Sjuk

ojj jag är sjuk... 
- och nu ska jag äta

Så kul är det inte... Men får hoppas på att jag blir frisk snart, jag skulle ju fixa naglarna imorgon, men mår jag såhär så går det ju inte. Och jag vill verkligen göra det :/ Men går det inte nu så får jag väll förhoppningsvis göra det när jag blir frisk :)


Dans och getingstick

Idag har jag varit och tittat på när Diane dansade, de är sååå duktiga, så kul att se alltså :D

Måste bara visa hur min hand så ut när jag fick två getingstick på handen av samma geting. Jag fick en alergisk reaktion, men  det gick bra. Jag hade bara väldigt ont!

Lite svullen blev den allt ..


Festinlägg

Börjar med bilder från förra lördagen:


Ja helgen har varit bra :D Eller ja veckan, först var vi ute i onsdags, så passade vi på att fixa fribiljetter till lördagen :)
Här kommer lite bilder från onsdagen:


Sen var det fredag och dax för utgång i västerås, det var jag, sis och Evelina :) Det var jätteroligt. Vi fick sova hos Evves syster Bella (det var jättesnällt, tack Bella:)) Det började med att när vi hade kommit in till stan efter att vi hade droppat av grejerna hos Bella glömde jag kvar mitt lägg där :/ haha men jag och sis gick in på samma, för de förstod att vi var twiiins:D Men sen bstämde vi oss för att sätta oss och dricka på en trevlig restaurag. Där var det ett grabbgäng som satt vid ett bord (vi satt i sofforna) så gick några förbi oss och så, det var "överklasskillar" tänkte jag när jag såg dem, sen kom bartenden fram till oss med tre shots Vi bara öh tack? då sa han att det var från killen där borta (dvs överklassbordet). Vi bara skrattade, det är ju sånt som händer på film, men det var ju bara att tacka och ta emot :D

så såg den ut :)           och där körde vi ;)

Efter det drog vi vidare till Konrad, sen Silk, där bartenderna flörtade med oss, hahah. När Jenny och Evve gick på toletten, så vinkade ena dit mig och gav mig tre gratisbiljetter, det var till mig och mina kompisar (tack för det) :D 

Vi blev med på en vimelbild ;)
Sen drog vi på efterfest, vi skrattade typ hela tiden, om ni tittar på "Gästbloggare: Evelina" så förstår ni nog ;) hahah

Nu är det dax att berätta om gårdagen, dvs lördagen :) Först var vi på stan och tittade lite på kläder, sen fickade vi. Sen åkte vi (jag,sis,Evve) tåg hem till oss, då jag bestämde mig för att åka till stallet själv, så fick sis och Evelina sova lite :) det gick kanon. När jag kom hem var det bara att fixa mig för än en utgång här i Sala, som började hos Madde sen vidare till hotellet och Charlotte Perelli :) det var rolig, här kommer bilder:


Tryck på bilderna för att få dem större :)

Förlåt för så mycket festande, men det är väll så när man nydligen har fyllt 18 I guess ;)


Gästbloggare: Evelina

tooooooooooooooooooooooooooooooooooooodelllllllllllllllllllllssssssssssssssssssssssss evelina är här!  woooooooooooooohhhooooooooooooooo  för det.patrik hedlund, peter blomqvist, johan wihman. max duda och jenkan reyan och sååååååååååååååklart johääääänkan reyan och evelina vilken kul grej! jag var p¨å donken och köpte en  happy meal och nu har jag en cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees under foten. Johannkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss occcccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh krammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pusssssssssss krammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahhahahahahahahahahhahaha yessssssssssssssssss har ämtligen blivit intagen till mäklar skolan i märsta och jag ärså lycklig över det happy happuyy happpy happ. jag spelade badminton i fredags. plus att  jag ramlar. är det någon som känner hjärtis?
hihih det kittal under minba fötter. stog och gjorde armhävningar på killarnas toa med mina tänder sen så lekrte jag kurragömma med jenkan och johannkan. AJHHHAHHAHAHAH.
PS gynokologen trampa mig på på foten igår det var inte  kul :D:D::D:D:D:D::DDDDDDDDD:D::D:D::D:D:D::D:D:D:D::D:d 


Salamaffian! :)

Alltså jag kan inte tro det, men nu är det utgång  med salamaffian! haha
Kul att skolan börjar 08.15 imorgon ;)

Meningslöst inlägg!

