Första advent

Idag har jag jobbat, det var såå jävla stessigt.. men men det blev ju lite pengar iaf. fast jag vill juh mycket häldre jobba på schelins om man säger så;) men hoppas att det blir något med det. Men im ska vi åka till västerås med Viktoria det ska bli kul, sen kommer hon hem till oss efter och sover hos oss, det ska bli roligt:D men jag är väldigt trött nu kanske ska duscha och sen sova. aja snart är det jul i alla fall. Det ska bli trevligt med jul, fast kanske lite svårt att inte äta något godis. 

 

godnatt

Hej! Idag har jag jobbat från 12 till typ halv 4 men det gick jättefort känndes det som, fast innan åkte jag och mamma till stallet och mockade. Men när både jag och syrran hade jobbat klart så fixade vi oss för att åka till Kim:D Det vad jättetrevligt, mycket roligare än vad jag hade förväntat mig faktiskt:D Fast det är suuuugit att man inte är 18 :(, åhh länktar.. Men får hoppas att dehär snart 7 månaderna går snabbt ;) Det är inte så jättelångt kvar faktiskt;) Men imorgon börjar jag jobba kl. 11.00 och då ska jag jobba själv med Ali.. Men jag undrar när jag kommer få pengarna.. hmm.. kanske ska fråga det im, om jag vågar, hehe... Men nu måste jag nog sova lite och läsa Plaza tror jag:D Man får juh inte sova så mycket nu.. men men vad gör man inte för pengar;) hehe..

åhh fan jagg skulle lägga upp en bild men det fungerade fan inte:( seeeegt....

Bild på småttingar;)

Idag har jag jobbat som vanligt. Efter jobbet så gick jag och pratade med Viktoria om jobb och bara lite allmänt. Imorgon börjar jag vid 12.00 och ska jobba till 19.00 och när jag kommer hem kommer någ Lisa, Jenny och Evelina vänta på mig. För dom ska nämligen hem till oss im, kul ska det bli :D

Idag har jag ridit Taipan och han var pigg och glag, han drog iväg två gånger ;) Ajaa nu ska jag nog gå och sussa, måste upp ganska tidigt för jag och syrran ska dra till stallet vi 9-tiden innan jobbet ;) hehe men jag hoppas att syrran, Lisa och Evve kommer in och fikar hos mig im då jag jobbar:)
hejdå för denne dag! :)

                                              <-- Jenny, Jag -->
Syrran och jag när vi var små;)


I´m happy :D

Idag har det var en jättebra dag:) Ungifär när jag hade varit där i 10 min så frågade hon om jag hade tid att jobba i helgen på fredag och lördag och jag fick välja om jag ville ha betalt eller om jag ville jobba mindre nästa vecka, då sa jag förstås att jag ville ha betalt :D Sen berättade Viktoria när hon slutade så kom hon in till mig och så gick vi hem till oss. Då berättade hon att de behövdde hjälp på Schelins och sa att hon hade sagt att jag praktiserar på Café Silver och att jag har fått kassavana, och att jag troligen skulle kunna tänka mig att jobba där:D:D Så nu kanske jag kommer få extrajobba där om jag har tur:)

Sen så fick jag rida Sampett och det gick också jättebra:D nu tror jag att jag ska duscha sen ska jag väll kaske sova. Imorgon kaske jag ska prata lite med Viktoria om jag ska ge dom något personligt brev och så:D ha det hejdå:D


hela dagen lång;)

Idag har jag varit på silver, dagen började med att jag som vanligt satte ljus på  borden och torkade dem. Efter det fick jag göra rent vid kaffemaskinen och sådär. Sen började jag göra köttbullesmet. Sen stod jag i kassan typ hela lunchen och sen diskade jag lite. Sen kring halv 2-tiden åt jag lunch själv, det blev kykling med ris och sås det var gott:D Sedan började jag fixa lite med disken, sen fick jag torka borden och fixa ljus för dem hade brunit ut. Efter det blev det till att rulla köttbullar, många blev det :) Det tog kanske 40 min till 1 timme, så klockan var fyra när jag var klar med de, så gjorde jag mig en kaffelatte åt mig och läste tidningen, sen gick jag hem :) Då fixade jag och syrran oss för att dra till stallet och rida, det gick super för Taipan och Doris hade fått nya sko med broddar och snöskor :D Sen åkte vi hem och väntade på att Viktoria skulle komma, kul kul:) Nu sitter vi här och tittar på Andra avenyn. Så ha det bra, hejsvejs! 

