Inlåst i tankar

Gårdagen var skojj, en sak värd att nämna är en kille som jag täffade igår som hade åkt samma flyg till egypten som oss och bott på samma hotell eller vårat systerhotell, då känns världen bra líten.. :)

Man blir rörd när man ser "Inlåst", kul med en sådan förändring på dem, det är ju bra killar som är värd en andra chans :)

Kul att tillbringa dagen med Lisa och sis. Måste också säga att det var kul att gå ut med Evelina igår :)

Men nu blir det dusch sen säng, ganska slitet..
pusspåer!

utgång

Nu blir det utgång i västerås :) Är hos Evve nu, jättefin lägenhet och hund :) Men nu ska vi dra, puss hej! :)

Tisdag

Hej :)
Det gick jättebra att rida igår, jag red Frans :D

Idag när jag vaknade så bestämde jag, mamma och sis oss för att titta på gamla filmer på när hästarna kom, då var det Taipan och Svante som skulle bli våra alldeles egna hästar, den känslan den glädjen är obeskrivlig.. Så fina dem är/var :) Haha åh vad ljusa röster vi hade..

Sedan gick jag och sis ner på stan, skulle titta om vi hittade några kläder tills imorgon (utgång i västerås) och det gjorde jag, det blev två kläningar typ, så får se vad man väljer att ha på sig imorgon, den andra kommer man förmodligen att ha på sig på lördagen. :)

Sen när vi kom hem bestämde vi oss för att vi skulle iväg igen och handla groggvirke, så vi slipper göra det imorgon, för då kommer vi ha riktigt stressigt, vi ska ju rida på sorf imorgon, sen när vi kommer hem måste vi duscha och fixa sig någorlunda så att man kan gå utanför dörren iaf, på mindre än en halvtimme för sen måste vi hinna med tåget, jaja får se hur det går, stress och jekt kommer det bli iaf, men hoppas vi hinner :)

Sen åkte vi till stallet och mockade (tänkte rida imorgon isället, så fick hästarna sin vilodag idag). När vi kom hem blev det packa ihop saker som vi ska ha med till västerås och Evelina imorgon, ska bli kul att se hennes hem, hon har flyttat till västerås nu och kul att träffa hennes hund också såklart! ;)  Javsitja efter stallet blev det solning också. Sen softa framför tv samtidigt som man tog bort lösnaglarna :/ Känns alltid så tomt utan dem.. Men men jag får väll klara mig. Ska kanske fixa mina egna naglar sen, eller så får sis hjälpa mig, i så fall tänkte jag prova ett annat matreial, det kostar lite mer en det jag använde på sis naglar, men det kanske är mycket bättre, värt att proa kan tyckas :)

Men nu blir det en snabbdusch sen hopp i säng! Puss på er och sov underbart! :)

Yes! B4 bokad;)

Oj över 70 bilder blev det i förra inlägget, nu kanske ni förstår varför det tog tid ;)

Igår ringde café silver in mig ungefär vid 13-tiden. Det var härligt att jobba lite. När jag kom hem var Evelina hos oss, för vi skulle åka ut på landet (till Nettan), där vi åt vofflor, tittade på film, släckte ner hela huset och skrämde varandra sedan blev det en hel del prat också, mycket trevlens :) Jag får passa på att hälsa Nettan och Frida en härlig resa, dem ska nämligen till London, åker inatt.

Idag när vi kom hem åkte jag till stallet och red båda tottarna, det gick kalas. När jag kom hem så fixade jag mig för att gå ner på stan och skriva på lite papper, det är nämligen så att vi har fixat hytter till studentkryssningen :D Så himla roligt det ska bli. Sen blev det lite tv, sen bestämde vi oss för att jag skulle fixa sis naglar, det tog ungefär två timmar, men såhär blev resultatet:


Imorgon är det igenridning på sorf, i Görans grupp, ska bli riktigt spännande jag har aldrig ridit eller sett han ha lektion men jag har dock hört att han är riktigt duktig. Jag måste bara säga att i onsdags när jag red gick det hur bra som hälst, jag var sjuk men kom till sorf ändå, skulle ju få rida en ny kuse som bara hade gått med på en lektion tidigare, så det kunde man ju lixom inte missa. Jag fick veta att det inte hade gått så jättebra för den när den gick med förut, men alltså så bra det gick för mig har det inte gått på länge, allt bara stämde! Helt underbart. Oftast hur sjuk man än är så kan man koppla bort det när man rider, man känner inte smärtan eller tröttheten för man är så konsentrerad på det man gör. :)

Det var allt för mig, GOD NATT på er! :)

Egypten 2009

Flygresan dit gick bra, jag somnade som jag brukar göra under flygturesan. Men det var ungefär 5 timmars lång flygresa, alldeles lagom med andra ord :)

(Tryck på bilderna för att få dem större!)



