Nu rullar det in musik på Ipoden!

YEEEEESSSSSSSSSS!!!!!!!!!!! Jag lyckades med musiken :D :D :D :D Nu är jag en mycket glad karaktär med ett trött inre! haha


AyIa NaPa!1!1!1!

Snart är det dax att åka mot arlanda och jag slår vad om att jag inte kommer hinna sova någonting innan.. Bara för att jag försöker lägga in musik till en ipod, hmm låter inte så svårt men det är något stort fel på itunes tror jag, men provar att ta bort och installera om det programet för att se om det fungerar bättre nu. För om jag inte skulle lyckas att få in musik nu skulle jag bli arg, för i så fall har jag suttit uppe i onödan.. Men nu måste det fungera.

Men ni får nu ha det så underbart här hemma i Sverige, så ska vi försöka ha det samma i Ayia Napa ;)
Puss och hej! :)

Kortis

Idag har det varit solning, stall, lagat middag till mamma och Urban, tittat och på tv och nu ska jag snart sova.. Finns inte så mycket att säga, imorgon blir det stall på morgonen och sen bär det av mot krylbo, trevligt! Roffe får följa med också, han ska faktiskt få åka tåg för första gången hoppast det går bra :)

Varför ska man alltid vara borta när något roligt händer här? Fast jag både tror och hoppas att Ayia Napa blir så mycket roligare ;)

Men hörs, pusshej! :)


Snart är det dags att plocka fram vinterjackan pojkar och flickor!


Fredag och min kommande veckoplanerig!

Idag har jag jobbat. Efter jobbet var det bara att cykla ut till stallet, där hjälpte jag sis som hoppade två hästar. Det var kul att se :) Sedan kom Lisa ut till oss, mycket trevligt :)

Jag har tänkt på en sak, nu är det inte långt kvar till Ayia. Imorgon jobbat jag på café silver, sedan är det söndag och det är min första lediga dag denna vecka och sedan kommer mamma och urban hem då, så den dagen kommer bara att rulla på. Sedan är det måndag och tisdag och då är vi hos mormor och morfar i Krylbo. Där efter kommer Onsdag och då jobbat jag. Sedan kommer torsdag och då ska jag och sis försöka få med mor till Hööks för att köpa in ett nytt träns till Doris. På fredag och lördag är det jobb. På lödagkvällen är det bara att börja packa, för sedan kommer söndag och då kommer Hannah och Evelina hem till oss för på söndag/måndag natt åker vi :D Aiya napa here we come! ;)

Nej nu ska jag socialisera mig lite.. Hahah kan man äns säga så? ;)
Aja puss på er!

Saknar min lilla prick! :)

Onsdagskvällen (:

Igår blev det en tripp till Hannahs pojkvän Oskar, vi var ett gäng där sedan blev det hotellet för det flesta. Jag var dock nyckter och gick hem efter förfesten eftersom att jag skulle jobba idag. Men det var en mycket trevlig kväll måste sägas :D

Nu någon sång på singstar och sedan sängen :)
Men ha det undernart gott folk, PUSSHEJ!

Måndag

Nu sitter jag och Jenny här själva i våran lilla lya.. Idag kom pappa och Meilna hem till oss för att hälsa på, det var trevligt. Först åkte vi till stallet där Melina fick rida Doris och jag är mycket stolt över både Melina och Doris, det var såå duktiga :D Sedan blev vi bjudna på mat och sådär. Vi fick också våran fördelsedagspresent och min studentpresent som var en ring, den var sååå fin :) Ja som sagt en mycket trevlig dag.

GRATTIS URBAN OCH DIANE SOM BÅDA FYLLER ÅR IDAG!!

Längtar till Ayia Napa måste sägas, två veckor kvar nu :D

Oj icke att förglömma är att jag fick träffa min älskade Roffe idag, mycket kärlek till den hunden! <3

Nu måste jag sova. Puss på er!

Torsdag

Hej! Idag har jag jobbat och efter jobbet bar det av till stallet, där pratade jag med Hannah, blev jagad av getingar och sist red jag Doris.

Imorgon blir det jobba länge, ska jobba enda till 21.10.. :)

Nu ska jag nog titta på PH och sen dusch och säng.. Jag längtar sjukt mycket till Ayia Napa och snart är det två veckor kvar till vi åker, WIHOO! :D
PUSSSSSISAR


Onsdag

Nu är det onsdag och jag är ledig. Trodde ju att jag skulle vara ledig igår också, men så blev det inte så det var tur att jag inte hade planerat något för dagen! :) Nu ska jag snart titta lite på PH sen blir det väll stallet. Rider mycket nu på senaste, både i lördags och igår har jag och sis ridit två hästar var. Det är kul det. Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu..

Så puss och hejdå på er för nu!


PUSS PÅ PELLE!

When I say Ayia you say..

Helgen har varit mycket rolig, det har varit en helg att spenderas med kompisar :) På fredagen var vi hos Lisa, Viktoria kom också dit senare. Det var mycket trevligt, speciellt eftersom att det var så länge sedan man träffade Viktoria! :)

Sedan var det lördag och då blev det utgång med en trevlig förfest här hemma. Det var Diane, Lisa, Evelina och lite senare kom även Frida, Johanna, Linnéa och Kim :D Där efter blev det hotellet och träffa massa trevliga människor.

Sen var det söndag och även det blev en underbar dag. Det blev en bakisdag fylld med vänner och mycket skratt. Senare på kvällen kom Hannah hem till oss och då bokade vi resa. Så nu åker jag, Jenny, Hannah och Evelina ner till Ayia Napa igen :D Den 23 Augusti åker vi ner och är där i en vecka. Det ska bli sååå kul :)

RSS 2.0