både :( och :)

I fredags var det typ skandal att bergendhal åkte ut:/ Jag hejade ju på henne. Men på ett sätt är det bra att hon inte van för hon behöver nog tid att spela in en skiva, för hon MÅSTE ju få den chansen:D Hon var ju så bra i Over the Rainbow:)

video
Anna Bergendahl - Over The Rainbow (HQ 16:9)

Idag har jag ridit taipan och det gick skitbra:D han börjar bli så fin i formen, kroppen ja allt:D Man glömmer bort att den snyggingen är 27 alltså;) När jag kom hem så gjorde jag och Jenny varm oboy fast vi hade för mycket socker, jag har blivit så sockerkännslig nu när jag inte äter det, men det är väll bra kanske, hehe. Men nu ska jag väll softa och titta på tv och så:)

haha Taipan i sommras;)

Tack för kommentarerna Viktoria, jag blir så glad. Det ska bli så kul att vara med dig i veckan :) <333333


Idol då;)

Jag orkar inte skriva vad som hände idag för jaag fick inte göra så mkt. Jag diskade ganska mycket idag annars var det som vanligt;) Men nu ska jag titta på idol;) hejsvejs

Hjälp mig! :S

Jag är inte så haj på teknik så jag undrar hur man byter bilder där uppe? ^ Är det någon som vet hur man gör? hehe snälla berätta ;)                                                                                                                   
  
                                                                                                                                

I onsdags red jag.....

Hej!
Igår fick jag Zampett som utmanarhäst och det gick jättebra, hon var jättefin fast jag tycker inte att hon var en bra utmanarhäst direkt:/.. men men hon var trevlig att rida i alla fall:) Jenny red henne lektionen innan och då var hon också jättefin, fast nakdelen var att hon blev trött, men det är förstårligt hon är ju ung och inte riden så mycket. Det gick bra på jobbet igår jag stod jättemycket vi kassan och det var roligt, så nu kan jag typ den. Det är bara lite svårt att komma ihåg priserna men jag kan nog dom snart :) Det roligaste var nog i slutet av dagen, för då kom mamma, syrran och Anki in och fikade tills jag hade jobbat klart.


Zampett på bild :)

Idag har jag gjort allt möjligt på jobbet, det var kul det känns som att veckan har gått så snabbt:) Imoron om internet fungerar kanske jag kan berätta hela min dag på jobbet, så ni kan få en inblick i det;) Senare på dagen när jag kom hem så blev vi skutsade till stallet vilket var tur för det hade varit snorhalt att cykla.. Aja jag red Doris och det var halt på ridbanan också så jag red på en liten vålt och var tvungen att rida ihop henne mycket för annars skulle hon ha halkat:S Men det gick bra i alla fall:D men nu måste jag sova måste upp tidigt im, men syrran är ledig:/ hehe men det blir härligt för henne. Fast hon ska jobba helg nästa vecka och det blir jobbigt. 

haha is på bilden;)

Viktoria<33

Tja!
Nu har jag precis gjort en kaffe latte till mig och Jenny med vår espressomaskin, det blev gått ;)



Idag har jag varit på jobbet, det gick bra, fast det var lite svårare idag, med det blir förhoppningsvis lättare efter en vecka när ag kommer in i det lite:) Sen gick jag och Viktoria hem, det känns som att vi skulle kunna vara trillingar, hehe, det känns så lätt och avslappnat att vara med Viktoria så det känns jättebra tycker värkligen om den tjejen <3 Så åt vi macka och så, sen skutsade mamma upp Viktoria till sorf sen mig och Jenny till vårat stall. Jag red Taipan, han var värkligen jättefin, Jenny och Viktoria måste ha ridit han jättebra i måndags för han var jättemjuk, så det var kul att rida han. Det gick jättebra för Jenny med doris, hon har fått så fast form, det är jättekul att se. :)

Imorgon ska jag till sorf och då ska jag få rida en utmanarhäst som kicki ska ge mig någon, hmm spännande. Jenny ska också byta häst imorgon så det blir spännade att komma till sorf då, hehe eller ja det brukar ju bli spännande varje gång för mig, efter som att jag får byra varenda gång, hehe men det är ju bara kul :D