När vi kom ner möttes vi av en strålande sol och riktigt varmt var det. Vi fick äta lunch när vi kom fram. Sen blev det till att sitta ute med en drink i handen och vänta på att våra rum skulle bli färdigstädade. Men efter en liten stund blev dem klara och när vi kom in i vårat rum möttes vi av ett riktigt fint rum, det gillade vi :D Titta bara!


Sen blev det lite bad efter..

Vi gick upp på mornarna ungefär vid 8 tiden, då åt vi frukost sen ner till solstolarna som pappa hade gått upp och lagt handdukarna på kl 6 på mornarna. Där solade och badade vi ända till solen gick ner ungefär vid 17 tiden. Då fixade vi oss för kvällen,  vad vi än hade bestämt oss för att göra :D 

Här kommer lite bilder vi vid polen:

 

Oj det blev en del.. Här kommer lite bilder på när vi fixade oss in för kvällen, lite kvällsoutfits och sådant:

 

Såhär såg hotellet ut:

Där var lite, det finaste rummet av alla kom dock inte med, lobbyn eller jo ni ser två dörrar där, men det var iaf riktigt fint :)

 

Vi bestämde oss för att göra en båttur en dag och titta på fiskar under vattnet, det var som fönster så man så ut, ja ni får titta själva:

 

Funny pics

Sen var det tuvärr dags att flyga hem:

 

Det var som sagt en underbar resa, även om frågan "how many kamels?" och "how many chickens?" dök upp ofta, haha pappa blev som mest erbjudna 200 kameler för mig och sis. I kycklingar var det en bit över 100.. haha

Tack för 18-årspresenten pappa och Charlotte :D Riktigt lycket blev det! :)


Idol idag

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men man har mycket att göra sen känner jag att det är massa jag vill berätta för er om resan, och lägga in massa bilder, men det tar långt tid att välja ut bilder men jag måste få ett ryck i helgen och lägger in bilder och berättar.

Vissa saker som har hänt under denna vecka har varit helt sjuka, tråkiga och hämska.. Hoppas att allt löser sig.. Alltså det är inget som har hänt med mig eller någon ting utan det är saker i sala.. Det är inte änns någon jag känner men man blir ändå beröd eftersom att det är så nära, man vet ju vem det handlar om, ja ni kanske förstår eller så förstår ni inte..

Idag blir det väll stallet när jag kommer hem från skolan sen har jag inte så myckt planerat. Det bilr voffel/pjamasparty hos annette i helgen om jag har fattat det rätt ;) haha.. Det blir kul hoppas jag :D

Hörs sen, puss på er! :) 


Hemma i kalla Sverige

Tjaba! Nu är jag hemma igen, resan var underbar :) Men berättar mer imorgon, måste sova nu. Det är ju skola imorgon, ska bli trevlans att träffa alla igen :) Ha det bra pusshej!

Anonym

Hej! Nu sitter jag här igen och håller tummarna för att jag ska kunna prata imorgon, är ju hes idag och har precis läst en saga (A) Det är kul när man sitter och ritar och får höra "oj oj jag råkade se allt utom benen" haha.. (Hur kunde hon veta att det var ben?)

Det är inte roligt att få missade samtal när man sedan tittar på mobilen står det "Anonym" på telefonen, det läskiga är att det händer allt för ofta, nästa gång hoppas jag på att hinna svara, då ska jag driva tror jag om det är någon av dem kandidaterna jag tror att det är ;) HAhaha..

Men nu ska bror ha sin dator!
Puss på er och ha en underbar kväll allesammans vad ni än bestämmer för att göra! :D 


stockholm

Nu sitter jag hos pappa + familj, har åkt tåg hit, det gick bra det! Nu är tv:n på så ska väll gå och titta på den nu, men kommer nog att skriva någon mer gång!
Ha det bra eller varför inte bäst ;) puss!

Sista uppdatering?

Nu sitter jag här med andningsproblem pga. snuva. haha.. Men det rullar och nu är det färdipackat och tågbiljett bokad till imorgon :) Ska bli så skönt.

