Kryssning

Tja! Nu har jag packat och fixat inför kryssningen imorgon :D (först gjorde jag två punkter efter varandra och men asglad gubbe ska det ju vara!) 

Men nu måste jag raka benen och fixa det sista så jag kommer i säng snart.. Men hoppas ni har en underbar och rolig helg för det tänker jag ha med mina tjejer! :) Fast som L sa det är synd att inte hela SM är med! 
Pusssssssssssssssssssssssss!  


Fredag!

Tjenare! Idag är det ganska mycket som ska göras.. Vi måste fixa massa saker inför kryssningen, imorgon bär det av mot stockholm!!!! Det ska bli så kul, hoppas bara att vi hinner få ihop allt så blir det bra :)

Igår fixade jag naglarna, det blev lite sådär, lite bättre än förra gången tycker jag!

Nu sitter vi här i skolan och väntar på lektion, där blir det film tror jag. Ulla "Åhh undra om man kan titta på film i a38?" "Ähh det är bäst att jag ringer Sjunne och fågar!" hahaha gulligt!
Aja det får bli allt för nu! Ha det, pusspåer!


Onsdag

Idag är det onsdag eller ja snart är det torsdag, härligt :) Vad har hänt idag då? I skolan var det helt okej, fast jag har varit på ganska dåligt humör hela dagen och sis har fått tagit emot lite agretionsutbrott ;) haha förlåt för det..

Jag har äveno ridit på sorf idag, kul kul :)

Nu sitter jag här och hoppas att jag inte ska bli sjukare än såhär, eller att halsen ska bli sämre för då kommer jag låta som Evelina inom snar framtid.. Hahah fast det är juh gulligt måste jag säga ;)

Jag tycker om possitiva människor mer sånna tack! Jag menar om alla skulle se det bra och positiva hos en människa istället för att titta på allt dåligt en människa har skulle allt vara mycket bättre! Om man tog fasta på det bra saker istället för att gå och klaga på allt som är dåligt, kan man nog få med sig ganska många människor. För lika mycket en possitv människa får mig glad drar den neggativa ner mig. Tuvärr men jag tror att det är så för dem flesta! Nej nu får vi bli possitiva gott folk! :)
PUSS!

Hahah bjuder på den bara för att sommar skulle vara härligt! (:

Måndag

Tjenare!
Vill ni veta en sak? Nästan det värsta jag vet är att gå utan smink på "offentliga" ställen. Alltså hemma går det väll bra, men jag kan nästan inte gå utanför dörren utan smink, på julovet gick det inte en enda dag då jag inte sminkade mig. Vi hade bad idag på idrotten, Då var jag utan smink, det var ganska jobbigt faktiskt, men nyttigt I guess!

Hahah.. Jag hade tänkt lägga ut massa roliga bilder och gör en rolig sak idag, men eftersom att min dator är lite jobbig just nu så fungerar inte det..

Denna dag har varit helt okej. Det kostiga var att jag inte var så trött igår som jag borde ha varit med tanke på den brist på sömn jag hade. Men när jag skulle gå och lägga mig så kunde jag inte änns sova. Jag kände mig så pigg? Efter att tag kunde jag somna, men när jag vaknade av väckarklockan var jag så pigg, alltså jag kännde mig helt utvilad och min ögon känndes helt uppspärrade? Men samtidigt som jag berättade det för sis och Viktoria (som kom förbi på morgonen) så kom jag på att det måste vara för att jag har slutat med medicinerna. Haahaha vad mycket de påvärkade mig denna gång. Jag är fortfarande pigg btw. Men imorgon kommer jag säkert vara heeeelt död, eftersom att tröttheten kanske kommer över mig då ;) 

I skolan var det ju simmning som jag sa först, det blev 40 längder. Sen var det svenska-prov och det gick ju inte så bra.. Sen fick jag reda på att den 18:e mars så skulle det vara en teater i stockholm. Det kostade 100 kr och då är bussresa till och från stockholm och biljetten inräknad, det vill jag verkligen gå på. Jag tycker att det är roligt med teater och sådant. Om det var i 1:an tror jag så åkte vi med 2:orna till stockholm och då hade vi dagen fri där och göra vad vi ville, sen var det teater vid sju. Vildanden tittade vi på då, den var bra! Men eftersom att det bara finns 100 biljetter nu för alla treor så måste man köpa det så fort så möjligt så man får åka med detta år! Hoppas jag hinner köpa :)
Nu är det tv som gäller, ikväll är det paradice hotel, wohoo! :) Pusspåer!   


