Hemma ;)

Nu har vi kommit hem från Peace and love! Berättar/visar mer sen när bilderna har kommit, det är i broorsh bil ;) Fast jag har lite ont i höfterna må jag säga, har ju stått lägnst fram på konserter, haha är faan helt blååå-lila och svullen på dem, men det var det ju värt! Vill jag lova! :D:D haha ojj jag skulle juh inte berättat något än juh.

Idag kom vi hem tidigt, men det var sköönt att sola det var ju 35 grader och strålande sol, inte ett moln så långt ögat kan nå typp :)

säger bara 18 om 4 dagar, det går inte att fatta!

HAHAHA bara en rolig sak till, jag och sis skulle få en låt tillägnad till oss fick vi höra igår! bekause we are twins juh ;)

Ha det bäst, pusshej! :)


Detta inlägg är tillägnat LISA!


<33


Nu drar vi :D

Nu är det inte så långt kvar, im drar vi till borlänge:D Åhh jag måste bara säga att Annette är räddaren i nöden! Åhh vad snällt alltså, vi hade jättesvårt att veta hur vi skulle ta oss hem på söndagen, då skickade jag sms till Annette och då fick vi åka med henne, alltså det var riktigt snällt! :D Vi blev så glada :)

Så detta inlägget är nog det sista jag gör innan jag åker till peace and love, så ni får ha det så bra här hemma, vi ska ha det kul där :D

Ha det bäst, pusshej! :)


Ingen rubrik

Hellooo! Nu ska jag nog fixa mig inför sängen, är lite trött, men inte så säker på att jag kommer kunna somna, för idag är första gången jag har bränt mig mycket i solen på detta år. Så det kommer nog vara varmt för mig, åhh jag kom på jag kan ju ställa in en fläkt till mig :D Ja det ska jag nog göra..

Men planeringen vi månsan gick bra, vi kom iaf fram till vilka vi ska bjuda, fast im tror jag vi ska sätta datum. Det känns som att det är mycket man vill ha klart innan man drar, men det känns som att det inte är så mycket tid att spela på. Aja hoppas allt löser sig :)

Im blir det packardagen! Jag har ju sagt till mig själv att jag ska packa idag, men jag har inte orkat det, fast jag har ändå fixat ganska mycket annat! :)

Vi har släpt ut hästarna, så dethär är första natten dem ska sova ute, hoppas det fungerar :)<3


Morgonblogg! :)

Hej :) Nu bestämde jag mig för att morgonblogga. Haha jag har fått så svårt att sova, speciellt inatt, jag somnade kanske vid 3tiden och vaknade halv9 och kunde inte somna, fast jag kanske somnade jag typ bara ett litet tag för när jag tittade på klockan nästa gång så var den 09.30 :D Yess sen försökte jag sova till kl. 10 sen gav jag upp och nu sitter jag här. Jag tror det är så svårt för mig att sova för att jag är uppspelt/strssad inför peace ;) Men det ska bli så himmla kul juh. Det bästa är att det roliga inte slutar efter peace för då har vi en födelsedag att se fram emot och inte vilken födelsedag som hälst för vi blir ju faktiskt 18 år  :D Wihoo :)

Idag blir det ju sola och somsagt planering vid månsan. Nu ska jag antingen gå och väcka sis eller så ska jag göra något och äta till henne och sen väcka henne. Eller så får hon sova tills hon vaknar. haha det är ju bra att någon kan sova iaf. Ursh jag kan bara tänka mig hur svårt jag kommer ha att sova på tisdag, då vill man ju gå och lägga sig tidig så man är utvilad. Men om man mot förmodan somnar kommer man ju vakna varje timme och titta på klockan! Haha aja. ha det gott! Hejsvejs :)

Idag har jag..

Jag har gjort allt det som jag skrev på listan igår plus sola solarium, så jag blev faktiskt lite röd idag men jag hoppas att det försvinner under natten, det brukar oftast göra det. Man vill ju vara lite brun till peace så man slipper skämmas om man vill ha bara ben ;) 

Morgondagen lyder först upp kring 11 tiden och sola, sen fixa sig för att dra till månsan med Lisa och Viktoria, vi ska planera våran 18-årsfest!! Åhh det ska bli skojj :) Sen blir det väll stall och kanske höra av sig till alla som man ska bjuda, får helt änkelt se vad vi kommer fram till :D 

Nu ska jag sova, goood natt! :)


På midsommar, så snygga dom är :) <3 

sov gott!

