Lördagen då ;)

Hej :)
Det var ett tag sen men tänkte berätta lite om lördagen, först gick jag upp vid 8 för jag skulle jobba :) Sen när jag kom hem så kom Evelina hem till oss <3 Sen efter ett tag kom Lisa och Diane också <3 Då började vi fixa oss för vi skulle på fest som Karin hade ordnat. När vi var klara så började vi gå mot skuggan, hehe det tog ett tag men det var en trevlig promenad med förventingar på kvällen såklart :) Men det blev roligt, som vi hade hoppats :) Fast senare när vi kom till stan blev det kaos :S det var inte så kul där emot. :( 

Men just nu gör jag inte så mycket, tittar bara på tv och är astrött, för jag har ju inte sovit mycket på sistonde vill jag lova...
ska kanske sova lite nu om jag hinner :)



Evelina jag tycker om dig mer än du tror :)<3 

Johanna är trööööt !

Ja det var ett litet tag sen jag skrev, men det känns som att jag inte hinner med, jag stressar upp mig så mycket för allt skolarbete och sen har jag inte hittat en praktikplats och det gör mig också väldigt stressad, men får hoppas att jag kan koppla av snart det är ju lov snart. Sen är det lite jobbigt för jag är hungrig hela tiden det spelar ingen roll hur mycket jag äter, jag är ändå hungrig efter en timme igen, asjobbigt.. aja..

Det ska bli kul med peace and love iaf, det ser jag så mycket fram emot nu alltså, det är ju bara 3 månader kvar nu;) huhu

Men nu måste jag träna ögonen, sen ska jag fixa mig för sängen, det kommer nog att ta sig en tid det, men men .. måste börja någon gång.

Ha det bra, hejsvejs ! :)

Tankar och funderingar..

Varför måste folk vara så avensjuka på människor med framgång?
Människor som har lyckat?
Varför kan man inte bara vara glad åt deras skull?
Jag kan ta ett exempel,
Jag hörde en disktion i skolan om blondinbella.
såhär löd den
"Det är ju helt sjukt att hon kan tjäna pengar på att blogga!"
Då kommer vi tillbaka till den fråga:
"Varför måste folk vara så avensjuka?"
För det måste vara det dem är.
Varför kan man inte vara glad åt andra människors framgång?
Människor som går omkring och iriterar sig på sådant måste ha det jobbigt.
Det kanske tror att det är mycket bättre än alla andra och att det kommer lyckas mycket bättre än exempelvis blondinbella.
Men om hon är framgångsrik och tjänar pengar och mår bra.
Då kan man väll vara glad åt det i stället
SLUTA VARA SÅ AVUNDSJUKA!!


Helgen är här :)

Japp vad ska man säga, äntligen helg :) Idag har jag först varit i skolan som vanligt, sen så var jag på synundersökning för jag har så ofta ont i ögonen och sådär. Resultatet blev att jag typ hade jättedåliga reserver utryckte han sig, och att mina ögon är överansträngda, vilket jag trode efter som att jag har så ont i dem. Men jag ska träna med sånadär glasögon och text. Först tittar man i ena glaset sedan när texten börjar bli klar ska man vända på dem, ja ni kanske fattar;) Men när vi skulle gå så sa mamma "a vad sönt att hon inte behöver glasögon iaf :)" men då svarade han att det inte var säkert, att jag kanske skulle behöva, det berode på hur det skulle se ut när jag har tränat, men men får se hur det blir :)

Men jag har räknat ut att nu har jag haft problem med dendär j*vla foten i ett halvår :S aja.. får hopps att det försvinner snart.

