Fiskmusteriumet!

Tjenare!
Jag har börjat tänka mer och mer på detdär med mina fiskar, ni vet när jag och sis var i Säfsen så gav vi mamma ansvaret att ta hand om våra fiskar. När vi sen kommer hem och ska hälsa på fiskarna märkte vi att Sofia var BORTA?!? Sofia bodde i ett yngelakvarium för hon var förliten för att släppas ut till det andra fiskarna för Ulla och Staffan är nämligen ciklider och äter levade småfiskar. Var det så att mamma inte orkade mata fiskarna och släppte ut Sofia för att Ulla och Staffan skulle kunna äta sig mätta? Hon vet ju att det andra fiskarna skulle klara sig utan mat i några dagar, de är ju lite småfeta. Eller rymde Sofia för att hon var hungrig och tänkte finna mat utanför yngelakvariumet? Ja frågorna är många, frågor som jag nog aldrig kommer få svar på. Men det vikigaste är att Sofia får det bra nu,  en fisk i våra hjärtan, R.I.P vår älskade Sofia!

Jag hade till och med tillägnat en låt till denna fisk, här ska ni få höra!



Jahaja!

Idag är det måndag den 28:e mars vilket betyder att det var löningslördag i lördags vilket i sin tur betyder utgång. Det blev sala och hotellet, mycket roligt var det. Kvällen bjöd på skratt och mycket dans och det är ju inte helt fel :D När kameran kommer hem kan jag lägga upp en bild på min outfit. Tog tyvärr inga bilder under kvällen, av någon anledning tar man alltid med kameran men glömmer ändå alltid att ta bilder. :)

Idag har det varit en lugn dag. Titta på tv, spela barnsliga datorspel, varit i stallet och ridit och sen har jag ätit förstås :) Imorgon blir det ännu en slappdag och onsdag blir det jobb.

Just nu sitter jag och tittar på "Världens bästa hotell" det är så roligt, dem är så söta :D
PUSSSSSS på er så hörs vi!


:)



Onsdag

Hej allesammans!
Jag har kommit in i en period då jag vill gå ut hela tiden, detta inte för att dricka mig full och så. Utan för att festsminka mig och sätta på mig festkläder, ja fixa mig helt enkelt. Jag har till och med betstämt mig vad jag ska ha för kläder på mig fast inte vilka skor för jag har köpt in två nya par och då blir det lite beslutångest där kan man säga ;) Jag är ju svag för kavajer skulle man kunna säga det fyller upp en del av min garderob nu mera.. Jag har ju kommit upp i 7 st <3

Idag har ag tagit det lungt, när jag vaknade åt jag frukost och slappade framför tv och vid halvtre-tiden gick jag för att diska och städade lite. Där efter fixade jag mig själv och sen åkte jag och mor mig för att handla. Sen blev det Sorf och jag fick rida, så roligt det är! :)

Nu ska jag gå in i duschen och sådär. Imorgon ska jag med Jenny och mamma till västerås sis ska på arbetsintervju.
PUSSSSISAR!

Detta var precis i början när vi började gå ut :) Hahah det var tider de! Detta är nog också den enda vimelbilden Evelina är med på ;)

Gbgbilder










Detta är bilderna vi tog i gbg, på den sista bilden dricker vi Strawberry duckery och det är bland den godaste drinken som finns ;)

Vi var ju i Göteborg i helgen som säkert ingen har missat, men det var så roligt. Mycket skönt att komma bort från lilla Sala måste jag säga. Första dagen gick jag, sis och Nettan ut själva. Andra dagen blev det förfest med blandannat Tim som vi träffade i Ayia Napa och massa andra, det var mycket trevligt och alla var så öppna mot oss så det var lätt att känna sig som en i gänget. Även den dagen blev det förstås utgång, den kvällen bjöd på mycket dans, a jag gillart ;)

Annars händer det inte så mycket, jag tar det mest lungt eftersom att jag är ledig fram till fredag. Jag har tillbringat endel timmar i stallet både igår och idag vilket också har varit skönt, även om våran lilla Doris är HELT GALEN..