Nu ska jag väll ta tag i detdär med fiskarna, en fisk är helt borta och en annan av samma ras är nästan död:(:( det är mysko, men vi måste köpa en ny för vi har bara en kvar när dom två har döt av den rasen så den blir så ledsen då. Men får fixa det im;) Ha det bra, hejdå! :)

Första dagen på APU:n ;)

Idag har jag praoat första dagen på café silver, det var roligt. Jag fick göra mycket varierande jobb, typ diska, stå i kassan, fylla på drickor, städa, skära upp mat osv. Sen när jag kom hem så var Jenny och Viktoria och red Taipan och Doris, så jag behövde inte åka till stallet idag, det var kul att Viktoria red Doris för det är typ bara jag och Jenny som har ridit Doris, så det är bra för henne om hon blir riden av någon annan:)

Sen följde vi med Viktoria till sorf, hon red Bon jovi, det gick bra. Nu sitter vi här och tittar på tv, med Jenny och Viktoria,  efter ett tag när vi blir trötta så ska vi sova;) hehe hejdå! ha det bäst alla mina måååånga bloggläsare;) haha

Söndag den 16 november:)

Idag har det inte hänt något speciellt. Alex och Maria kom till oss för dom skulle tvätta det var trevligt att träffa dem:) Sen skulle vi cykla till stallet men då var det ingen luft kvar i framdecket på min cykel, Sen visade det sig att det var punka, så vi var tvungna att få skuts till stallet, Alex skutsade dit oss och Mamma fick hämta oss. Det gick bra att rida, jag red Taipan:D Sen när vi kom hem och precis ätit så kom Viktoria med massa bullar till oss, hon är så snäll:D<3 Hon ska komma hem till oss im efter att hon har varit på Sorf, så ska hon sova hos oss:D det ska bli kul. Men nu ska jag snart titta på One tree hill:D ha det superbra;)

Denhär bilden är tagen en dag innan jag skulle till skolan;)

15 november fan vad bra det gick;)

Hej!
Idag har Jenny tävlat med Doris, det gick jättebra. Fast Doris var jättenervös, så hon blev jättesvettig innan hon skulle komma in på banan av nervositet förstås. Men Jenny red JÄTTEbra så Doris hoppade alla hinder, utom ett prickt som hon kastade sig åt sidan på, men andra gången hon styrde på hindret ramade hon in Doris precis så som man ska, så Doris hoppade det hindret. Både Jenny och Doris gjorde ett jättebra jobb, det så jättebra ut och dom var jätteduktiga, så stålt över som, Grattis måste man säga;D Nästa tävling blir nog julklappshoppningen på sorf, då kanske jag ska vara med, med Taipan, någon låg klass, det skulle han tycka vara såå kul:) men men får se.


Doris och Jenny ska hoppa första hindret i 60klassen:D

Nu tittar jag på datorn med ena ögat och Madagaskar på det anndra;) Det händer väll inget speciellt idag, men ha det bra, avistja jag glömde berätta att Kevins och Annas duett blev precis lika bra som jag hade förväntat mig, där kan man snacka talang;)

14 November :D

Idag har jag först varit i skolan för det har varit messa och det gick bra, det kändes som att det var flera människor som var intresserade idag :) Sen åt vi pankakor eller pizza i skolan man fick alltså välja, men jag valde pankaka;) Sen fick vi sluta det var en kort dag, Nu har vi praktik i fyra veckor :D :D :D. Det ska bli kul, jag ska ju vara på café Silver, fast det som kommer vara jobbigt är att jag tror jag kommer få ont i foten men det får man ta.

Jag red både Doris och Taipan idag, det var roligt som vanligt, jag blir så glad när jag håller på med hästarna och rider och så det är så roligt:D Jenny red ju Solo idag och det gick jättebra för henne, dom var duktiga:) Imorgon ska Jenny tävla med Doris på sorf, det ska bli deras första tävling tillsammans, det ska bli jättekul att se hur det går. Dom ska vara med på 60 cm, det är en bra början i alla fall. Och jag tror att Doris kommer tycka att det kommer att bli jättekul, för om de är så pass lågt så är det bara för henne att hoppa hon behöver inte ta i så mkt, det krävs inte så mycket, det vi ska testa på hennes första tävling är psyket och se hur hon reagerar med många hästar omkring sig och se om hon tycker att det är roligt osv. Men jag hoppas att det kommer gå jättebra, men jag kommer att skriva hur det gick im;D.

