Mycket!

Det var kul i Lödags, först var vi här hemma och det var skoj :) Sen begav vi oss till hotellet och ja det var skoj där också. Här kommer lite bilder:

- Skulle ha kommit, men det fungerade inte, om det går så blir det i nästa inlägg, lovar det!

Efter hotellet blev det direkt hem till säng och dricka massa vatten vilket ledde till att jag behövde kissa stup i kvarten, sen vaknade jag av ett dåvt skrik "Har inte Lisa och Annette kommit hem än?" åhh det var J och E som hade kommit hem, haha .. Sen strags där efter kom Nettan och Lis och då ringde visst telefonen, men när det hade pratat klart efter ett långt tag så kunde jag somna om. 

För att sedag gå upp vid halv 9 på grund av att jag skulle jobba. Sen kl. 12.00 kom sis för att hjälpa oss och tur var väll det, för det var sjukt mycket folk så vi hade nog inte klarat det sjäva.. :) 

Sen efter att ha jobbat i 8 timmar blev det hem och cykla till stallet för att sköta 4 hästar. Bland annat Wessel en friserhäst som står i stallet, han var riktigt härligt så det var riktigt kul att rida han :)

Så man kan säga att det var en lång bakisdag! Jag kännde mig ganska slut när jag kom hem från stallet och kom på att det fanns skolarbete kvar att göra. Men det fungerade det också. Fast det gör väll att jag känner mig riktigt trött en dag som denna, men det går förhoppningsvis över ;)
Pussen!


!

Nu är det partyyyy :)

Det gick bra att jobba idag, men nu måste jag ta tag i min drink, puss på er :)

Helg!

Idag har det varit en soft dag sov till 12.00 och det kan man säga att jag behövede, för denna helg blir det inte så mycket till sova. Imorgon blir det jobb, sen hem fixa mig lite, fira Niki som fyller 18. Sen blir det utgång och sen är det hem och sova för att gå upp och jobba på söndagsmorgonen. Men det går säker bra, får ta det lugn på lördagskvällen helt enkelt.

Nu är det idol och fredagsmys som gäller, hade kanske tänkt ta en dubbelhelg denna helg men tur var väll det att det inte blev så ;)

Ha det bäst och puss på er :)

Vem är bäst i idol då?

http://photos.posh24.com/p/667043/l/eddie_razaz/erik_gronwall_i_toppform_infor_kvallens_idol.jpg
Erik tycker jag :)

Resultat

LB:1 Ridskolehäst
1. Emma Olsson – Leo                                   71,4%
2. Johanna Rey – Demiro                               65,5%
3. JoAnna Bäck – Bon Jovi                             58,3% 

Så såg procenten ut på dressyrtävlingen i lördags :)

Nu har vi varit i stallet där jag fick rida två hästar eftersom att Solo skulle ridas också. Men det gick bra :) Sen när vi kom hem så åt vi och nu sitter jag här. Ska väll läsa lite bloggar och sådär tror jag. Åh ikväll blir det mammas pojkar och lite sådant :)
Puss

Helg

Det har varit jättebra skolvecka:
måndag, tisdag & torsdag  kl. 08.15 - 11.00
onsdag kl. 12.00 - 15.30 
fredag - ledig  
Ser det inte härligt ut?

Idag gick jag och sis på stan, hon ville hitta skor men hon funderar på ett par men får se om det blir något med dem, de var fina :) Sen fyndade jag lite och så blev det present till den blivande 18-åringen.

Lindex: Väskan = 49.50 kr
            Örhängen = 9.50 kr
(Väskan skulle kosta 149.50 kr och örhängerna skulle kosta 59.50 kr) 

Det var kul igår när jag red så sa en tjej i min ridgrupp att jag red så bra och att allt ser så lätt ut när jag rider, det är ju det man vill höra när man är dressyrryttare, så det känndes bra :)

Nu ska jag och sis till stallet så puss på er, hörs sen :)


Disk,Hund,Hästar

Hahah det var bror som kom på rubriken till förra inlägget, det känns mer som ett namn till ett inlägg i helgen (om det blir tidig hemgång från hotellet eller något sånt).. 

Idag har jag diskat världens största disk alltså helt sjuk mycket!