Men ikväll händer det inte så mycket. Jag sitter bara hemma och tittar på tv först let's dans, sen var det ett program på ettan som hette Grillad, och ja vad ska man säga om det, så himmla taskiga alltså det var inte änns roligt för det var så taskigt. Sen blir det väll bb :)

ha det så bra, hejsvejs ! ;)


Sjuk igen :/

Idag har jag varit i skolan, det var väll sådär. Fast en sak är bra, igår fick jag tillbaka ett INVA-prov och på det fick jag 1,5 poäng ifrån MVG, men jag är nöjd med det, sen fick jag tillbaka ett läxföhör i INVA och på det hade jag alla rätt. Men efter skolan iaf så åkte vi till stallet och red ut med Taipan och Doris, det var kul det blev en riktig långtur. Sen när jag kom hem igen så har jag bara pluggar, vi har redovisning im, men nu blev det klart så det är skönt. Fast måste bara träna inför Jenny innan, så jag känner mig helt förberädd. :)

Måste bara åhaa mig idag för jag är sjuk igen :( Hoppas det försinner snart!

Nu ska jag snart titta på BB, men ha det så bra, hejsvejs ! :)

Jaha :)

Javist ja jag skulle skriva lite om mötet, det var jätteintressant fast det var tråkigt att det var så några företag som kom, men som sagt intressant :)

I helgen har det inte hänt så mkt, mer än att vi har ridigt, det gått bra, vi har ridit Solo hela helgen, det var roligt fast det är en grej som är tråkigt det är att han sparkar så höga bakuter , sen så stegra han också när man ska galoppera:S Men jag satt kvar iaf, fast Solo är en underbar häst :)

Jag kommer inte ihåg om jag har berättata dethär men Taipan har fått sår, fört fick han på ansiktet sen fick han precis innan där sadelgjorden ska sitta, sen nu har han fått ett på utisdan av jumsken :( Vi tror att han kliar upp såren, men det ser inte så fräscht ut, men mamma ska ringa vetrinären im så får vi se om hon kan svara på vad det kan vara.. Hoppas :)

Idag har det varit jättehärligt väder tycker jag, först red jag och syrran ut, sen red jag Solo på ridbanan. Annars har jag bara slappat, fast jag känner mig inte på topp, det känns som att jag kommer vakna sjuk im :( Får hoppas att det inte blir så. Min mobil fungerar bra btw :)

Soft skoldag :)

Nu sitter jag och väntar i skolan med Viktoria och Evelina vi har nämligen slutat kl. 11.30 så det var en rätt soft dag idag. Fast jag och Viktoria ska ju på ett möte idag, det ska bli spännande, det ska handla om pratktiken, men kan berätta lite om det efteråt. Kl. två nu ska vi gå och titta på något i aulan dem skulle sjunga eller vad det var :) Fast vi kan bara se på det i en halvtimme för vi ska ju på mötet sen.

Men när jag kommer hem ska jag och mamma åka och hämta min mobil som äntligen har kommit idag :)


Ja, oturen sitter kvar :/

Nämen nu måste väll endå oturen försvinna? Först blir mina saker snodda. Sen beställde jag en mobil som aldrig kommer och jag har redan betalat för den :S Sen så har jag beställt nya nycklar till min cykel, som aldrig blir klara :( Sen så anmälde jag och syrran oss till en tävling på sorf som är på lördag och titta:



Såhär står det: Pga. av feber hos ett par hästar är anläggningen STÄNGD i väntan på provsvar, det gäller alla hästar som inte är uppstallade på ryttargården!.... osv.

Så då kanske det inte blir någon tävling, det skulle ju kunna vara kvarka och då skulle man ju inte vilja ta dit Doris direkt :S

Jag vill se positvit på allt, men just nu är det väldigt svårt att göra det ... 

En vanlig söndag :)

Idag har det inte hänt så mkt, bara tittat på tv och filmer om vart annat. Sen har jag ridit också det gick hur bra som hälst, hon var så fin :) Men nu ska jag nog gå och sova, ska upp till skolan im sen blir det massa plugg efter skolan.. Men ha det så bra, hejsvejs! :)

sov gott allesammans;)

100:e inlägget då :D


Måste bara uppmärksamma att detta är mitt 100:e inlägg :) Tog bilden för att det stog 100 på den ;)

Igår kväll gick vi till Elve och Elke för vi skulle fira Elve för han fyllde år :) Det var trevligt, hehe när vi kom dit åt vi lite smörgåstårta det är så gott :) Sen drack vi kaffe och jag smakade faktiskt på tårtan :) hehe men det var jättetrevligt, det är roligt att umgås med äldre människor tycker jag :D Sen när vi kom hem så var det big brother-dax :)