Lördagskvällen

Haha jaha det är kul att jag har ont i ögonen för att jag har pluggat förmycket på ynka en och en halv timmes sömn inatt..

Det blev silk igår, det var mycket folk och roligt hade vi :) Kul att vi gick ut igår istället för att bara sitta hemma måste jag säga. Sen blev det någon efterfest, med trevligt folk :)

hahahahaha men hemvägen ägde sönder, fyyfan vad jag skrattade! Hahah "nu går vi då Evelina!" "Men guuud vad ni ligger efter!" "Ahh nej Jankis batterier håller på att ta slut.. pip pip pip.. low battery!!" "Heejdååå Jenny" "Åhh nej hjälp oss vi blir tillbakaspolade!"

Sen var det riktigt bra att man kan fixa gratistaxi till stan! Tihi när vi skulle ställa oss och vänta på bussen som vi troligen hade missat, stanade en taxi-bil, så jag gick fram till den "ska ni till stan?" jag "Ja men vi kan inte betala någon.." "Men det är lungt ni får åka gratis, jag ska ändå till stan!" jag "Åhh tack, kom Jenny och Evve vi får åka gratistaxiiii!" :) Det var riktigt värt måste jag säga!

Aja nu måste jag fortsätta plugga lite, måste ju föröka sova lite tidigt ikväll! :) Pusspåer


Utgång!

Haha Evelina sitter och spyr på toaletten efter en cider och jag somnar efter ett glas vin? Alltså vad har hänt? Lyckat, not!

Hahah jag driver bara, men det hoppas jag att ni fattade.. Men ikväll blir det utgång i västeråsss :) Hoppas det är lite folk ute iaf, eller hoppas på mycket såklart, men är inte så säker på att det kommer vara det men men..

Idag har jag bara segat, pluggat lite och sen har jag och sis gått lite på stan. :)
Men ha en underbar kväll allesammans! Pussen (:

Tjao!

Nu sitter man här i mjukisar och ofixad, då får man ett sms där det står "kom ner till sventas :P", det hade ju varit riktigt trevligt, men eftersom att man är ofixad så pallade jag inte att gå ner, sen äter jag ju medicin också.. Men somsagt rikitgt trevligt att få frågan iaf! :) 

Det är lika nästa helg har vi fått förfrågan om en förfest innan Ola, det hade också varit riktigt trevligt men då ska vi ju på kryssning, typist att man är borta när det är något sådant.. Men det ska ju bli kul med kryssningen också såklart! :)


Heeeeelg!

Igår hände det inte så mycket, jag sov mest faktiskt.. Nu är det helg och det är härligt! Det blir plugga och förhoppningsvis utgång :)

Idag har jag varit i skolan och i stallet som vanligt med andra ord! :)

Nu har vi ätit pizza och tittar på Let´s dance, det var riktigt gott! :) 
Åhh nu kommer jag inte på något att skriva.. Pusspåer! 

Onsdag!

Idag var det först skola och sen sorf som jag skrev igår, ridningen gick asbra :)

Sen har jag ätit och nu är det wii som gäller, har nyss "tränat" boxning, det är känns faktistk lite i armarna, bra det ;)

Åhh nu är jag snart klar med tabletterna! Sköönt det, bra snuvan och tröttheten försvinner så blir jag friskt och kry! Åhh det spritter lite i kroppen på mig, vill inte sitta hemma i helgen igen, men eftersom att det råder pengabrist hos några polarne så kommer jag vell inte få med mig någon kan jag tänka mig, haha jag får gå ut själv och ösa kanske? Hahah nej det skulle aldrig hända menmen..