Nu ska jag gå och fixa mig inför sängen, hmm undra om jag ska duscha innan, det hade ju varit skönt då slipper man ju göra det im på morgonen.

Morgondagen lyder:

Sola (om vädret tillåster)
Tvätta
Ringa Lis
Ringa Viktoria
Stallet

Skulle jag chansa på ;)

Ha det bra gott folk och sov gott! :D

Ps DET ÄR ENDAST 3 HELA DAGAR KVAR TILL VI ÅKER TILL BORLÄNGE OCH PEACE AND LOVE!!


Sol på P&L?

Jag har precis tittat på väderprognoser under peace and love och gissa? Om det stämmer ska det vara 25 grader och strålande soooooooooool :D Åhh hoppas det stämmer :)

Då kanske man slippper se ut såhär:

haha sådär såg jag ut i krylbo med regnjacka och allt ;)

Jaha det var midsommar det!

Hej :) Nu sitter jag såhär dagen efter midsommar och ska blogga med lösnaglar på alla 10 fingrar, (yess alla sitter kvar efter gårdagen). Idag när jag satt och la in bilder i darton så kom mamma upp och berätta att det var solaväder ute, så då sprang jag och sis och satte på oss bekini och sprang ut och satte oss i solen, såå skönt! :) Ja vad har jag mer gjort idag då? Jo jag har ätit och tänkt lite på gårdagen.

Gårdagen började med att tjejorna samlades i Dianes brors lägenhet och spelade spel (jag, Evve och Diane van!), pratade, skrattade, hittade på roliga saker, tog kort, spännande vad (haha jag måste göra detta vad, annars kommer det göra ont eller vad säger ni tjejer ;) ), ja vi hade riktigt roligt där. Sen ville vi gå vidare och då slog vi våra kloka hjärnor ihop och tänkte på vilka kompisar man hade som skulle kunna vara på någon rolig fest ;) Då bestämde vi oss för att fråga Hannah om vi fick komma till Tärna för det var någon fest där och där var vi så välkomna så. Så då hade vi iaf 1 alternativ, sen skickade vi sms till Kim, och då visste hon en fest så då bestämde vi oss för att Jenny, Diane och Evve skulle cykla dit och att jag och Lis skulle gå till Kim så skulle vi åka tillsammans från Kim. Det var jättekul att träffa Kim och hennes kompis Johanna för det var så länge sen kändes det som.. :) Sen väl framme på festen träffade vi Li, Madde, Viola, Natta och Elina och det var jätteroligt :) Det var allt jag hade och säga om den festen ;) Sen tänkte vi gå till stan hahaha vi gick längst vägen ;) Men sen efter ett tag kom Madde och plockade upp mig sen så cyklade de andra till stan :) Ja sen när vi var i stan tänkte vi gå till en pizzeria men till och med den var stängd.. Sen bestämde vi oss för att titta runt lite men det var helt dött på stan så vi bestämde oss för att gå hem :)


Spelade

Skrattade

Spelade

Hittade på roliga saker

Spännande vad

Pratade

Tog kort

Hejsvejs! :)

Idag vaknade jag av att sis väckte mig och sa att jag hade fått ett sms, då tittade jag på mobilen då visade det sig att det var Café Silver, de frågade om jag kunde komma ner och jobba kl. 11.00 och det kunde jag, så jag jobbade till 15.00 så det var ganska soft! Jag ska jobba imorgon också :) Pengar, pengar hah det är bra :)

Igår solade jag och sis sen drog vi till stallet och red. Sen var det bara att STRESSA för vi skulle ju vara vid månsan kl. 18.00 åhh, jag behöver alltid stressa när jag ska göra något, det är jobbigt! Men när vi kom dit så var det jättetrevligt och jätteroligt! Set var många glada skratt vill jag lova!  Men det blir nog någon mer gång i sommar :)

Ojjj kan ni tänka er det är 1 vecka kvar till PEACE AND LOVE! :D:D

åhhhhh kunde inte lägga in bilder! :/ men det kommer sen! :)

God natt

Nu ska jag ta något och dricka, sen ska jag duscha, sen ska jag sova :) Imorgon blir det grilla med massa tjejer vid månsan, så skoj det ska bli, tråkigt bara att inte Viktoria kan följa med, men hon är på åland så det är bara att hoppas att dem har skoj där, de lär ha bättre väder än vi iaf. Fast im måste vi få bra väder :D 

goooood natt! :)


Uppdatering från krylbo!