Nu ska jag snart titta på Idol, fan vad jag länktar till det, när Kevin och Anna ska sjunga duett:D:D hejdå ;)

13 November, fast det står om två dagar;)

Hej:)
Igår så fickade vi med Viktoria och Li, sen kom Kim och Natta det var jättetrevligt :) Sen följde Viktoria med mig och syrran hem, för hon skulle rida igen i min grupp. Åhh jag fick Cesar nu för han skulle sättas igång nu igen, och jag var den första som fick rida honom på lektion efter dethär upperhållet också :D Det gick jättebra, han var jääätte fin, det var såå kul. Fast han var ju förstås lite busig, men det är ju förstårligt han tyckte ju att det var kul. Viktoria skulle rida Ayla men hon ville inte ha henne så hon fick byta till Isabella, det gick jättebra för dom, Viktoria var jätteduktig:D Jenny red chiko i gruppen innan och han var också jättefin:D Nästa vecka kommer jag få byta häst igen haha jag har bytit häst 8 gånger i rad tror jag, men det är kul. Men nästa gång ska alla byta för vi ska få utmanarhästar,  det ska bli spännande. hehe aja det får ni veta nästa onsdag;)


Cesar<3 :)

Idag var det mässa i skolan, det gick väll sådär men ingen verkar lixom vara intresserad av vad dom ska välja, sen var jag helt borta under hela skolan känndes det som, men får hoppas att det blir bättre im. Sen så frågade Hanna om igår om vi skulle kunna tänka oss att rida Solo för hon hade inte tid, och det var självklart att vi ville det, så jag skulle rida honnom idag och Jenny ska göra det im. Solo är en travare så det var jättespännande att rida Solo och det gick jättebra, han var såå härlig, han brukar kunna vara jättepigg, men han var ganska lugn med mig. Han sparkade bara bakut en gång när vi skulle galoppera i hans svåra varv, men det var svårt för han så han försökte skojja bort det känndes det som. Fast i andra galoppen gick det bra:) Mamma hade ju lämnat in min dator, men dom hittade inget fel på den men han hjälpte till att uppdatera virusprogramet osv. Fast när jag kom hem fungerade det ändå inte:/ Kanske får lämna in den im, eller åtminstånde prata med dom, fast det får mamma göra. Aja ska duscha och fixa mig för läggdax;) hehe hejsvejs.

Tisdag 11/11

Idag ska mamma lämna in min dator så kaske den fungerar sen, hoppas jag. Då måste jag bli bättre på detdär med blogga igen;) Nu har jag precis gjort färdigt svenskaprovet:/ det gick skitdåligt mit fötrsta IG i gymnasitet får det bli då, skulle jag tro, lixom 40 poäng för G. aja får se hur det blir. Nu sitter jag i skolan, jag frågade våran lärare om det var något jag kunde göra för att hjälpa till, vi håller på med messan i skolan, men läran sa inget jag kunde hjälpa till med så då måste jag fråga igen och det orkar jag juh inte;) hehe. Men snart har vi Lunch iaf.

Viktoria ska komma med mig och syrran hem, det ska bli kul:) Hon ska ju rida på sorf idag, kul för henne:D Det kommer nog att gå super för henne tror jag, hon ska rida bobbo tror jag, och det gillar hon ju:) Sen  måste jag och jenny plugga.. lite jobbigt men sen har vi inget mer prov iaf, fast jag kom underfull med att jag ligger såå hilma efter i ett ämne så jag måste plugga ikapp det på onsdag och torsdag men om jag inte hinner klart det så får jag plugga under praktiken också, men jag hoppas jag hinner klart. Aja men nu måste jag sluta.
 