Detta var sista diskiningen, innan var det ett fullt diskställ med glas, sen ett nästan fullt men tallrikar som jag diskade på morgonen.. Våran diskmaskin har gått sönder.. 

Idag har Cognac åkt hem (hunden vi var hundvakt åt i två veckor). Det var tråkigt eftersom att vi har fått en bra kontakt. Men jag kommer träffa den hunden igen så det är lungt :)


Sen bestämde vi oss för att åka till stallet och då blev det rida av. Jag red Doris och det gick riktigt bra, hon är så fin nu förtiden, hoppas det håller i sig. Sen red sis Taipan och han är 28 snart 29 år och kan fortfarande dra iväg och sparka två bakuter på rad, såå sött alltså, det är min lilla kuse det :)<3 Sen red sis Solo också och det gick riktigt bra, jag var "ridlärare" åt henne, så duktiga :)

Lite tråkigt med hästbilder, det var därför jag gjorde dem små ;) Men visst är Taipan söt med tungen? ;)

Nu måste jag plugga lite, fast det är jobbigt för jag glömde glasögonen i skolan så det blir jobbigt för ögonen (jag behöver ha det när jag sitter vid datorn och läser och sådär..) Sen tror jag att jag ska ta tag i mitt rum, det behöver verkligen städas! 
PUSSAR :) 


Tidig hemgång

Det var bara att cykla snabbt till skolan för vi var sena och det regnade.. Det var lite småjobbigt sådär. Men det var riktigt skönt att vi kom hem vid 11 idag, eftersom att idrotten var inställd och i svenskan skulle vi få hemuppgifter, så nu har jag en del att plugga :S Måste ta tag i detdär snart. :)

När vi kom hem skulle vi titta på en film, men eftersom att det var dålig så somnade jag. Den hette Brüno den kan jag inte rekommendera! :P

Nu ska fixa lite :) Ha det bra och puss!


Filmtips!

Okey igårkväll efter robbinson bestämde vi oss för att ge twilight en chans, så jag, mami och sis tittade på den och jag kan erkänna att den var bra och att jag tänker se tvåan ;) haha jag har ju varit så skeptisk till den filmen så det inte är sant men det kanske var bra för då blev man ju positivt överraskad :)

Idag såg jag och sis en film som också var riktigt bra den hette "The proposal" så den kan jag varmt rekommendera :)



Denan dag har varit bra, men imorgon är det bara att gå upp tidigt troligtvis inga hundar som väcker en (så morgonpigga är dem inte, de kom och väckte mig vid 11-tiden imorse, haha) sen är det bara att sminka sig för att sedan äta frukost halvsovandes medans "vakna med the voice" står på. Fast tro mig det är det ända jag gillar med mornarna att man kan titta på just det programet på kanal 5 då får man alltid ett skratt. Aja sen klär jag på mig kläderna och fixar håret, sen är det bara att cykla iväg till skolan troligtvis snabbt eftersom att jag är expert på att titta på vakna med the voice några minuter förlänge ;)

Ha det bäst och sov underbart! PUSS

C & R <3

Idag vaknade jag av att två hundar hade hoppat upp i min säng för att väcka mig, gulligt :)



Cognac och Roffe

Haahha det var kul på tävlignen igår när mamma berättade för mig att hon hade hört en tjej prata med Emma Olsson och då sa hon att Jag var Emmas enda konkurent, det känndes bra :D

Nu ska jag med sis på aventyr, puss på er! :)


Dressyrtävlingen






Det var lite bilder från tävlingen idag. Jag kom tvåa, så jag är nöjd, sen finns det ju alltid lite saker som man kunde gjort bättre, självkritisk som man är ;) Jag blev inte så nervös denna gång men det är väll för att jag känner mig säkrare på dressyren :) Sis kom precis utanför placering, men hon var jätteduktig :D

När vi hade blivit utsutsade till stallet och börjat rida så kommer Kim ut med min mobil och säger att Café silver hade ringt, så då förstod jag att det bara var att sadla av och skynda sig hemmåt. Sen blev det jobba av, men det gick bra, det var ju ett tag sen så det var roligt :)

När jag kom hem fick jag följa med mami och handla och sen hamnade jag här! :)
Hoppas eran lördagskväll blir bra, puss på er! :)

 

 


Idol

Bäst i ikväll var Calle men bäst i Sverige är Erik! Ja för er som inte förstod vad jag pratade om så var det Idol.