Ni måste ha kul åt oss på studentfesten imorgon! Men jag måste säga att jag saknar mina vänner otroligt mycket, länge sen jag såg dem, men som sagt hoppas ni har underbart kul imorgon :D Ni måste höra av er på söndagen och berätta allt roligt som har hänt :) (annars kan ni räkna med att få ett sms från mig(A)) Man är ju nyfiken ;)

Men nu väntar nässprayen och en bäddad säng på mig ;) Förhoppningsvis blir det någon mer uppdatering innan vi lämnar det kyliga Sverige och drar till det varma Egypten. Men om inte så måste ni lova att ta hand om er och vara rädda om er själva/varandra! :)
Godnattochpusspåer!


Det sägs att snön ska komma på måndag (A)

Uppdatering

Hahah förlåt (speciellt till Viktoria) för att jag inte har bloggat ;) Men som ni kanske förstår är jag mycket stressad för det är mycket som ska göras innan resan och så. Idag har jag varit hos Maria och fixat mina naglar och jag blev även denna gång mycket nöjd, skönt att ha naglar igen må jag säga (A)

Jag har även tittat på "Mammas pojkar" haha roligt program detdär :D Sen blev det "inlåst" lite tråkligt att folk får gå så lätt tycker jag. Men jag tror och hoppas att det kommer gå bra för ungdomarna! (kanske inte alla men räddar det någon eller några så är det ju som sagt värt det) ;)

Saker som jag gjort idag inför resan är: Tre olika lister på saker som ska handlas och göras, sen har jag även gjort en lista på saker som ska ta redas på. Tvättat har jag också gjort. Kvar att göra idag, hämta resväskan och ta upp tvätten. Sen ska jag ju fixa mig för sängen också, så jag har en del kvar.

Men jag tror vi syns imorgon, sköt om er och glöm inte PUSSEN! :)

Kameror

Idag har jag som vanligt varit på café silver, det gick bra :) Måste packa ihop massa eller åtminstände ta fram kläder som behöver tvättas. (Tack sis till smittningen) ;) Hoppas det inte sitter kvar länge..

Vi har tittat på kameror idag, åh jag blev såklart kär i en jättefin kamera som var dyr, iaf för vad vi hade tänkt oss..


så ser den ut! Den var riktigt liten, slimmad, bra och riktigt snygg!


Sen var det denna, den var billigare (fanns dock i fler färger).

Jag skulle vilja åka till mediamarkt, men vet dock inte om vi har tid för det, vi åker ju på lördag till stockholm you now ;)

Nu dusch, sen säng så sov gott mitt folk! haha Puss på er!

Charlie bit my finger


Hahah man kan inte få nog av denna video alltså, skrattar varje gång! :D

Hotellet

Som sagt blev det utgång igår, det var lite tråkigt att inte alla tjejer hakade, men det blev jag, sis, EW och Nettan, jag tyckte att det var skoj som vanligt :D Hahaha Kul att en trode att jag var Lisa Ström igår, hahah vi är ju inte alls lika, men roligt var det. Sen var det en som jag inte har någon aning om vem det var som frågade mig om Lisa Ström var där, så hon fanns i våra tankar, haha ;) EW tyckte det var kul att ha vattnet på trots att det var stopp i handfatet så vattnet rann ut på golvet, haha. Ja ja nog pratat om gårdagen här kommer bilder!


Haha det blev dans i vardagsrumet :) det blev videos också, men dem tror jag inte att jag kommer dela med mig av. hahah


Inne på hotellet, blev tuvärr inte många bilder..

Nu är det en vecka kvar till vi drar till solen :D Hoppas att jag tar många bilder där nere så ni får se hur vi hade det också :) Måste börja packa snart, eller iaf tvätta.

Idag var vi på middag hos Elve och Elke, trevligt och gott var det såklart! :)
Ha det bäst och PUSS!

Lördag

Dagen började med att jag blev inringd till Café siver, det gick bra att jobba, pengar pengar :)

Nu har jag sminkat mig, ätit mat och nu ska jag titta i garderoben om jag kan hitta något fint att ha på mig ikväll, utgång ni vet! :) Jag har också köpt cigg (fast inte till mig, jag köpter ju inte till mig längre, ni vet).

Men nu måste jag fixa mig klar, puss på er! <3

Idolskandal?

Faan jag har alltid sett Jon i fredagsfinalerna, han var defenitivt bättre än många som gick vidare idag, tråkigt säger jag bara! :/

Varför känns det som att de kommer ta tillbaka honom?