Jenny och Viktoria så sööta<3   

9 november står om 8:e också;)

Hej, det är svårt när att skriva när inte min dator fungerar som den ska,  nu lånar jag syrrans;) Igår så firade vi mamma för hon fyller år idag, så Alex och Maria, Elve och Elke kom till oss och vi åt en jättegod smörgostårta som mammi hade gjort. Hon fick ett kort och en jättefin ljusstake  som hon gillade:) och många andra fina preseter. Sen hyrde vi två filmer en med  Lindsay Lohan den var jättebra, Sen såg vi step up 2 the street den  var också jättebra:)



Idag så red Jenny Doris och hoppade, för dom tränar nämligen inför fävlingen som dom ska vara med i på lördagen som kommer;) det gick jättebra, jag gjortde en hemmagjord startflagga så vi skulle se hur hon reagerade, och det blev gick bra hon blev bara lite taggad, men hon tyckte det var jättekul:) Sen när vi kom hem åkte vi och köpte tårta till mamma och så löpte vi en blomma och lotter för hon fick ju presenter igå och hon fyller år idag så vi ville ge henne något idag oxå. hon vann 50 kr på en 25kronorslott så det var kul:D hoppas hon vinner minst en miljon på lotterna hon köper för det;) Så jag fuskade faktist idag och åt tårta och fickabröd, då blev mamma jätteglad för jag hede inte ätit eller druckit något med mycket socker på länge.. hehe men im blir det uppehåll igen såklart;) Jag har kommit på att jag vill börja träna, typ situps och sånt, sen vill jag börja springa också, men då skulle jag nog få jätteproblem med min foooot:/ men men får se.. Nu tänker jag fortsätta titta på tv:en fast jag igentligen skulle behöva PLUGGA! :/ aja hejsvejs..


Fredag 7/11 Förklaringen till 2 dagars upperhåll bla.

Onsdag:
Jag har tyvärr inte kunnat blogga för mitt internet har inte fungerat, nu måste jag låna mammas. Nu kan jag äntligen svara på hur det gick hos doktorn i onsdags, det gick faktiskt bra på det sättet att jag hade inga frakturer, det var troligtvis en nervskada trode doktorn. Först intrycket av doktorn var att han var sträng och tjurig. När han skulle roppa in mig så kom han till väntrumment och sa Henrietta kan du komma, då berättade jag att jag heter Johanna och att Henrietta bara var mitt mellannamn. Men efter ett tag visade det sig att jag hade fått helt fel uppfattning han var jättetrevlig:) Det var inga problem att få den rönktad det var självklart:) Om det skulle vara något som inte var bra skulle han höra av sig om  två veckor. Jag fick alltså anstrenga foten:D Senare på onsdagen så åkte jag och syrran till Sorf jag skulle rida Bella men jag fick rida Isabella för hon hade varit bråkig på senaste, så då var det bra om någon duktig red henne, någon som vågar ta tag i henne om hon skulle busa, hon hade ju kastat av någon så hon fick åka anbulans så.. Men hon var snäll med mig. Jenny red Chico (eller hur det stavas) i gruppen innan mig och hon red jättebra, det var kul att se :D Sen tittade jag på bonde sökte fru, och så var det bara att råååå plugga.

Torsdag:
I torsdags så var det först skola och prov i Adma, det gick gaska bra fast jag vill ha VG/MVG och det är jag inte säker på att jag kommer att få:/ Sen fick jag reda på Rättskunskaps provet, och det gick bra fast han satt inga gränser bara för G och den var jag högt över iaf;) Sen red jag och sen var det till att råplugga igen för det var prov juh prov på fredag oxå;S

Idag, fredag:
Idag har jag varit i skolan, det var trevligt, provet gick sådär, jag sattsar högt där också men jag tror inte att jag får så högt, men jag hoppas det viktigaste är ju att man försöker;) Sen när jag kom hem red jag Taipan och det gick jättebra:D När jag kom hem så softade jag och väntade till dess att Idol skulle börja. Ja jag tycker det var helt rätt att Lars åkte han blev föööör kaxig, han värkade tycka att han var mycket bättre än programet,  men droppen var när han var med i eftersnack i tv400 då var han för kaxig helt änkelt, fast grejen är den att jag tror inte att han är dum igentligen inte så som han framstår där iaf. Jag tycker att han sjunger bra och jag hoppas han kan få ihop en egen bra skiva.
Sen i eftersnack så tycker jag att Katrine är värderlös hon säger saker som man bara inte får säga i direktsänning, jag trode att hon fick sparken, men det värkar juh inte så efter som att hon är kvar. Sen så berättade dom att idolerna ska sjunga duett nästa gång och Kevin och Anna ska sjunga en och jag bara vet att dom kommer kunna göra den så himla bra:D Så kul att få höra dom. Men i övrigt så var alla bra i Idol idag, Johan var ju jätteduktig, han har ett jättebra senspråk. Ja alla var bra helt änkelt ;) Men nu är klockan 00:21 och jag så gå och fixa mig för sängen och så, tvätta bort sminket, borsta tenderna, ta FLUX och smörja in ansiktet, ta finnkräm och ta tandtråd sen måste jag byta om till pyamas också såklart;) så Godnatt! :D