Finns inte så mycket mer att säga just nu mer än att ni får ha en underbar kväll! PUUSSSSSS (:

Jag hade svarta lösisar! Det är såå tomt utan lösnagar måste jag säga!

Matlagning

När jag hade bloggat så tog jag en tupplur på soffan men vaknade av att min lillasis ringde och ville prata lite, haha.. Sen gick jag ner och frågade mamma om hon ville ha hjälp med maten och det ville hon. Så vi gjorde panbiff, stekt lök, potatis och sås, gott blev det :) Sen blev det lite diskning och fixning och nu sitter jag här igen i väntan på att sis ska kliva ur duschen så att jag kan kliva in, hälst innan Paradise hotel men det kommer jag troligtvis inte hinnas.. Tihi..

Kanske ska försöka måla naglarna i någon fin färg, fast vi har inget borttagningsmedel så det är lite svårt.. Kanske kan måla över med en annan färg och se hur det blir. Imorgon blir det skola och sen Sorf om allt blir som det ska :) Jaja nog pladrat för idag. Sov underbart gottfolk! PUSS 


Detta ser ut som en tänkande bild enligt mig och det är väldigt passande eftersom att jag tänker mycket just nu!


Halvstudiedag

Hej på er! Idag hade vi ju halvstudiedag, det var riktigt bra eftersom att vi åkte och handlade med mamma, då pantade sis burkarna som vi har haft till groggvirke osv, vi fick ihop 83 spänn på det :) Efter det var det dags för stall och utritt. Sen hemfärd och fixa med bros deck till hans bil!

Nu sitter jag är och tittar lite på internet samtidigt som jag är halvinne i mamma och sis wii-spel ;)

Aj huvdet värker och skriker efter socker fast jag vill inte ge det de.. Får kanske ta en frukt, fast just nu är jag mätt, men det borde gå över snart!
Nej nu ska jag läsa bloggar, pusspåer! :)


Sugen på det mesta!

Hej! Alltså jag döööörr, jag är såå godissugen eller mest choklad faktiskt, jag har varit det hela helgen och idag, det blev inte bättre när mamma kom upp med en hel paradis-chokladaskt i fredags.. Men jag har klarat mig hit tills. Hahah jag drömmer till och med att jag råkar ta en godis men då säger sis "Jasså så du kunde inte motstå?" då spottar jag ut godisen, jag hade nämligen glömt bort att jag inte får äta det, haha.. Det kommer nog inte att hända eftersom att jag är så rädd att jag ska göra det. Sis sa i helgen "jag tycker att du ska få äta godis på helgerna eller en dag i veckan åtminstone?" Men det går inte, i alla fall inte i början, eftersom att det då blir som att böja om varje gång, det blir lika jobbigt varje gång typ som att man ska sluta på nytt hela tiden.. Därför måste man hålla ut ett bra tag innan man kan ta sig en godis eller en chokladbit, ju längre man väntar desto "äckligare" kommer den att bli, eftersom att man känner sockret på ett helt annat sätt! :)

Idag har det varit skola, riktigt trött hela dagen pågrund att medicinerna.. Denna vecka ut sen är det klart, sköönt! :) Imorgon är det "halvstudiedag" vilket betyder att alla går fram till lunch sen slutar vi, det är bra det.. Ja annars har det inte hänt så mycket idag, stallet som vanligt och nu softa framför tv:n med datorn i knät ;) Jag tänkte lägga in bilder från peace 09  idag men har dem inte i datorn kom jag på och jag orkar inte hämta dem.. Tihi..