Dagen började som vanligt med skola och sen blev det stall :) Men bäst av allt, Lisa kom hit och då blev det titta på idol. Det blev 3 röster från vårat håll när Erik hängde löst! Men det var de ju värt han fick ju stanna kvar :D

Imorgon blir det ju km med Demiro på sorf :) Får se hur det går, berättar imorgon.
Nu ska jag sova för jag är trött, pussssss!


Krabban

Ojj ja nu var det avklarat!

Först blir det stall, sedan tv lite mammas pojkar och sådant skulle jag tro ;)

Åh vad tråkigt min blogg är just nu, det är inte så mycket som händer i mitt liv som är värt att nämna här i bloggen. Sen har vi ju omformaterat min dator nu så det är därför jag är dålig på att uppdatera bilder just nu. Men hoppas på mer bilder snart, lite insperation och motivation tack! ;)


"Ett leende är den kortaste vägen mellan två människor."

Onsdag

Hej! Idag var det först 5 timmars svenksaprov, sen lite väntan och lite mat på det. Med svankan känndes det sådär, jag var väldigt trött eftersom att jag låg vaken i 4 timmar vilket gjorde att jag fick sova 3 timmar inatt, men hoppas att det gör att jag kan somna inatt :) Efter skolan blev det ridning på sorf det gick väll sådär, jag fick rida Bon jovi eftersom att Demiro hade vaccinerats, jag och Bon jovi har väll inte så bra kemi, men jag kämpade och i slutet gick han väll bra, enligt damerna i ridgruppen iaf ;)

Viktoria är här, alltid lika trevligt :D

Nu ska jag titta på paradise hotel om det fungerar och efter det blir det dusch sen säng.
Puss på er!


Ibland måste man göra saker man inte vill, ta tag i saker man hälst önskar bara försvann, men nu är det dags för mig att ta tag i det. Sen får man hoppas på det bästa tänkabara utväg!  

Vad skulle jag göra utan suddknappen?

Idag gick jag upp vid 11 tiden för att äta frukost och fixa mig för stallet (oj var tvungen att skriva om det ordet 5gånger och sedan titta 1 minut på det för att se så att jag stavade rätt..) Det gick bra med stallet sen blev det cykla snabbt hem för att tvätta av håret och följa med mami när vi skulle skutsa bror till västerås, han ska ju åka till Norge this week! Sen var det dags att handla i västerås och efter det hemfärd.

Vi bestämde oss för att äta rebensbjäll med baguett till. Efter det fikade vi, sen gick jag upp och slängde mig i soffan för att sova en lite stund (måste verkligen sluta med socker på riktigt igen!). 

Nu blir det som vanligt en dusch och sen sängen. Vi har ju 5 timmars uppsatsskrivning imorgon, hoppas det går bra :)
Puss på er!

En hund med större hjärta en henne finns nog inte, saknart! <3


Studiedag (Y)

Denna dag har rullat på som vanliga måndagar. När vi kom hem blev det ridning. Först red vi Doris och Taipan, sen skulle sis rida Solo och jag var ridlärare för henne, det gick riktigt bra för dem, riktigt duktiga var dem.

Yeeessss imorgon är det studiedag! Hade glömt bort det, men sis väckte mig igår när hon hade läst på Dianes blogg att det var studiedag :D Riktigt skööönt, man kan säga att min önskan blev sann, nu får jag en till dag att vila upp mig  på ;)

Nu ska jag titta på "Mamma till en mördare" sen blir det "paradise hotel", haha roligt :)
Ha det bäst och PUSS!