Idag när vi vaknade åt vi frukost och spelade lite poker men det gick inte så bra, så vi började städa istället, vi dammsög hela huset, sen städade vi våra rum, städade våran toaletten, städade båda köken, tog upp två kartonger på vinden, städade vardagsrummet, så det blev riktigt fint här hemma, det är så mycket trevligare och man blir så mycket gladare när det är städat. Sen åkte vi till stallet och red Taipan och Doris :) Det gick bra, fast när vi skulle gå hem frågade Kim om vi ville rida Antuiq på måndag eller tisdag och det kan vi såklart :D Så spännande, fast det är ju Jenny som får rida henne denhär gången för jag har ju gjort det en gång innan :) Det är så kul att få rida lite mer hästar en bara våra, man lär sig så mycket på det.

När vi kom hem så skulle vi äta mat, och mammas och Urbans kompisar skulle komma idag, Per och Milla så det blev en trevlig middag, sen kom alex en snabbis och åt, så det var roligt. Och nu sitter syrran och jag här och tittar på melodifestivalen. :)

Pizzatime :)

Dagen har varit sådär, Skolan var helt okey, älskar mina vänner<3 Men jag har fått reda på tre prov idag
  •  Personlig försäljning: 36/38 MVG
  • Inventering och varuinköp: VG/MVG (stod det, hon bara det är ett omdömme)
  • Administration A: MVG
Jag är nöjd med det faktiskt :) hehe.. Sen skrev jag ett prov idag det känndes ganska bra det också, får hoppas att det blir MVG fast jag tror inte att det vlir det men får se ;)

Fast jag är så kännslig nu för tiden vill jag lova. Jag bryter typ ihop för det minsta lilla. Men det får väll vara så nu då, det är ju bra att få gråta lite tror jag, släppa på allt bara.

Sen åkte jag till stallet, skulle rida min pålle men det går inte för han sår är precis där sadelgjorden ska ligga.. Så jag skulle prova rida han barbacka, men han var så skummpig jag kunde inte jobba han i form för jag var tvungen att holla i mig så att jag inte skummpade av, hah det hade ju varit lättare om han gick i form för då hade han inte skummpat så mkt, men han aldrig dit. Jag bestämde mig för att hoppa av och longera som jag gjorde igår. Fast det är också svårt för det blir så himmla halt, så jag blir så rädd att han ska ramla, så jag gjorde bara det en snabbis ;) Det gick bra tillslut :)

Men nu måste jag bestämma mig för vilken pizza jag vill ha, för det ska vi nämligen äta idag ;)



Ganska bra dag :)

Ja idag har det varit skola först. Det var en soft skoldag vill jag lova ;) Det började med inva (Inventering och varuinköp), sedan hade vi en halvtimmes rast sen var det dax för psykologi, det är så intressanta lektioner så det är roligt, fast nästa gång har vi prov i det :S Lite läskigt, får se hur det går. Sedan var det mat, sen drog vi ner på stan för vi skulle göra en fälltuppgift. Efter det slutade vi, så kom hem kring 1 tiden idag, sååå härligt. Viktoria följde med oss hem, så först pratade vi lite och så. Sen gick vi till schelins och fikade, så det var jättetrevligt :D


Sen skulle Viktoria åka hem. Då åkte vi till sorf, först red Jenny Zampet, det gick jättebra för henne, hon är sååå duktig den tjejen, and she didn´t even know it ;) hehe Sen red jag Leo och det gick oxå bra, han är så härlig :D

Nu sitter jag här och halvtittar på tv, och väntar på att kl. ska bli 22.40 för då börjar ju bb ;) Ha det hejsvejs! :)


Har bara kännt mig lite ledsen idag, men jag är ju trött också så det kan bero på det lite också. Men det vänder nog snart ;P

:/

Im so scared to lose all i have, i can´t lose it now or never <3



It feel like i go from < this to that > :(

Vill ha tillbaka!

Ursch snart måste det vända :( Varför måste det alltid hända mig? :(


Såhär känner jag mig when everything´s gone!

RSS 2.0