 
Haha Frida och Nettan på Fraaaaaaidas första runda på hotellet ;)

Söndag

Hello! Dagen började med en utritt på hästarna, det var skoj :) När vi kom hem blev det dammsuga och spela wii. Sen var det dags för middag för Alex och Anna var bjudna, det var riktigt trevligt. Efter blev det lite wii-spelande. När dem hade åkt hem så spelade jag, mamma och sis siquens (haha stavining?) och det gick väll sådär vann 1 gång av tre möjliga. Så nu är jag hellt slut, man blir ju det av medicinerna jag tar..

Nu sitter jag med datorn i knät och halvtittar på "I en annan del av köping" har inte tittat så mycket på det med Tobbe är helt klart bäst ;) Ojj nu slutade det..

Syns i skolan imorgon, Pussssssss! =)

Haha Evelaaaaainkan hälsar också pussssss! :)


+

Tihhii jag kom på att jag har glömt att berätta för er att när vi var ute i fredags tror jag det var träffade jag en bög, bögar är så himla roliga alltså. Vi började prata i alla fall och ganska tidigt i samtalet berömde han mina naglar, sen sa han:
"Vad mång.. långa ögonfransar du har!"
Jag: "Tack, dem är inte äkta"
Han: "Vahh jag brukar alltid se på tjejer om de har lösögonfransar eller inte, men på dig kunde jag inte se det!"
Jag: "Haha vad bra, ja det brukar jag också göra"
Han: "Man brukar gå omkring och bara hon har fejk hon har fejk.. Vilken vakt tycker du är snyggast?.."

Hahahah bögar är som sagt roliga, fem toasters av fem för dem alltså ;)

Sis satt på fransarna så ett plus för henne också :)


Inte min grej!

Tjenare! Alltså sitta hemma både en fredag och lördag är inte min grej, alltså jag vill bara ut och röja, men det går juh inte.. Vi kanske får styra upp något nästa helg iaf? (A)

Idag har jag slappat, spelat wii, varit hos hästen och ätit typ..

Hoppas alla har en rolig lödrdagskväll och om ni festar måste ni festa åt mig också! Pusspåer :)

Johanna with a drink in her hand as it should be ;)


Lugn fredag!

Idag blev det skola, hade bara en lektion så det var skönt! Jag börjar redan må bättre av medecinerna till hjälp skulle jag tro, toppen! :)

När vi kom hem blev det spela lite wii och sen dra till stallet, jag red också :)

Nu sitter jag här med mina emonaglar som det emot jag är och tänker på vad jag ska skriva next.. Jag är lite festsugen bara för att det är fredag, jag är sjuk och äter medecin vilket betyder inget festande på 10 dagar, men det är ju bra för plånboken juh! :) Får bli helt frisk till kryssningen och ösa där.

Nu blir det till att läsa bloggar och kolla runt lite, sen let´s dance..
Ha en asbra fredagskväll allesammans! PUSS

Titta svampbob är också emo, alla är vi emos.. hahahaha

Skola imorgon?

Åhh kan någon kissa åt mig tack?

Nu ska jag tvätta sista maskinen, sen blir det måla naglarna (har nämligen tagit bort lösnaglarna, smyft tooomt!) Efter de blir det dusch och sängen. Hoppas på att kunna gå till skolan imorgon, det blir ju bara en lektion så det borde jag klara! Hoppas :)
Puss! 


Sick!

Tjenare! Det blev ett besök hos doktorn idag. "oj urinprovet såg inte bra ut" en kraftig urinvägsinfektion igen.. Jag fick pencillin som jag ska äta tre gånger om dagen i 10 dagar, sen fick jag något slemhinneavsvällande som jag ska ta två gånger om dagen och så fick jag några superduper-näsdroppar som jag ska ta två gåger om dagen. Så nu ska jag bli frisk!

Jag gick inte till skola idag som ni kanske förstår, jag som hade tänkt köra stenhårt nu :/ Men jag får göra det när jag blir frisk igen! :)
Ha det underbart och puss (:

Typ såhär trött blev jag när vi väntade på att få komma in till doktorn ;)

Asglad gubbe eller vad säger ni?