Helgen

Det har varit en intensiv helg. På lördagen blev det sorf med sis som tävlade. Clear round 70 och 80 cm. Det var riktigt roligt att se, mycket roliga hinder, en mycket duktig syster som red en normalt stressad häst men som innfinner ett otroligt lugn när sis sitter på henne, otroligt för att vara Doris :)

Sedan blev det vidare till stockholm, där vi softade på kvällen. Sedan idag så var det ju klas för Melina fyllde ju 4 år, av oss fick hon en jättemjuk hund eller som hon skulle ha sagt hynd haha. Sedan fick både Alexia och Melina en godisburk var av oss. På förmiddagen åkte vi till Andy´s lekland eller vad det heter. När vi kom hem var det dags för kalasen att sätta igång. Sammanfattning:
- Glada barn
- Mycket skratt
- Äta mycket godsaker
- Mycket lek
- En som ramlar
- Mycket blod
- Oroliga
- Akuten för henne
- Kalaset fortsätter
- Kalaset slutar
- Tjejen kommer tillbaka från akuten
- Det hade gått bra
 :D
Sedan var det dags att åka tåg hem, det gick bra förutom att tåget blev 30 min försenat. Det har varit en trevlig helg, hade bara varit skönt med en dag till så man kunde sova huuur länge som helst oberoende av klockan som ringer för att det är dags att vakna för att klavra sig upp till skolan.

Nu blir det väll en snabbdusch, sedan paradise hotel som går på 6:an kl 22.00 :)
Puss på er!


Värsta tänkbara lösning?

Om det är någon som mår dåligt, finns det alltid eller nästan alltid en som har det sämre.
- Jag vet en! :(

Fredagsmys

Idag fungerar datorn bättre, jag tror jag till och med lägga in bild ;) Idag har jag varit i skolan, det har gått bra. Först var det pa sedan mat och sist Ullas lektioner. Slutade halv två då blev det till att handla present till systrarna :) När vi kom hem fikade vi, sen åkte vi till stallet och red.

Hahha kul att svara "Johanna" i telefon får till svar "vem är det?" jag "Johanna" "vah vem är det?" "Johanna" "men vem är det?" "Johanna vem är du då?" "jaha då måste jag har ringt fel". Sedan fick man sms där det stod jaha nu vet jag vem du är, egyptien girl hahah :)

Kul att jag har varit yr i en och en halv dag nu :S Hoppas det går över till imorgon bara.

Nu ska jag gå en liten promenad med två små underbara hundar :)
Puss på er! <3


Hahah en gammal bild :)

Öppet hus

Idag var det ju "öppet hus" i skolan, det var väll helt okey, fast jag belv lite yr mot slutet, hade inte ätit så mycket.

Har precis börjat tvätta och nu sammlar jag mig för att gå ut och gå med hundarna.

Gasnka kul att jag och sis satt och halvkollade på tv:n medans vi fick höra att dem skulle kolla in sharm el sheikh , vi var ju där askul :D Hahahah de var på old market och där så jag en kille som vi träffade där ner, haha minns jag rätt så flurtade han med mig och sis ;) Kan lägga ut länken sen om den kommer upp på intenet, vilket den lär göra :)

På lödrag ska sis tävla med Doris, spännande :) Sedan blir det till att sätta sig på närmsta tåget till sockholm, vi ska hälsa på syrrorna, pappa och Chalotte, vi ska fira Melina som fyller år :)

Min dator har blivit cp en vi formaterade om den så det är därför det inte fungerar att lägga ut bild!


9

Idag har jag varit trött igen.. Jag försov mig också, men hoppas att det försvinner snart..

Idag var det sorf, det gick asbra att rida idag :) Imorgon börjar vi 12.20 ganska skönt, kul att det kommer massa 9:or också :)

Ha det bäst, puss!

Jag och sis :)

Trött

Ja nu skulle jag fixa min dator, men det slutade med att mappen D som var full nästan tömdes men då blev C full som inte var den innan (jag har tömt papperskorgen), haha aja få fortsätta med det imorgon.. Annars har det varit rätt soft skoldag, vi slutade kring 11.30 så det var skönt. Men jag har varit riktigt trött hela dagen, ska nog gå upp och slumra till i soffan när jag är klar med detta inlägg ;)

Det gick bra att rida idag, fast var ju trött så lite sämre tålamod, men det är inte i närheten så dåligt som vissa andras..