Nu sitter jag här, har avklartat första dagen i skolan. Det gick faktiskt ganska bra, bara ett år kvar, sen är det klart! :) Nu tittar jag på tv, dålig film, men det är bara att lita sig igenom den ;) hahah Åhh jag har inget att skriva just nu, så jag ska väll sluta innan detta blir ett såndär tråkigt och meningslöst inlägg som det lätt brukar kunna bli när man inte har något att skriva ;)

Pusspåerochejdå! :)

Stress!

Jag börjar känna mig lite stressad nu, jag ska ju städa, duscha fixa mig för sängen och sädär, jag måste ju komma i säng i tid också. Jag känner inte att jag kan utesluta städa heller för jag mår som sagt så dåligt av att komma in i mitt rum när det är stökigt, ja igentligen vilket rum som hälst som är stökigt. Jag fattar inte varför jag har så svårt att hålla det städat när jag vet hur dåligt man mår när det är stökigt, den känslan är ju ingen man vill ha igen, det kan gå så långt att man börjar gråta när man kommer in i sitt rum, idag var jag faktiskt nära på det, så det börjar bli dags. Sen älskar jag att vakna när rummet är nystädat, sen får gärna solen lysa igenom gardinen, då blir man glad, det är så det ska vara! :)

Men nu måste jag kila, godnatt på er och pussen! :)


Blonda


Hahaha denna bloggaren är ju bara för rolig, alltså jag vet inte vad jag ska säga, han är säkert asrolig att vara med! hahahah

blondaa.blogg.se

God morgon

Idag har jag ringt till läkaren och jag fick en tid om 3 veckor, hahaha allt ska ta sån hilma tid alltså.. Men men det finns ju några positiva saker med det också ;)

Nu sitter jag i soffan och njuter av sommarlov! Haha min sista dag men det känns som min första! :) Jag konstaterade att det enda jag har gjort sen jag fyllde 18 är: jobba, rida och festa! Men men det är väll så det ska vara när man är 18 år.. haha 

Jag vill hitta på något nu, men jag vet inte vad jag ska göra, det hade varit kul att åka till västerås och shoppa idag, men det är lite sent att komma på det nu, aja jag får väll glida runt lite här hemma eller något. Avistja dendär filmen "Män som hatar kvinnor" var nog den bästa svenska filmen jag har sett någonsin tror jag, sååå bra, ser fram emot de andra som kommer, det blir nog till att se dem på bio och spräcka biocheckarna :)
Ha det bäst, pusshej! :)

                                                                                  


SÅ ROLIGT!

Gårdagen var den roligaste på välllldigt länge måste jag säga! :) Tack Jenny, Evelina, Diane och Lisa som var där och gjorde den ännu roligare :D Det började med att vi efter lite planering med Lis och Dk bestämde oss för att åka till grällsta med bussen sen kom dem och hämtade upp oss, där ifrån åkte vi till Dk och förfestade med gitarhero såklart! :D Sen runt 22 tiden bestämde vi oss för att dra oss mot västerås. Lisa körde, hahaha gudd vad jag garvade på bilresan! ;) Väl framme i västerås så drog vi till Konrad. Vi var lite rädda att vi inte skulle komma in för på hemsidan ståd det att åldersgränsen var rekomenderad 20 år, men när jag visade lägget så sa vakterna Välkommen! Haha så vi kom alltså in, wohoo.. och ja som sagt där inne hade vi så roligt! Det blev mycket dans, prat, skratt ja allt man kan önska av en utekväll helt enkelt :D

Nu blir det snart film, män som hatar kvinnor, spännande att se den, har ju hört att den är bra (:

Kul mage jag har, blir till att ringa doktorn imorgon!



