Lördagen blandannat!

Hej gott folk! Nu tänkte jag berätta lite om lördagen för er! Det blev en Evelina och Johanna-kväll. Vilket började med att jag åkte till Västerås och Evelina, där satt vi och drack och hade trevligt. Sen mötte vi upp ett gäng och gick tillsammans till BMB. Det var mycket roligt vi hade aldrig varit där förut. Det blev endel dans och endel shots skulle man ju kunna säga. Mycket roligt var det och där efter blev det efterfest med mycket sång, trevliga människor och bra musik! En mycket bra kväll med andra ord! :)

Igår blev det en softdag i västerås. Kom hem ungefär vid 5 och då blev det cykla till stallet för att mocka till Doris och Solo, rida Wessel, gå ut och gå med tokiga Doris, ta vatten till doris, borsta Solo och Doris och där efter cykla hem!

Idag har jag solat för första gången ute för i år. Sen har jag varit på stan där det blev en fika med sis. Sen har jag bara softat, får se om jag orkar träna idag, är mycket trött nämligen..
Nu får ni ha det superbra så hörs vi! puss på er :)

En gammal Ayia Napa bild! :)

Måndag

Hej mina vänner!
I lördags var det dags för utgång och hoffmaestro! Mycket kul var det, först lyssnade vi på hoffmaestro sen blev det dans och där efter efterfest, ja men det blev som det ska vara en bra utekväll helt enkelt! Synd bara att syrran jobbade för det gjorde att hon inte kunde följa med.. I söndags blev det softa hos Evelina och sedan åka hem med 15.15-bussen. När jag kom hem blev det till att softa lite mer och se sista avsnittet av Stocholm - båsta, en mycket bra serie måste jag säga! 

Idag har jag tränat och sen softat typ. Men nu får det bli lite bilder istället!




Ha det bäst allesamans! Puussss på er :)

Trosdag slår snart över till fredag!

Idag har jag jobbar, solat, ridit på Sorf, tränat lite grann.

Imorgon är jag ledig vilket jag tycker är skönt eftersom att jag har jobbar varje dag denna vecka! Då ska jag nog städa lite, alltså jag har kommit in i en städperiod nu, jag är ju en sån person som mår dåligt när jag har stökigt omkring mig eller jag är inte lika glad som jag brukar vara i alla fall, så det är bara att keep the good work up så att säga ;) Sen ska jag med till stallet jag har ju inte träffat hästarna på hela vackan! Jag har även tänkt att träna ett ordentligt pass imorgon. Sen ska jag slappa.

Det var nog allt för nu tror jag! Pusssss på er :)

Detta hade jag på mig på den senaste löningen, jag lovade ju er att lägga upp bild på det!

Crosstrainer

Hej mina små vänner!
Igårkväll frågade syrran mig vilken träningsaparat jag helst skulle vilja ha. Då svarade jag att jag inte visste och så frågade jag henne. Hon svarade då en crosstrainer så nu har vi köpt en ;) Haha vi tittade på blocket och hittade en i sala för 600 kr så nu står den här på vardagsrumsgolvet.

:)

Så nu får man komma igång lite :) Ska nog börja med 15 min per dag och så får jag se sen.

Annars har jag bara jobbat idag, imorgon ska ju börja jobba 9 så det blir sova direkt efter BB!
Pussss och hejdå!

Och så var det tisdag igen!

Hej allesammans!
Idag har jag jobbat, det var lite stressigt men han det mesta. När jag kom hem öppnade vi paketet som bror skickade hem, vi beställde lite saker av honom:
Tre converse
En jacka
Sen fick vi en klocka av bror :)

Detta var mycket roligt måste jag säga, skönt med lite nya skooor! :) Efter det cyklade jag och syrran min till simhallen för att sola, det är så skönt att sola måste jag tyvärr säga.. När vi sen kom hem ringde jag Nettan för att surra lite, mycket trevligt! Och där efter gjorde jag en underbart god latte som nu är slut.. 

Det var nog allt jag har att säga! Nu blir det BB! Puss och hejdå på er :)

 


Bilder









Detta var lite av bilderna vi tog i lördags. Den sista är dock inne på silk!

Idag har jag jobbat till 18.00 och nu sitter jag vid datorn. Det blir ganska mycket jobb denna vecka så det är skönt! :)

Jag har kommer inte på så mycket mer att säga. Ha det superbra allesammans :)

soooftsöndag

Idag är det söndag vilket betyder att vi gick ut igår, det var mycket roligt måste jag säga! Träffade trevligt folk och mycket dans som vanligt :)

fungerade inte att lägga in bilder idag så får göra det imorgon om det fungerar!

Just nu ska mästerkocken laga mat, nudlar blir det! Så jag måste väll fortsätta med det, det är ju viktigt att man har full konsentration när man ska göra nudlar. Det är mycket svårt och är både psykist och fysiskt krävande! Hoppppppas jag lyckas, men det borde jag göra eftersom att jag är en så duktig kock!

Fredag

Hej! Idag har jag jobbat och shoppat lite :) Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv just idag mer än en solning.

Imorgon då, då blir det jobb och sen fixa sig för party. Italobrothers ska nämligen uppträda på Silk och det är 100% party som anordnar det, då kan det inte bli annat än kul. De är 100% party som har anordnat kryssningarna vi brukar åka på, den sista kryssningen vi var på uppträdde italobrothers och det var grymt, då går det ju bara inte att missa dem när de kommer till Västerås liksom :D

Nej nu blir det Parlamentet! :) Puss och hejdå! Syns förhoppningsvis imorgon :)


Vår lilla halta Doris. Har varit halt i ett halvår nu :(

RSS 2.0