Men nu ska jag som sagt pallar mig upp för trappen, passera hallen både nere och uppe, sedan gå in i vardagsrummen, ta den längsta delen av soffan om jag hinner, lägga mig ner och greppa tag i filten som hänger på soffkanten och slummra in, in i en ljup sömn för att sedan halvvakna till sis ljuva stämma för att till sist sommna in, in igen.

hhaha så kan det juh se ut.. Men ha det bäst alla mina 10 000 läsare och glöm inte pussen ;) 

Måndagar börjar allvaret

I lördags blev det ju som sagt utgång med lite tjejer, det var skojj som vanligt :D Först blev det konrad sen silk (tycks alltid hamna där även fast man inte vill) haha.. Men med roliga vänner så bilr det ju roligt vart man än är ;)
Bilder!

Nettan,Evve&Jaggg

Lite drinkar :)


Efter en tids drickande började E käka tomater.. haha

(hade såklart velat lägga in en bild på sis eller jenka som hon kallades hela natten,men hon godkännde ingen)

Idag på första lektioen så fick vi tillbaka ett prov, jag är nöjd fick VG-, det var tre frågor jag vick g, vg & mvg olicka på varje fårga ;) Fast jag var ju bara där på 1 av 4 eller 5 möjliga lektioner och den frågan jag fick mvg på var den lektion jag var med på, så jag är nöjd. Mycket stolt över sis som fick MVG med tanke på hur lite vi kunde plugga så var det riktigt bra :D

Sedan hade vi ett tal i svenska B, nationellt prov. Det kändes ganska bra när jag var klar, eller man blev glad för det var skönt att bli av med det. Direkt efter jag hade haft talet frågade läraren mig "Du har inte funderat på att bli präst?" hahah jag vet inte hur man ska tolka det, men jag hoppas på mammas och Alex veration ;)

När vi kom hem från skolan så var det till att fira mamma, hon fyller nämligen år idag :) GRATTIS till henne :D

Dessa paktet fick mami av mig och sis :)

Nu måste jag duscha så att jag kommer i säng, har inte blivit så många timmars sömn för mig.. Hiho! ha det bäst och pussen :)


Lördag

Idag var det tävla på sorf, det gick bra fast Doris var riktigt stressad, men det var roligt att alla trodde att hon var unghäst fast i själva verket är hon 16 år. haha.. Iförsta klassen så kastade hon sig åt sidan vid ett hinder, men resten av banan gick bra. Sen tänkte jag till nästa klass att jag bara rider henne så lungt jag kan och sattsa på att få henne så lungn så möjligt, det gick mycket bättre. Det var idealtid i de klasser så jag kom 2:a haha. Det var kul med ärevar ;D Viktoria och Jenny har gjort ett bra jobb :)

Nu är vi hos Evelina och fixar oss för utgång :) Det blir jag, Evelina, Jenny och Annette denna gång, skoj skoj.
Ha en underbar kväll allesammans och puss på er! :)

Haka?

Nemen hoppsan nu sitter man här och planerar morgonkvällen trotts drickfördud av mamma, men får se hur man gör, troligtvis blir det utgång i västerås iaf :)


Min brooor!

Jag måste bara säga till er att om ni vill läsa en riktigt bra blogg så läs denna: http://rey.bloggspace.se/ 

Min bror skriver riktigt bra, stolt! ;)

Haha Ulla<3

Idag har jag varit i skolan, Jag och Evelina fixade våra loggböcker idag på pa:an, det kändes bra, sedag har vi bestämt oss för att vi ska sammarbeta med Karin och Matilda i klassen, för dem ska fixa en dag där de kanske har en modevisning och lite sådär, så ska vi få stå där och sälja, känns riktigt bra faktisk, ett stor tack till dem som kom med förslaget och är så snälla som låter oss stå där, riktigt spännande ska det bli, sen när vi har bestämt ett datum så får vi ju liksom ett deadlaine. Då är det bara att satta :) Dagen var faktiskt helt okey i skolan, trevligt att vi åt lunch med fina flickor ifrån SP07A :D