Nu sitter jag här i Krylbo och ska blogga, tv:en står på högsta ljud, men det ända jag vet är att det handlar om sport, kaske fotboll eller handboll? jag har ingen aning om vilken sport det är, vet bara att det är sport för kommentartons röst ekar i huvidet på mig ;) Jag har precis läst Dianek blogg, den är så bra, alltid lika intressant att läsa :D Sen har jag läst kissies har typ fasnat i den inte för att den är bra utan för att hon säger emot sig själv som bara den, sen har jag läst Kenzas blogg också, är lite smått avundsjuk på henne som är utomlans och solar, badar och festar och slipper tänka på något annat än just det ;) Det är en härlig kännsla vill jag lova. Men jag tycker att Kenza verkare vara en bra tjej hon också.
Vi har tagit med Roffe hit, det roligaste är att vi måste gå ut och gå med han i detta soliga väder, haha nej inte direkt det är regnrock och regnhatt som gäller, hade tänkt att lägga in en bild på mig, men det gick inte att sätta in minneskortet i datorn :/

Annars äter vi mat i världsklass, haha det är sååå god mat här vill jag lova :) Sedan brukar jag gör kaffe åt alla så sitter vi och spelar Skip-bo (ett roligt kortspel).

Så der det ut :)

Nej nu ska jag vell gå ut och vara lite social jag hörde att Mormorlars frågade efter mig för ett tag sen, hahaha tro det eller ej men vi kallade våran morfar som heter Lars för mormorlars när vi var små, ganska rolig faktiskt, man har bra fantasi när man är liten alltså.

Tiden rullar på!

Idag var det först skolavslutning i skolan :) Sen fiakade alla tjejer som ska till peace - Evelina (som ska bo i stugan) och planerade det och midsommar litegrann ;) Det var trevligt med mycket skratt och förväntningar in för det som kommas skall :D Sen gick jag Sis och Vik på stan, jag köpte skor, örhängen och trosor och som jag sa förut allt det jag köpte är sånt som man alltid behöver..
SOMMARLOV!!, så var bara tvungen att säga det.
Nu har vi:
8 dagar kvar till midsommar
13 dagar kvar till peace and love
20 dagar kvar till 18 år

Så det är inte långt kvar nu, tiden går snabbt! :) Nu sitter jag och tittar på BB och im blir det krylbo, till mormor och morfar :D Ha det bra, hejsvejs! 


HP-dagen

Idag har det varit HP-dag och som vi misstänkte så var det inte så många från våran klass som var där, vi var 4 st, så tråkigt att alla skiter i det, jovist man hade inte så stor lust att komma men det var ändå tråkigt att det var så några som kom. Men från hp08 så var det många flera iaf, det var en trevlig dag, hahah vi spelade kubb inomhus, vi fick lägga mattor så vi inte förstörde golvet. Vi var två hp08:are och två hp07:are och Ulla i vårat lag, men trots att vi lädde (stavning?) i början och Ullas psykningar så förlorade  vi haha.. Ulla var så sööt hon bara TRÄFFA INTE, TRÄFFA INTE, YESSS haha osv.. Sen blev det prisutdelning för vi hade haft en tipspromenad, haha jag och sis kom delad 3:e plats, men vi nallade lite av förstaprisent ända ;) haha nej vi fick :) Sen fickade alla (utom jag) och sen fick vi gå hem, jag tycker att våra lärare som vi har på hp är så trevliga :D Ulla, Bengan och Angelika, ajustja Angelika hade med sitt barn idag, haha hon var söt :)

Sen har vi varit i stallet och ridit Solo, Doris och Taipan och mockat 4 boxar, duktigt va ;) 

Nu sitter jag och tittar på tv, "hjälp jag är med i en japansk tv- show" heter det, haha ganska roligt. Imorgon börjar sommarlovet efter att vi varit och tittat på folket som ska sjunga i kyrkan, sen ska vi få betygen, sen bommar skolan igen och vi slutar 2:an :D:D ganska härligt sen blir det 3:an med studentfester och nya tag :) härligt, härligt.