Snart drar vi :)

Nu sitter lösnaglarna på och vi håller på att fixa oss för en utekväll i västerås :) Pusshej! 

Utgång =)

Utgång im jag, sis och Evelina :) Någon som vill haka? Det är bara att säga till :D

Månsan

Igår var vi tjejerna vid månsan och grillade :D Det var jättetrevligt. Sen bestämde vi oss för att hyra båt och ro lite på månsans härliga, badvänliga vatten :)
Här kommer lite bilder (En bild beskriver mer än 1000 ord och jag orkar inte skriva 10 000 ord ;) )











Lite

Idag har det inte hänt så mycket på jobbet. När jag kom hem så drog jag, sis och mamma till sorf (jag och Jenny skulle ju rida) Det gick bra för både mig och sis, jag red Candy, en bra häst detdär :)


Där är Candy och jag på en dressyrkurs :)

Inbrott i måndags natt, var ju kul, NOTTTT!!! :(


Rest in peace

Han har nu lämnat oss
Han har kommit till en plats där han inte har ont
En plats där han inte har några krav eller måsten
Ett ställe där han inte behöver känna smärta värken i korppen eller själen
Ett ställe där han blir accepterad av alla
Han lämnade oss för att slippa lidandet
För att han inte orkade mer
Men han var stark
Han hade mod
Han var smart 
Han kämpade länge
Jag vill inte säga att han gav upp
För han kämpade länge
Han orkade längre än det flesta andra skulle gjort
Han hade livsglädje trots smärtan
Jag hoppas han har det bra nu
att han inte kan känna smärta
för det finns ingen person som förtjänar det mer än du
Vila i frid Per Hedström




Det är med sorgen i hjärtat jag skriver detta, jag hann inte ta ett riktigt förväl, jag visste att han inte hade långt kvar, jag hade tänkt hälsa på han idag, men idag var det försent. Det värsta är att jag vet hur glad han hade blivit om vi hade kommit och hälsat på han, men vi hann inte. Jag berättar detta för alla som tänker "ähh jag gör det imorgon" för morgondagen kanske inte finns eller så går det inte imorgon, det kanske är försent - Gör det nu, med en gång istället!

Hahahah


hahaha när jag skulle logga in på bilddagboken så stod det såhär, ganska roligt tyckte jag :D

Nu händer det inte så mycket, jag försöker få med sis till stallet men vet inte hur jag ska göra? aja får väll med mig henne om ett tag. Kanske ska göra dressing snart om vi ska äta kycklingsallad har jag hört talats om ;)

Jag ska kanske fixa mina naglar snart, jag vill :)
Ha det bra sålänge, pusshej!


Kul hade vi :)

Ojj oj oj, det blev precis en såndär wild and crazy partynight som jag hade hoppats på, jag menar bara grejen att jag och Evelina lyckedes köpa två 6:or drinkar för 10 kr st var ju helt galet, hahahah.. Men vi hade riktigt roligt igår, vi festade, lyssnade på bra musik och träffade MYCKET folk i stockholm jag menar det kan ju inte bli mycket bättre än så ;) Det var roligt att umgås med Evelina också :)<3


This is why, this is why, this is why i´m hot!
haha bara för att detta var det ända kortet jag tog i Stockholm och det var Mims juh ;)

Jag har kommit på varför jag älskar söndagar, det är ju mina "sommarlovsdagar" då kan jag göra precis vad jag vill, när jag vill, ja det är pecis så bra som sommarlovsdagar ska vara :) Idag när jag vaknade blev det frukost, sen efter ett tag drog jag och sis till stallet och fixade hästarna och sådär, det gick väldigt bra att rida min polle idag också så det var roligt :) Sen när vi kom hem blev det en promenad med hunden, när det var klart frågade mamma och Urban om vi ville följa med dem till västerås och äta på MAX och sådär, så det gjorde vi och trevligt var det :) Sen hyrde vi film, den jag och sis tittade på var inte den bästa men men, det kunde man ju inte veta förens man har sätt den ;)
 
Hahaah kul att man får hembesök av en kille (jag nämner inga namn) som efter att ha försökt komma in i huset satt sig på bänken utanför våran dörr och somnade.