När vi kom hem så fixade vi oss och åkte till stallet, red Doris ska ju vara med på Jennys och Viktorias tävling imorgon (deras pa-arbete), ska bli spännande, snällt att jag får låna sis nerviga häst ;)

hahaha jag måste bara berätta idag på lektionen så satt en tjej med på våran lektion, så skulle Ulla hjälpa henne, hon skulle skriva ett CV, så hon skulle alltså skriva saker hon var bra på, så satt dem där och tänkte sen sa Ulla (eller Ulla Karin Holmberg som hon heter nuförtiden) "Det är tur att vi inte ska skriva vad du är dålig på" Jag "hahahahahahahahahahaha som att hon är så dålig, hahahah" så roligt det var! Alla som hörde asgarvade, orden kan komma ut fel ibland ;)

Ikväll blir det idol och sådär, ha en underbar kväll gott folk! PUSSAR!

Hahah jag och Doris efter en clear round :)


Torsdag och snö

Haha skrattade lite när jag loggade in på bloggen idag för det första jag såg var min långa rubrik till inlägget jag skrev igår.. Dagen började bra med att få beröm av en lärare :) Det var jobbigt att jag "glömde" mina glasögon hemma, så när sis skulle hämta dem till nu (jag behöver ju dem när jag sitter vid datorn) så var dem borta, då gick jag och tittade, JAHA då låg dem i väskan... Men men det fungerade juh..

Åhh vad arg jag blev på min lärare idag. För när jag skrev min apu-raport sa läraren (Angelika heter hon) att hon var säker på att Eva (hon som jobbar på Café Silver) hette Nilsson i efternamn, så idag gick jag in till Café Silver och skulle få den påskriven så var inte Eva där, så Ali skulle få skriva på den, så frågade han "Vem är Eva Nilsson?" Jag "hahaha heter hon inte så?" Ali "hahahhahaha nej hon heter.." Men då skylde jag faktiskt på Angelika, sen när jag berättade det för henne hon bara "Oj vad pinsamt jag trode hon hette så" haha aja dem får sig nog ett gått skratt iaf :´D (Borde nog ha fattat det, för när hon säger att hon är 99,9% säker på det så är det störra skans att 0,01% har mer rätt än hennes, hahah detdär kanske ni inte fattade, men men) 

Oj vad kallt det har blivit nu, blev termobraxer och dunjacka till stallet ;) Skönt med fredag imorgon, måste nog plugga imorgon så att jag blir klar med detdär talet så jag hinner träna på det också, hoppas jag klarar komma igång med det bara ;) Nu blir det fixa sig för säng, riktigt trött idag eftersom att jag, sis och Viktoria sov max 5 timmar inatt, mycket prat och sånt ni vet ;).
Ha det bäst PUSS! :)

 
Don't forget to wear a smile, you'll never know who's smiling back ;)

En kort uppdatering utan mening och utan smak men väldigt lång rubrik..

Idag har det vart lite bättre än igår iaf :) Jag har varit i skolan första lektionen gjorde vi smycken och andra lektionen som var på 3,5 timmar (jag sa fel igår), det kändes bra nu har jag kommit igång. Sen blev det sorf och rida Demiro, en underbar häst! :)


Blir KM i dressyr med honom, spännande :)

Nu måste jag ta mig något att dricka, kaffe kanske om det finns. Sen blir det kanske dusch eller plugg får se, kanske får plugga mycket i helgen blir ju inte festa när man äter penicillin nu vet ;)
Ha det bra eller bäst välj själva, puss :)

Aj det gör ont!

Idag när jag vaknade var det bara att ringa dokton, jag fick tid med en gång och ja det var urinvägsinfektion. Det gör så himmmmla ont och detta säger jag utan att överdirva, man kissar ju blod förfan. Aja jag klarar mig, bara jag inte blir febrig för jag måste gå till skolan imorgon, vi har en 3-timmarlektion imorgon som jag tror jag har missat samanlagt 3 gånger det vill säga 9 timmar på en 100 poängskurs, absolut inte bra, det går ju inte att hjälpa att man är sjuk men iaf.. Måste prata med läraren imorgon känner jag, men det blir nog bra hon är trevligt, fast det känns ju som att det blir svårt att få det betyg som hon sa att jag skulle kunna få, men det är bara att köra på! :)

Jag har tagit bort mina naglar nu för sista gången, kommer aldrig mer att fixa dem, det känns mycket bättre utan :D

Hahah där lurade jag dig allt jag är fast i lösnaglar, jag kan lova er att ni kommer att se naglar på mig igen ;)

Men nu blir det snart sängen.. Ha det bäst och pussen! :)


Det går inte en ända dag utan att jag tänker på det, det kommer det nog inte att göra för ens jag får svar heller..