Ja men det var väll allt jag hade att säga just nu, ni får ha det superduperasakalasabra nu! Pussss på er :)



Onsdag

Hej allesammans! Som ni redan vet skulle jag ju inte ha jobbat idag (observera skulle)hahah.. Jag fick alltså jobba idag 12.00-17.00.. Samma tid imorgon då skulle jag också ha varit ledig. Men det betyder att om jag hade kunnat skulle jag jobbat 6 dagar även dena vecka, men på jag åker ju till gbg på fredag kväll så på lördag blir det inge jobb :) Åh vad jag längtar, jag måste bara komma på vad jag ska ha för kläder på mig på lördag.. Men det löser sig.
Men ni får ha det strålande så hörs vi, pussssss (:

Tisdag

Idag har jag jobbat till fyra där efter handlade jag lite vilket börjar kännas som en vana.. Haha men det blir väl så när man ska åka iväg och kommer på saker man behöver ha med. Efter det blev det solning, aj jag blev röd :S När jag kom hem red jag Wessel och det gick bra.

Imorgon är jag ledig, det ska bli skönt. Då ska vi fira Hannah som fyller 21 år hade vi tänkt. Sen blir det bara att ta det lungt tror jag



Gamla bilder på Jenny, mig och Evelina :) Det var en salafestival kommer jag ihåg :)

En kort uppdatering!

Hej allesammans! Det gick bra på jobbet, blev endel prat och då går det ju snabbare. Nu stitter jag och tittar på Top Model, min favorit har dock åkt ut, alltså hon var sååå vacker eller ja är ;)

Ha det bra allesammans! PUSS


Roffe


Stentuffa Roffe :)

Ny dator!

Hej allesammans!
Nu skriver jag med min nya dator, det känns mycket bra :) Jag gick upp mycket tidigt eftersom att jag trodde jag skulle börja jobba klockan 9 idag (jag går upp en och en halv timme innan jag börjar), men så var inte fallet, jag börjar i själva verket kl 14.00 :) Så jag tog en timmes promenad med Roffe på morgonen, det var mycket trevlig när solen började lysa igenom molnen!

Jag, Jenny och Annette ska åka till Göteborg i helgen för att festa, det ska bli så roligt! Skönt att hitta på något i en stad långt bort, vi åker tåg ner på fredagen, jag har för mig att den går ungefär vid 19.00 tiden och så är vi framme vid 23 tiden. Sedan åker vi buss hem på söndagen vid cirkus 14-tiden. Så det blir en tvådagars ;) Vi ska sova hos Annettes syster. Ja men som sagt det ska bli kul :)

Detdär med att sluta äta godis går ganska bra, är inne på sjätte dagen nu, och då ska ni veta att jag var sådan som åt godis, bullar eller chips varje dag. Något utav det i alla fall. Men nu känns det som att de blir lättare, det var som svåras det tre första dagarna. Jag kommer ju fortsätta dricka alkohol trots att jag ska förska sluta med sötsaker i övrigt. Men man kan ju inte sluta helt, men jag kan föreställa mig att det kommer vara som jobbigast bakisdagarna.. Men jag ska klara det!

Pussisar på er och ha det bäst! :)

Fredag

Hej!
Idag har jag jobbat hela dagen lång. Efter jobbet solade jag och nu sitter jag här i soffan och är jättesugen på godis, bullar, choklad ja allt sånt man kan tänka sig, eftersom att jag och syrran min ska sluta äta sådan. Men det blir lättare efter ett en vecka ungefär..

Imorgon blir det jobb på Lindex, sen stall och där efter umgås med vännerna mina :) Just nu sitter jag och kollar på "101 sätt att åka ur en gameshow", hahah lite sjukt..

Ha det bäst, pussiiiisar!

En katt i mitt hjärta!


RIP vår underbart fina Pelle! <3

Skidor och grejer

Tjenare
Jag satt och skrev för ett tag sen på en ipad tyckte den var mycket trevlig fram tills dess att jag nästan hade skrivit klart och allt försvann ;) Hur som hälst så var det mycket trevligt i säfsen. Kul med skidor måste jag säga!

Idag har jag jobbat några timmar. Sen har jag varit i stallet och ridit och nu sitter jag här och softar.. Imorgon är jag ledig och då blir det fika på stan med en minst sagt efterlängtad vän, ska bli så roligt :) Sen blir det nog en solning på stan och stallet.
Pusssisar!

RSS 2.0