I am just wonder why i´m so vulnerable right now?

Stockholm

Måste bara säga att jag ser fram emot en wild and crazy partynight with Evelina tomorrow :)

Onsdagsklubben :)

Då börjar vi att prata om gårdagen då, utgång ni vet :) Först gick vi till Kim och förfestade med lite tjejer, det är trevligt. Sen när vi skulle till hotellet bedtämde vi oss för att åka taxi ner till stan. Och inne på hotellet hade jag roligt, det blev mycket dans blandat med prat och skratt :D

Idag fick jag sluta kl. 15.00 det var skööönt! :) Men det har gått bra att jobbat iaf. Nu blir det mackätning sen stallet tror jag. Pusshej!

"When your heart is full of sadness and despair
I'll carry you
When you need a friend
I promise you
I'm always there
When you need a friend
You'll find my footprints
In the sand"


Söndagen var soft!

Hej!
Idag tänkte jag berätta lite om söndagen. Det var en soooft bakisdag vill jag lova. Jag gick upp kl 10 ungefär och åt frukost med Lisa som hade varit vaken några timmar, haha. Sen fixade vi oss för en dag på stranden ;) Det var jättehärligt, sen drog vi hem ungifär så att vi var hemma vid tre, när brudarna (Evlina och Lisa) så drog jag och sis till stallet och red och fixade. Sen när vi kom hem så handlade jag, sen kom Nettan för vi skulle få fåran födelsedagspresent av henne (vi blev bjudna på bio med henne). Vi tittade på "Sommaren med Göran" den var jättebra, såå roligt :D Puss på söndagen den var nice :D

Idag har jag jobbat jag kom hem ungefär vid 16.00 tiden det är trevligt att jag få komma hem lite tidigare nu :) Då åt jag lite sen drog vi till stallet och nu sitter jag här och bloggar med nyduschat hår och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon? Aja det löser väll sig, det ska bli skoj med utgång imorgon är taggad :D
Pusshej!  

Lyckat :)

Åhh lördagen vart jättelyckad, jag hade jätteroligt :D:D(Haha det blir utgång på onsdag också:D) Kanske kommer med lite bilder sen ;) Det var så kul att DK och EW hakade :D Det måste göras om :)

Nu ska jag läsa lite bloggar sen sova, god natt på er. Och du pusshej :)


Yesss 1 till 18åring :)

Jag vill börja med att gratta min älskade vän Evelina som fyllde 18 år igår! :)<3 såå häligt nu blir det hotellet på lördag dvs im. Det ska bli skoj att ta med sig Evve och Diane som fyller på söndagen, men vi ska gå ut vid 12 tiden så DK också kan haka :D Det ska bli jätteroligt.


Där har vi den snart blivande och den blivande 18årinarna :D<3

Jag och sis har precis varit och handlat allt tills imorgon, vi ska ju äta mat här hemma  med salamaffian (dvs tjejerna), sen förfetsa sen blir det ju som sagt hottan :) Vi har också handlat det sista presenterna till våra 18 åringar :D Jag skulle köpa cigg för första gången på coop och guess what? Jag behövde inte visa lägg där heller ;) (Sista packetet har jag lovat mig själv!!)

Nu lagar jag och sis mat, hambörjare fick det bli idag :) Nu ska jag fortsätta pusshej!

Sorf :)

Idag har jag ridit på sorf första gången för denna säsong. Det gick bra jag red Candy, det är roligt för dethär var typ 3 eller 4:e gången George har tittat jättemycket på hästen jag ridit och frågat vad det är för häst, det är roligt att det finns någon som tycker att det ser bra ut iaf :D Sen tittade jag på Jenny och Viktoria när dem red och det såg jättebra ut, de är så duktiga :)

Men nu kan jag inte skriva så mycket mer för jag måste sova, jobb imorgon as usual ;) PussHej! :)


Ett kort kapitel

Vad ska jag skriva, det börjar bli uttjatat att börja varje inlägg med att idag har jag jobbat, så jag tänkte inte göra det nu. Men jag har ingen aning om vad jag ska skriva.