Tjenare! Jag överlevde ju denna dag också, jag är på bra humör när jag är i skolan, somsagt kul att träffa kompisarna! :) Som jag skrev i inlägget innan så var jag ensam i skolan idag, i alla fall i början, men jag fick äta med Lis, Nettan, Friiida, DK och Aviiin :D Det var trevlans det! 

Sen blev det Sorf och rida Frans, underbar häst det också! :) Nu sitter jag här och är assugen på smoothie, åhhh.. Jag har ju slutat helt med godis, chips och allt sånt skit igen. Det gick ju så bra ett tag men nu under julen och lite innan började jag äta igen. Man mår så mycket bättre utan allt socker man få i sig, mycket piggare och mycket mindre ont i huvudet vill jag lova! Pröva det om ni känner er trötta och har huvudvärk ofta. Sluta med kakor, bullar, läsk och godis, jag allt som det är mycket socker i. Efter ett tag kommer ni inte gilla söta saker, alltså man känner allt socker exempelvis när man dricker cola så känner man typ sockerkornen. Haha det är inte ens gott! 

Ajj katten rev mig idag, its really hurts :/ Tihi..
Pusspåer!

Min lilla pålle! <3

Ensam

Nu sitter jag i skolan helt ensam i ett klassrum, jag är fortfarande sjuk men kände att jag behövde gå till skolan ändå. Vill ni veta en sak? Detta är första gången jag är  i ksk utan någon kompis brevid mig, haha.. Undra om jag törs gå till matsalen själv, ähh jag får kanske vänta till Evelina kommer, eller om det är någon kompis från någon annan klass som ska äta snart kan jag ju gå med den! ;) Men nu måste jag ju fortsätta med projektarbetet. Pussss!

Ja

Ja nu är jag sjuk... Jag har ont i halsen, huvudet, lite febri och snyter mig varannan minut typ.. Vill gå i skolan imorgon, får se om jag pallar.

Idag har jag sovit hela dagen, sen på kvällen var det dags för att äta kvällsmat och efter det ringre vi Nettan för att prata av oss lite, två timmar pratade vi hahaha.. Efter det var det dags för paradice hotel! Nu är det dusch sen sova som gäller!
Pusssss!

Hahah lilla Roffe, sååå söt! :)

Sick?

Åhh jag börjar bli sjuk nu... Typiskt nu när skolan sätter igång, pallar inte det just nu. Hoppas jag mår bättre imorgon :)
Puss!

Nedräkning

Denna dag har vit bra kul att träffa kompisarna igen :) Det är ganska lite tid kvar efter som att vi har lov vecka 9 sen har vi praktik i 4 veckor och därefter har vi påsklov :) (vi kommer alltså vara borta från skolan i 6 veckor). Vi  räknade också ut att vi har 14 skolveckor kvar på hela gymnasiet, dags att börja njuta av skolan jag menar man kommer lixom inte träffa kompisarna på samma sätt då som man gör nu, men vi måste se till att umgås ändå! 

Åhhh jag börjar räkna ner till kryssningen som vi ska på, 30 januari bär det av mot Riga! Åhh så roligt vi kommer att ha, vi missar ju Ola på hotellet men det tror och hoppas jag att det är värt :D 
 

Oj det märks verkligen att det har blivit ett nytt år, jag har förändrats!

Helgen

Igår var det kul, det blev galet som vanligt, men roligt hade vi! :D (Asglad gubbe!) Tihi..

Jag och Evelina <3

Konrad på Nyår.

Haha i tisdags på Pluto :)

Plutoo i fredags!
Jag fick inte in bliden från silk i går men kanske kan fixa det och slänga upp den imorgon!

Tack så mycket för en rolig helg med Evelina och Jenny :)

Nu blir det sova av eftersom att det har varit riktigt lite sånt i helgen, tihi puss på er och ha det underbart och så börjar skolan imorgon, det skulle vara skönt att ha en veckas vila nu sen kunde skolan få börja. Men den måste börja för att kunna sluta nu har vi bara ett halvår kvar tjejer wohoo nu kör vi stenhårt!


