds där jag todde mina kära vänner var. Men så var ju såklart inte fallet, så jag fick helt enkelt skaffa mig vänner där.. Hahah jag gick och ställde mig utanför mcdonalds och då var det ett killgäng som stod där och då sa den ena: "Åhh vad jag känner igen henne, nemen du har väll varit med i något tvprogram eller något? Jahh nu vet jag, du har ju varit med i paradise hotel" Jag "Hahahahaha ja det har jag ju verkligen varit" Det roliga var att han var typ helt säker på att jag hade varit det också.. Fast ungefär vi två kom ju vännerna dit, trevlig kväll! Det borde verkligen göras om :)
  






När jag kom hem så ringde min telefon, det var Café silver som behövde hjälp, så jag fick jobba idag första gången på riktigt länge. Det var skojj, jag trode att det skulle vara svårt att komma in i det eftersom att det var ett tag sen, men så var det inte :)

Nu måste jag plugga lite, sen stall och städa, Puh hur ska jag hinna med allt?  Ha en fortsatt underbar helg allesammans och Pusspåer! :)

Studiedag

Tja! Denna dag har bestått av:
- sova
- plugga
- sorf
- plugga

Fast det behövdes måste jag säga.. Nu ska jag duscha och sen lite plugg till och efter det är det hög tid för sängen må jag säga.

Ganska tråkiga inlägg nu för tiden, jag vet, men det finns liksom inte så mycket att säga. Jag tycker faktiskt att skolan rullar på ganska bra nu. Fast jag längtar till vi har LOV, PRAKTIK och sen LOV igen, det kommer vara soft och kul :D
PUSSSSSSAR!

GRATTTTTTIS TILL KÖRKORTET FRIDA!!! :D


Tisdag

Tjaaa!
Måste börja med att skryta lite, jag och syster har nämligen båda två lyckats fått praktikplats på ställen som inte brukar ta emot praktikanter! :) Sis fick på H&M här i Sala och jag fick på Lindex också här i sala, när jag gick dit och frågade sa hon att de inte brukar ta emot praktikanter som ska var där mindre ett halvår (vi har praktik i 4 veckor), men hon sa också att det var ju ett tag sen de hade någon praktikant så hon skulle prata med sina kolegorna och sedan höra av sig på måndag till mig :) Jag blev glad och väntade till på måndag men då fick jag inget samtal. Så jag bestämde mig för att gå in idag och fråga, då var den tjejen på lunch, men då sa tjejen som jag pratade med iställe "Vi pratade om det igår och vi vill jättegärna att du ska vara hos oss :)" Åhh vad glad jag blev, det ska bli riktigt kul :)

Idag har det varit plugg och när jag kom hem blev det lite mer plugg sen sova en timme (har nämligen varit riktigt trött..) Efter det blev de stall sen mat och nu ska jag föröka plugga lite till.. Asdrygt men nu är det mycket i skolan.. Men det är bra att vi har studiedag i alla fall!
Pusspåer!

<3

?

Jag vet inte vad man ska göra eller hur man ska bete sig? För vad man än gör är det alltid fel i någons ögon..
But nobody's pefect, right?

:)(:=)(=

Tjaah! Igår var det en galen kväll med sis och Eveina som stod på schemat, haha och det blev det väll skulle man kunna säga, riktigt roligt hade jag i alla fall men "det är så det ska vara ellerh?" Haha vi shottade på 7 "nu kör vi 1 2 3 4 5 6 7!". Kul att jag sitter här och hostar, jag tror jag behöver svälja ner en bisolvon kanske? 

"Alltså jag tror inte rikitgt att du fattar!"  
"Satan"
"Det är bara att köra"
"Hallåh!"

Hahah det var bara några av helgens alla utryck. Men som sagt en riktgt kul helg med det bästa! <3
Pusspåallesammans!