Jo idag fick jag syn på en gammal vän som man umgiks med i lågstadiet (hon och hennes mamma skulle handla mat på caféet), tänk att det kan ändra sig så mycket, nu skulle man inte heja på varandra om man möttes på stan. Men när jag satt och åt min lunch satt jag och tänkte, försökte tänka på något annat men alla tankar föll tillbaka till den tiden då vi var kompisar, den tiden då vi skrattade tillsammans, alla minnen man har, att allt bara kan ändras, suddas ut så snabbt. Det var bara ett kort kapitel i livet som man troligtvis inte kommer läsa igen, det var ganksa bra, man minns det lite men man kommer inte bläddra tillbaka sidorna för att läsa det igen.

Ja vad ska man säga? Hoppas helgen blir lyckad man ska ju fira två födelsebarn lixom, eller man kanske inte kan säga barn? haha det blir ju "vuxna". Men det är iaf roligt att nästa gång man går ut så är Diane och Evelina med vid min sida :D
 
Pusshej! :)


My dear friend <3

Så sant!

" JAG MÅR BRA

Samma fråga varje dag

oftast samma svar

utan att tänka efter

så är svaret redan där

När man får frågan

och vill svara tvärt om, än vad man ska

Så håller man tyst om det

och svarar som vanligt

frågan är hur mår du?

Jag mår skit

men svaret blir ändå oftast

Jag mår bra!"

Det kändes som den behövdes :/



Helgen (Y)

HEj, jag ska snart sova nu för det är ju jobb im. Men jag tänkte berätta lite om lördagskvällen, den började med att jag och sis satt hemma och drack lite, sen drog vi till hottan, kul att man ställer sig och gräver efter lägget varje gång så behöver man inte änns visa det, man är ju igenkänd nu haha.. Men det var roligt där tycker jag, man träffa massa trevligt folk där och efter ett tag kom även Kim och Li så det var kul att träffa dem också. Det roliga är att när man är ute med sis så får man jämt höra "åhh där är tvillingarna" eller "Reey" hahah. Efter drog vi till kebaben skulle möta Kim, men hon han gå innan vi kom fram, så vi åt lite sen drog vi hem :)

Idad skickade Lisa sms och frågade om vi ville sola och bada med henne i lånsta och det ville vi såklart :) Det var jättemys :) Fast jobbigt att det måste vara så mycket mygg på landsbyggden. haha 

Sen övningskörde jag och sis lite läskigt att köra i 70 men det är väll en vanesak, hoppas jag ;)
Godnatt gott folk, pusshej!
     

YES!

Yess jag lyckades dra med mig syrran, så nu blir det utgång, skoj :) Sitter hemma nu och förbereder oss :D Ha en bra kväll allesammans, hejsvejs!


Utgång?

Åh tråkigt att det inte värkar bli någon utgång idag, men hoppet är det sista som lämnar kroppen, så man får väll se, hahah  Men det hade varit härligt att avsluta en veckas jobbande med utgång. Eftersom att jag jobbade idag också.. Men men får se hur det blir, tar ett glas vin till maten så får man se vart man slutar. Ha det pusshej! :)

My day!

Dagen började  med att jag försov mig, där av vaknade jag med ett skrik av ilska, jag htar att vakna så arg, eller att bli så arg som när man tittar på klockan som visar att man har sovit för länge. Men det är sånt som händer, det gick bra att jobba, jag är glad för att jag hr helg, hoppas bara att jag kan få med Lis till västerås im och gå ut, men får se hur de blir med det, fungerar inte det är jag på att gå ut i Sala också, men det skulle vara skoj att testa vad västerås går för :) Aja det visar vell sig hur det blir med det.

Men nu ska jag soova :) GOOOD NATT allesammans ;)

RSS 2.0