Melissa Horn - Lät du henne komma närmare

Fixning

Tja! Nu sitter jag här i Evelinas soffa och ska snart bege mig till duschen. Vi ska nemligen fixa oss för ennu en utekväll här i västerås :) Det blir troligtvis Silk, det verkar som att det kommer bli mycket salabor där, aja vi får se!

Trevlig dag med E och J :)

Nu ska jag duscha men ha en underbar kväll allesammans, så hoppas jag att vi ses ikväll! PUSS (:


Tack!

Tjenare! Igår var det utgång med Evelina och jenken :) Ibland blir det förmycket alkohol och då kan man göra riktigt dumma saker och det var väll ungifär det som hände igår, man får inte skylla på spriten men jag får eftersom att det var helt enkelt så det var. Tihi, jag måste också tacka Evelina verkligen räddaren i nöden jag är seriöst evigt tacksam! :) Annars hade vi roligt igår.

Idag blir jag och sis kvar i västerås hos Evelina eftersom att vi ska gå ut idag också med Lisa och Diane woho! Skoj skoj.

Nu ska jag fixa klart mig för att gå ner på stan! Pusspåer!


Storstädning

Ursch nu har jag städat mitt rum i 6 timmar och det är fortfarande inte klart, jag har gör en så kallad storstädning, assssssdrygt! Men jag vill möblera om mitt rum blandannat få in en dubbelsäng men det är nog inte möjlgt i mitt lilla rum.. Men jag tror jag kommer fortsätta med rummet imorgon, måste ju duscha och så nu..

Denna dag har typ vart den första dagen på jullovet som man inte har gjort något speciellt känns det som, vi softade hela dagen enda fram till tre, halfyra tiden då vi åkte till stallet och när vi kom hem därifårn började jag ju städa.. Men det blir väll bra när det är klart hoppas jag, ska plocka bort tv:n och en hylla som jag aldrig använder, det bara står där lixom.. Aja om jag blir nöjd med det slänger jag kanske upp en bild på det. :)

Hahah puusss!


Trettondagsafton

Tjenare!
Det var kul igår, först var det massa tjejer i Evelinas lägenhet sen bar det av till stan och Pluto. Riktigt lyckad kväll faktiskt :) Dethär gjorde vi bra tjejer fem toasters av fem möjliga ;)
Här kommer lite bilder då!






Tog inte så mycket bilder men här var det endel iaf! :)

Avistja tungan eller naveln? (Lutar mot naveln)

Uppsala

Hejsan! Idag har jag spenderat hela dagen med vännerna i Uppsala. Först var vi på ett äventyrsbad där jag förökte åka jättesnabbt i rutschkanerna (hahahha stanving?) genom att lägga mig ner och pressa ner skulderbladen, jag gjorde verkligen allt för att åka snabbt men ändå stanade jag i mitten av banan och kom inte frammåt, alltså alla de andra kunde åka assnabbt och jag gjorde precis som de gjorde men jag kunde inte åka snabbt? Alltså det var rikitgt märkligt faktiskt.. aja sen åt vi, sallad blev det och efter det badade vi lite till :) Sen skulle vi bege oss till stan där vi höll på att hoppa på fel buss men tillsist blev det rätt iaf, jag köpte två klänningar/tunikot på Carlings, ett par svarta strumpbyxor lite tjokare än de jag brukar ha, men det känns bättre att ha sånna nu i kalla vintern. Jag köpte också lösögonfransar som  jag ska ha på mig imorgon det blir nämligen utgång med tjejerna i västerås, så roligt det ska bli, kameran måste med för bilder måste det tas :D Men efter det blev det fika på Waneys, en  rikigt rolig och trevlig dag med andra ord. Tack Lisa som styrde upp det :D

När vi kom hem blev det äta mat sen loggade jag in på min hotmail för att titta om jag hade fått någon inbjudan från voddler och det hade jag, så glaaaad nu blir det någ filmtittning och om ett tag Paradice hotel :D
Pussar J