Kort uppdatering

Tjenare! Hoppas allt är bra med er!! Gårdagen var skoj, trotts att jag blev ensam på hotellet, men man hittade ju kompisar där så jag hade alltså skoj trotts det! :D

Nu sitter jag i västerås oss Evelina, kul kul!

Men nu är det dags att logga ut så puss på er! :)


Pippi var det!

Tjenixen!
Idag har det varit skola, sen stall, sen lite plugg och efter det lite städ. Nu har jag en handuk virad runt huvudet och tänker ;)

Jag tänker nämligen på om det ska bli studentfest eller Pluto imorgon, man vet inte om studentfesten är värld liksom, men oandra sidan så brukar man ju alltid ha kul med tjejerna <3 Så det blir nog kul vart man än är liksom :) Jag tror det blir studentfest, det lutar åt det iaf :D

Hahah när vi satt i typ ett grupprum i skolan idag så gjorde Jenken och Evelainkan en make over på mig, pippi långstrump blev jag! Tihi

Onsdag

Tjolahopp tjolahej! Hoppas allt är bra med er :)

Idag har det inte hänt så mycket, varit i skolan, kom hem, red på sorf, kom hem igen, åt mat och sen titta på tv/data.. Imorgon måste jag verkligen plugga..

Men snart är det helg, wohoo det gillas! Det lutar åt två kvällar i västerås, tihi! Man vill ju vara med tjejerna men jag vet inte om jag orkar studentfesten, alltså man vill gå men om det blir tråkigt så kommer man ångra sig att man inte var i västerås.. Åhh detdär är svårt det.. Men det löser sig! :D
Nej nu ska jag kasta mig in i duschen och sen kasta mig i sängen och susssssssaah! Pusspåt! :)

Det suger att jag inte kan lägga in bilder på denna dator..

Skolannnnnh

Tja! Nu är jag här i skolan helt själv, utan en enda vän.. haha..

Inatt kunde jag inte sova, jag vaknade hela tiden och då visste jag inte om jag hade sovit eller legat vaken och försökt somna.. Det var nog för att jag sov när jag kom hem ifrån skolan.. Idag måste jag hålla mig vaken ända till det är dags för läggdags tror jag ;)

Åhh jag vet inte om man ska strunta i studentfesten och gå ut istället.. Jag kan inte bestämma mig, temat på studentfesten är "After ski" och eftersom att jag typ aldrig åker skidor så har jag ingen passande klädsel.. Eller jag kan ju ha en lila-rosa overall förstås, men det tror jag inte att jag skulle våga, hahah..
Men puss på er så hörs vi! 


Wohoo

Som sagt jag kan knappt prata med det är sådet ska vara efter en 40timmarskryssning!!! :)

Hopppas att någon kompis har fått med våran kamera, annars dör jag.. Jag vill ju ha bilderna, nuuuuuuu!

Idag har jag gått i skolan, härligt att man var bakis typ.. Men det skönaste var att vi slutade 10, så när jag kom hem blev det sova igen, sen cyklades det till stallet. Sis red Wessel också, sååå härlig häst!! :)

Nu sitter jag och väntar på paradise hotel, sen blir det sova. God natt på er! 
Kan lägga ut mobilbilderna nu, men det är assnågra..





Wohoo på kryssning

Wohhoo! Nu sitter jag har i soffan ganska seg eftersom att jag bara sov 3 timmar på våran 40-timmarkryssning.. Jag sov ingenting inatt, jag var uppe och röjde hela natten lång!! Det har varit en riktigt rolig krysssning med mycket dans, sång härliga människor och party! Det var också mycket skrik eftersom att jag knappt har någon röst kvar, men jag skulle gissa att jag och Evelina låter lika dant imorgon.. haha Undra hur många vimmelbilder man kommer vara med på, hoppas inte att alla läggs ut iaf.. :) Men sånahär kryssningar borde vi åka oftare på, kul kul! :)
Bilder kommer sen :) Pusspåer


RSS 2.0