Pusshej! :)

Balenbilder




Det var mina balenbilder från 2009 :) Alla var så fina! :)


Betyg hit och dit! ;)

Idag har jag typ haft softaste dagen i skolan :) Men en tråkig sak dock, jag fick 1,5 p ifrån VG på ett svenskaprov, det känns som typist Johanna! :/ men men, vi har ju kvar saker på den kursen.. Sen fick jag VG i bilden :) Så det var väll bra..

Jag kommer snart kanske när jag kommer hem från stallet rent av att komma med nya balenbilder och kanske lite kommentarer eller jag vet inte har inte bestämt mig riktigt än.


Detta var det gooda dryckerna jag och sis gjorde (den nyttiga till höger = min)


haha en godispåse som hette Doris, lite roligt eftersom att Jenny har en häst som heter det ;)

Gott men nyttigt!

Oj måste bara berätta att jag gjorde en "milkshake" idag fast utan glass, alltså mer nyttigare alternativet. Det  var jättegott :)

1 banan
mild yoghurt naturell (inget socker i)
Mjölk 

Man får ta lite efter hand på mjöklen och yoghurten, men när jag gjorde räckte det perfekt till 2 normalstora glas. Och somsagt var det gott så om man inte äter så mycket socker (som mig) så är det alldeles utmärkt :)  


Så såg den ungefär ut :)

då var det avklarat!

Åhh nu har jag fått veta vad jag fick för betyg, jag fick 1 mvg och 1 vg, så det blev hälften hälften kan man säga.. Jag blev lite besviken för jag fick inte änns motivera mig på INVA:n men men.. Som jag sa till mamma och Jenny blir det ett till g så blir jag jättebesviken... haha aja.. Men det är bara att ta nya tag nästa termin, då får man väll sattsa på mvg i alla ämnen. .hah

Jag och sis ska nog övingsköra med mamma snart :D hoppas det går bra. Jaaa jag har inget kvar i skolan nu, så sköööönt :D ha det, pusshej!

Nervööös!

Åhh nu sitter jag är och väntar på att jag ska motivera mig till MVG i två ämen :S hon är osäker på vad hon ska sätta på mig så då måste jag motivera mig.. Ganska svårt det handlar ju liksom om betyg, det är viktiga grejer det, läskigt :S sen har jag fåt höra att det var jättesåvårt och det gör mig bara mer nervös.. aja vi får hoppas att nästa gång jag skriver har jag två mvg:n att berätta om, arnas kommer jag vara besviiiiiiiken :/




Södagsmys

När vi (Jag, Jenny och Evelina) kom hem från Annette sådär runt 12 tiden pluggade vi rättskunskap sen tittade vi på tv och sådär, trevligt var det, bara softaaa efter gårdagen lixom ;) Sen när Evve åkte hem om kring 3 så tittade jag lite till på tv för sis gick och jobbade (städa på Urbans jobb), sen när hon kom hem hade jag fixat kaffe och en bulle till henne. Medans vi fickade så spelade vi kort, sen var det bara att bege sog till stallet och tror ni inte bara för att vi cyklade just den tiden så öppnade sig himlen och vi blev rikitgt blöta, svinkalt blev det vill jag lova. Aja det gick bra att rida och så. När vi var hemma åt vi mat sen blev det tv/data :)

Det var minnsan min söndag, och jag är så glad för vi har bara 3 sooooofra skoldagar kvar :) Im börjar jag kring 10 och slutar 1 bara en sån sak ;)

nu ska jag städa mitt rum om jag orkar, sen dusch, sen sängen! :)

Kan inte sooooolen komma tillbaka??!