Söndag

Haha åt det två nedanstående inläggen ;) Gårdagen var riktigt skoj med sjukt mycket folk och galenskap måste sägas. Hahah även om efterfesten bestod at ett birrr birrr när Jenkan och Evelainkan höll på att somna. Hahah och säga asglad gubbe och mina hallåååh-rop! hahaha Ja det var kul somsagt :)

Vi åkte ifrån Evelina halv tre trevlans. När vi kom blev det stallet med engång och så vidare! :) Tog dessvärre inga bilder så får lägga in någon annan kanske en bild på min kära väska?


Jag köpte koftan igår på lindex samt linnet jag har på mig. Väskan hittade jag på Kaphal hade ju precentkort där så den blev som gratis :)

Imorgon blir det äventyrsbad med Lisa, sis och kanske några andra snyggingar också men de har inte bestämt sig än tror jag ;) Men får se hur det blir kul kommer det att vara iaf! :D:D:D:D:D (asglad gubbe, asglad gubbe, asglad gubbe, asglad gubbe) hahahhaah


:D

haha asglad gubbe!

Halt

Jag kan inte hjälpa att jag har skor med spikar under! Jag halkar okey! Men hoppas att ni har det underbart!
Puss J!

Lördag

Idag har det också varit en lugn dag, jag fixade mig och sen diskade jag upp en stoor diskhög eller berg kanske jag skulle jag kanske säga ;) Sen blev det en sväng på stan där jag blandannat handlade en fin nitväska :) kanske kan slänga upp en bild på den sen.

Sen blev det planera lite in för kvällen och nu sitter jag hos Evelina och dricker lite för här blir det utgång må jag säga ;) Haha nu måste jag skynda mig!
Pusspåer! (:

1 Januari 2010

Nu sitter jag i soffan eller sittligger kanske man ska kalla det och det kurrar skapligt i min mage måste jag säga.. Vi ska äta pizza idag men det är 90 min kvar tills vi ska beställa, fårse om jag klarar att vänta så länge.. Idag har det varit en väldigt seg bakisdag faktiskt. Kom hem från västerås kring 11 tiden och då blev det äta frukost och titta på barnen i bullebyn. haha ganska roligt faktist det var ju ett tag sen man såg det och nu när man tittar nu lägger man märke till mer saker som man inte gjorde när man var liten, intressant detdär ;) Sen blev det stallet och rida gammelhästen och det gick riktigt bra, han var fin idag kändes inte som 29 som han faktiskt blir detta år :) När jag kom hem så blev det till att läsa bloggar och kolla rungt lite här på internet. Nu sitter jag här och är lika hungrig som jag var när jag började..

Hoppas alla får ett underbart 2010!

Åh fick ett sms idag som gjorde mig glad, det känns bra att det är utpratat och uträtt måste jag säga :) Jag tror att 2010 blir ett bra år, det är ju de året man tar studenten ska slussas in i arbetlivet och förhoppningsvis hitta ett bra jobb där man trivs och  tjänar pengar så man kan flytta hemifrån och börja bygga på något eget!

Nu ska jag och min kurriga mage sitta och kurra lite till tror jag!

PussFrånOssTillEr!

2010

Igår var det nyår! Först var vi hos Evelina, vi fixade oss, lagade mat och drack lite alkoholhaltiga drycker ;) Sen blev det ner på stan till tolvslaget och efter ett tag bestämde vi oss för att gå till Konrad. Det var kul, det blev champangnedrickande efter tolvslaget, prat med en stockholmare, prata med gamla västerfäreboare osv.. Men det bästa av allt kommer sen, ni ska få se! ;)

Evelina lagar mat

Jag lagar mat

och Jenny lagar mat, eller?


J och E

Jag och sis :)

Jag och "pojkvännen" tihi! :)

Det bästa var att jag efter tolvslaget blev ett par glasögon rikare :) Är dem inte fina? lovely:D


RSS 2.0