Tisdag 4/11

Idag har jag varit i skolan, den jobbigaste dagen i veckan om HP07 fick säga det själv ;) Vi har bara lektion efter lektion och typ inga raster.. Sen när jag komm hem hade jag mycket ont i foten .. Sen cyklade vi och red, det var kallt men kul som vanligt :D Nu sitter jag i sängen och skriver klockan är 23:58 alldeles för mycket för mig, jag skulle behöft lägga mig tidigt. men jag har pluggat lite sen har jag sätt lite på tv. Andra avenyn var bra idag, jag har sätt ALLA avsnitt av andra avenyn så nu kan jag hela låten bara jag höra melodin till texten;) Så nu kan jag inte svika den serien, jag måste ju lixom se alla;) hehe.. Sen så skulle jag göra ett lånnnnngt  IQ-test för jenny tvingade mig, jag är missnöjd med helhetsresultatet det blev 100 men jag är nöjd med ett resultat på en av testerna, alltså det var 5 olika tester som sen slogs ihop, och då fick jag 123,4 på ett av dom (det med olika figurer och så ska man se sammband) men sammanlagt var det alltså 100 ;)  http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html om ni vill prova :) ha det bra, godnatt!

Måndag 3/11

Idag har jag varit hos tandläkaren, hon var jättetrevlig:) Hon kom till och med ihåg mig sen typ 1,5/2 år hehe ;) Jag hade inga hål eller något sånt. Det var bara det att jag dricker mycket apelsinjuice och apelin fräter på tänderna, så jag är typ grå på nedre delen av tänderna och det kommer aldrig att kunna försvinna. Det är också därför jag har börjat fått ilningar i tänderna.. Så jag skulle prova något som hette Flux och om inte det fungerade skulle jag sluta dricka juice:/ hehe Sen så skulle jag hälst dricka juice med sugrör, men det låter inte så gått direkt, hehe..

Sen har jag varit i skolan och det fick bra. Men sen skulle jag rida Taipan, och det gjorde JÄTTEONT i min fot och när jag kom hem var den svullen och jag kunde knappt lyfta på stortån, det brukar bli så när den är svullen osv.. men men hoppas att jag får svar på vad det är och vad jag ska göra med den, på onsdag för då ska jag ju till läkaren;) aja nu ska jag snart titta på Boston tea party med Filip och Fredrik haha dom är fan bäst;D shadå;)



haha det där jag, den togs på P&L 2008;)

Söndag 2/11

Tja! Idag har jag ridit Doris och det gick jättebra. Sen har jag pluggar lite. Sen kom Li och Viktoria hem till oss det var jättetrevligt:D Nu kanske jag ska duscha och sen sova för jag måste ju upp tidigt im:/ orka skola.. Fast förs måste jag juh till tandläkaren.. hoppas man inte har några hål:S jag har juh aldrig haft det förut men men.. hejsvejs!

Lördag 1/11

Jenny väckte mig runt 11 tiden och då tittade vi på någon film eftersom att vi hade fått filmkanalerna, antagligen för helgen eller något, den var ganska bra. Den handlade om att en kille skulle komma till en ny skola och han var en "tönt" så han var tvungen att ljuga för att bli populär men så tilslut böev alla hans lögner sanna, och han blev populär.. osv.. 

Sen har jag ridit som vanligt, vilket var extra jobbit för det var hårt och halt i padoken. Sen har jag gjort lite läxomr och så.. jag har stickat färdigt min hasduk också. Men nu tittar jag på en spännande film så jag måste forsätta titta på den nu;) hadet, hej:)  

RSS 2.0