Plugga

Det gick bra i stallet :) Men när jag kom hem åt jag sen blev det plugga av, det är skönt att jag fick naturkunskapen gjord även om det var något som man kunde strunta i så måste man ju ställa sig in hos Staffan ;) haha.. Sen läste jag lite svenska också, ska hålla ett tal nästa måndag eller jag skulle igentligen ha gjort det till denna måndag, men jag pluggade inte så mycket på lovet så jag får väll ta igen det nu.. Det var inte så många som hade gjort det heller så jag kände mig inte ensam.. Men vill verkligen få till detdär, får klura lite på detdär..

Idag tittade jag lite halvt på "RAW comedy club" det är roligt det :D Sen tittade jag på "Silent library" som gick ut på att de skulle göra illa varandra och göra riktigt äckliga saker och de lag som klarade göra alla dessa saker tystast vann.. Jag tycker inte att sånt är så roligt att titta på, men jag gav det iaf en chans och det måste man ju göra!

Nu måste jag försöka ta bort mina haloweennaglar hur jag nu ska lyckas med det :S  Men i vårat projektarbete så gör vi smycken och det är svårt att göra det med lösnaglar så det är nog bäst att ta bort dem..

Så såg dem ut!

Men ha det bäst! Puss på er :)


Rofflan

Idag har jag varit i skolan fösta måndag efter lov och börja med prov. Men det kändes ganska bra att gå i skolans koridorer igen hoppas att det håller på att vända nu :) Nu ska jag och sis åka till stallet vi har ju 3 hästar att ta hand om idag :) När jag kommer hem blir det plugg och säkert lite tv också om jag känner mig själv rätt ;)



Haha en galen och ganska hårig Roffe :D

Puss på er!

Lördagen då!

Hej! Denna dag har varit ganska lik alla andra bakisdagar, fast med lite mer inslag av plugg.. det är riktigt tråkigt men nödvändigt...

Gårdagen var rolig, vår lilla förfest var riktigt lyckad som vanligt, alltid lika roligt att umgås med tjejerna :) Det känns riktigt bra att ha mina underbara vänner för utan er hade jag inte klarat det! <3 Inne på hotellet var det sjukt mycket folk och bortsätt från att jag tappade bort Evelina så hade jag det kul ;)

Där hade vi fixat oss och blandat våra första drinkar, den enda som skandes vad självaste Diane ;)


Nu kan vi köra igång på riktigt! :D


Jag skulle blanda drinkar till mig och Nettan, det ser ju lyckat ut, eller? Iaf tills hon kom på att det var mjölk i drinken ;) haha

(Blev tuvärr inte så mycket bilder)

Det finns väll inte så mycket mer att säga eller göra det är bara hålla tummarna och i slutet så vet man att det kommer att lösa sig, för det gör det alltid, right?


Draft: Okt. 30, 2009

Idag har varit en stressig/fullbokad dag, och än är inte alls klar. Dagen började med att jag vaknade, åt frukost och sen cyklade till stallet. När vi kom hem så åkte vi och handlade (groggvrike och godis) till imorgon, festa med tjejerna, ska bli riktigt kul :) När vi kom hem, bestämde vi oss för att gå ner på stan ett lite tag och sen var det dax för mig att gå och sola, det är så sköönt må jag säga. Man får tid att koppla av ifrån den annars ganska stressad vardag och tänka på allt. När jag kom hem blev det laga mat med mamma. När jag blev klar med det så var det dags att gå upp och diska. Sen tätt där efter blev det äta mat och nu Idol. Erik hejjas det på, han är bäst enligt mitt tycke och smak :)

Detta inlägg skulle jag publicera i fredags (han inte skriva klart det), men efterom att jag och min dator skildes som ovänner denna kväll så kunde inte jag publicera det men jag får göra det nu istället ;) haha 


RSS 2.0