Hos Annette :D

Tjaba, Jag börjar berätta om gårdagen, då var vi massa tjejer hos Nettan, det var riktigt roligt, vi grillade (trots vädret), det blev många glada skatt och mycket össs :) Låt bilderna tala! ;)


Här var i  början när folk började rulla in ;)


Annette och Johanna :)


Marika var där, så roligt :D man träffar ju inte henne så ofta :/


Diane skar upp annanas, det var hon duktig på;) de hade hon lärt sig i Tailand, dit Nettan ska åka, någon gång i sitt liv;) hahah


Hahha ser ni vad det står? (A)


Sen bestämde vi oss för att köra kubb och lisa hade som vanligt sin egna lilla stil ;)


Frida, Lis och Marika :D


haha något var roligt :D


Det vinnade laget bestod av Johanna x 2, Evelina och Frida :D


Haha Nettan i sin egna lilla värld ;)


För Diane var det puzzeldax :)


Jag, Evelina och Diane <33


- hallåå alla alla pussmun då;)
Denna bild får avsluta en trevlig kväll/natt :)

No regrets

Ibland säger man saker som sårar
Ibland gör man saker som sårar
Ibland blir man sårad
Ibland låter man sig själv såras
Ibland sårar man med mening
Ibland sårar man omedvetet
Gör det de mer rätt?
Det gör ju fortfarande lika ont
Tänkt dig för när du säger eller gör saker
som du kanske kommer att ångra sen!


/Peace out! See you :)

Allt och inget ;)

Idag har jag ridit på sorf, jag red Candy som precis har satts igång :) det gick bra.

Åhh det var så skönt vi slutade kl. 11.00 idag, det kan bli så om man ha tur såhär in på slutet ;) Så jag, Viktoria och Jenny gick ner på stan och tittade lite, sen gick vi hem till oss och softade lite.

Jag och mamma fixade id idag, det skulle ta 3 till 4 veckor sa hon så jag hade tur att jag fixade det nu, annars skulle jag inte hinna fått det innan 18 ju ;) hehe

haha sriver ingen sammanhängande text lixom, men idag är iaf roffe ryckt och snart är det PEACE så jag är glaaaaaaaaad! :)

Godnatt och sov gott! :) 

Mycket frågor lite svar ;)

Ja, ja, ja.. Hmm vart ska man börja? vad ska jag skriva? Hur mycket ska jag skriva? Varför bloggar jag? Hur ofta ska jag blogga? När ska jag skriva? Vad är för personligt för att skriva här? Ja det är många frågor som kommer upp i huvet när det gäller bloggen..

Idag har det varit och tittat lite på cykelrace vissa saker är asroliga och vissa sjuka, fast allt är ju som sagt frivilligt ;) haha.. Men hoppas bara att vi får ha studentveckan, den hör ju till studenterna lixom :) aja får se hur det blir med det ;)

Jag blev klar med allt på bilden så det var sköööönt! Sen måste jag göra två prov denna vecka och vi glömde böckerna i skåpet braa gjort Johanna bra! men men hoppas allt går bra ändå :)

1 månad kvar till 18! och mindre än 1 månad kvar till P&L!! :D:D


bara för att han fyller 28 år idag :)<3

ha det bra, hejdå ! :)  

Härlig dag :)

Hej :) Dagen började med att jag och sis söka solade. Sen gjorde vi oss i ordning för att vi skulle titta på balen med Lisa och Kim :) <33 så kul att träffa Kim det var riktigt länge sen man va med den tjejen:) kul att lis orkade ta sig in till stan också, hon har ju varit sjuk stackarn.. Sen var det så kul att se alla så fina också :) kommer bilder sen om jag inte kan lägga ut nu, för jag bloggar från mobilen:) men efter det slängde vi i oss mat sen övningskörde vi:) man börjar känna sig lite säkrare nu, vi kör till och med i stan:) inte dåligt va ;) när sis hade kört oss till stallet så red vi solo, Doris och Taipan och det gick super :) sen var det slut på min dag.. Jag måste bara berätta för er att när jag jobbade på cafét i lördags så fick jag sommarjobb där:) så nu har jag två, så nice:) ha det bäst pusshej!

RSS 2.0