Fredagskväll

Idag har det gått bra på jobbet förutom att jag blev lite trött vilket gjorde att jag såg ledsen ut enligt en kund.. Hahah men ja sa att jag är konsetrerad ;) Då sa han att man ska vara det, men de är ju fredag, jag bara ja då ska man ju vara glad:D Haha så löd våran konversation..

När jag kom hem var det bara för mig att dra och handla. Sen ringde ett okännt nummer på min mobil för andra gången idag, då han jag svara, ja då var det bror som behövde min hjälp, han är ju i Norge nu och så hade han råkat stängt av sin  mobil, så jag cyklade hem till Alex och hittade lappen där hans pinkod stod på, så fick han ringa upp mig så sa jag koden till han, men jag hoppas att de har det roligt i Norge för det är dem juh värda! :)

Sen var det bara att cykla till stallet när sis kom hem, vi red och fixade som vanligt. När vi hade cyklat hem i kylan så gjorde jag mat, det blev stekt kött och keso :) Detta åts såklart till idol!

Nu sitter jag här, orkar inte röra mig, fast jag skulle behöva fixa massa saker, men igår läste jag första sidorna i Gulvers resor (svenska B) och skrev lite loggbok (projektarbete). Men det finns fortfarande mycket kvar att göra. Sis sitter och hostar mycket, hoppas det försvinner snart! Åh imorgon är det lördag vilket betyder FESTA :) Kul kul.. Blir kanske sita gången på ett tag iaf med tjejerna, fast alla verkar inte följa med, men hoppas på massa kul ändå! :)
Pussen <3
Vissa är bara för snygga!




Godmorgon

Godmorgon på er!
Nu måste jag bestämma mig för vad jag ska ha för kläder, börjar känna mig lite stress. Haha
Ses sen puss :) 

Inlåst

Ja det var ju inbrott på Times imorse, hm, hade typ tagit tobak och lite pengar hörde jag, men det bästa var ju att en av dem blev tagna så det var ju bra det. Varför kan inte folk bete sig, fatta att mitt är mitt och ditt är ditt och det rör man inte. Ja man får höra mycket när man är på café silver det finns ju alltid någon kund som har något spännande att berätta.

Stallet gick bra och syrran red riktigt bra! :)

När vi kom hem kännde vi oss inte så hunriga så vi bestämde oss för att äta tost idag, sen har man dess utom inte så mycket tid när man kommer hem vi åtta och ställa sig och laga mat.. Tråkigt för om man hade lite mer tid hade man kunna njuta så mycket mer. Men det kommer väll den dagen då man känner att man har för mycket tid också? Imoron måste vi städa kan jag tycka för det är lite stökigt här hemma ;) Men det ska väll gå bra om man hinner vill säga..

Jag tittade på "Inlåst" idag, det var intressant, vissa av dem behövde ju verkligen hjälp. Tänk om man kan få dem på annat spår i livet. När jag var mindre så tyckte jag tillexempel att folk som knarkade och slogs var idioter och jag tyckte verkligen inte att det var okej. Men nu tycker jag att alla är värda en andra chans, nu skulle jag inte dömma folk för deras bakgrund eller tycka illa om dem för vad det gjort tidigare, har dem klarat att ta sig ur de trasiga och trasliga livet det hade så är det bara bra och starkt gjort. Döm inte människan för dens förflutna utan för vad den befinner sig nu och hur den ser på framtiden.

Ja lite tankar och funderingar fick ni där, det är ganska intessant hur man förändras som människa. Jaja nog om detta, nu är det idol som gäller sen dusch och sist en date med kudden för att sedan välkomna en ny dag som heter fredag. Spännande, ses imorgon! 
Pussssspåer! :)


En härlig sommarkväll på landet, med kubbspel (Vårtat lag vann vill jag minnas) ;)


Redan tordag?

Hej :) Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra förutom att jag knappt kan andas, måste ta nässpray alltså ;)

Nu sitter jag och väntar på sis, jag hade tänkt plugga tills hon kom hem, men tror ni jag gör det? Nehe då jag skulle bara logga in på mailen för att hämta min loggbok som jag hade skickat dit, ja då börjar man ju titta/svara på alla mail och nu hamnade jag här.. haha

Denna dag har varit sig lik än så länge vill jag påstå. Förutom att Angelika min lärare var och hälsade på, haha hon är för rolig, men det gick bra tycker jag, (kul med beröm) ;) Jah nu ska jag gå och läsa Kenzas blogg höde ett roligt skvaller om henne imorse, måste se om det stämmer :)
Men hörs och ses, pusshej! :) 

RSS 2.0