Det gick bra :D



Som ni ser så gick det bra, två rosetter av två möjliga, hon var jätteduktig, lite stressad bara. Men det var roligt att få hoppa lite öven om det inte var så högt :)


När vi kom hem så rullade snyggingen i hagen :)<3

Happyface :D

Idag har det varit en vanlig slappdag ;) Spelat poker, sen åkte jag till stallet, sen gjorde jag varm choklad och fixade, jag gjorde till och med en sämla åt systeryster ;)

Det enda som är jobbig är att mina ögon keep bleesing keep, keep bleeding pain :S Hoppas det går över snart:)

Nu är det bara att tagga för morgondagen, först blir det tävla med Doris, fast det är bara 60 cm, men vi ser det som ett sätt att sätta igång Doris i hoppningen hon har ju haft två månaders vila från hoppningen;) Bara tränat henne i dressyr nu under vintern :D Så det ska bli kul först blir det Jenny och Doris i 60, sen jag och Doris i 60 :) Sen kanske Jenny ska ta med Doris till hopplektionerna på sorf och sådär :) Sen blir det kompisar och partay, det ska bli skojj :D

Doris första tävling 60 cm :)

Nu tittar jag Let´s dance, sen blir det Big Brother sen mars pankaka i säng.. hehe hejsvejs :)   

:D

Åhhh jag är fast i Big brother repriserna, det kommer vara jättesvårt att släppa det när skolan börjar, för det går nämligen sent på kvällarna, så jag skulle inte orka med både skolan och kolla på det :S  Aja får se hur det går ;)

Äntligen på bättringsvägen, har inte lika ont i ögonen idag som jag har haft ;) Jag har ju varit sjuk i två veckor så det känns skönt att vara på bättringsvägen;) Idag har jag ridit ut med Jenny jag red Taipan och syrran red Doran, det var kul:) Sen var det dax att rida på sorf, jag fick rida Leo och det var jättekul för han har varit halt såååå länge, så det är skönt att han äntligen ska sättas igång :) Gillar den hästen <3

Javistja igår ringde jobbet in mig, så det var bara att komma in, men det gick bra fast jag var ju sjuk så det var lite jobbigt, men det gick ;) Men när jag kom hem så var Viktoria och Lisa där med jenny såklart;) Sen efter ett litet tag kom Diane och Evelina, det var jättetrevligt, först gick vi och åt pizza, det var gott :) Sen skulle Viktoria och Diane hem, men vi andra hyrde film och hade det trevlans, sen tittade vi på BB (big brother). Och efter det spelade vi spel:) Där jag och Lisa vann överlägset i första, och andra han vi inte köra klart.. Sen gick vi och la oss, det var en riktigt rolig dag faktiskt :) <33

Tankar och funderingar

Låt oss säga att allt som händer, händer för en anledning.

Att allt man gör, gör man för att det är meningen.

För om det inte var meningen varför händer det då?

Eller varför gjorde vi som vi gjorde?

Det skulle kunna vara så att man lever för en eller flera uppdrag.

Men när man har gjort det uppdragen man levde för, dör man då?

Har man tillfört det man skulle tillföra världen då?

Kan man själv veta när man har klarat uppdragen?

Varför skulle annars vissa dö unga och vissa klara sig till över 100?

Det kanske är därför vissa inte lyckas med att ta självmord.

Det kanske är därför vissa överlever trots alla odds.

Jag menar den personen är uppenbarligen inte klar med det den skulle tillföra denna jord.

Det är kanske därför vi gör som vi gör.

Allt vi gör och allt som händer, för oss ett steg närmare det uppdrag som vi var födda för att utföra.



yessss äntligen lov :D

Idag har det varit dådär i skolan för jag mår ju inte så bra ;S Men vi får hoppas att jag bilr bra nu när det är lov:D:D yessssssssss vad skönt det ska bli. Fast im är det ju jobb, det ska bli sådär, lite jobbigt men det är ju bra med pengar;) Ska säga att jag har sportlov så kanske jag får jobba något under lovet ;) aja finns inte så mycket att prata om nu för tiden. Men nu kanske jag ska sova ganska snart iaf, måste gå upp senast 8 im ;)
Bye :)

ja tiden går fort;)

Äntligen jobb :D

Idag var det skola som vanligt, sen blev det fika med Jenny, Li och Viktoria :) det var trevligt. Sen på hemvägen så såg Ali mig igenom fönstret när vi gick förbi och då sprang han ut och frågade om jag ville jobba på Lördag ;) Så jag sa ja, hoppas bara att jag hinner bli bättre, för idag hade jag ont i huvudet och ögonen det är jobbigt, sen känns det som att jag håller på att få öroninflamation men får hoppas att det försvinner snart ;) Aja sedan földe Viktoria med oss hem och så földe hon med oss till stallet:) Det var jättetrevlans :)

Sedan blev det sorf, jag fick rida Cicko det gick ganska  bra, det var ju väldigt länge sen jag red han och han är ju inte värdens lättaste att rida, så får se hur det blir nästa ons, då kanske han blir fin snabbare;) Och Jenny red Zampett, det gick jättebra för henne det såg så bra ut så:)

Åhh jag och syrran ska ta hand om Solo från torsdag till söndag, kul :D

Jag försökte plugga men gav upp när jag märkte hur svårt det var, inte det bästa kanske :( men får se hur det blir, är trött nu så jag funderar på om jag ska gå och lägga mig nu.. aja bye bye:)

Firade brooor :)

I lördags så var vi först hos Alex och firade honom. det var jättetrevligt. Sem bar vi av en snabbis till stallet, bara för att mocka dock för mer han vi inte. Sen var det dax att möta pappa, Carlotte och så syrrorna vid stationen för att sedan gå och titta på  när han spelar innerbandy:) Det ar ricktigt roligt att titta på fast det var synd att motståndarlaget siktade in sig på spelarna istället för att ta bollen, sen var de laget så himla kaxiga så det höll på att bli slagsmål. Men det rädde dommarna upp;) (hahaha knappast, dem var rädda och stod och tittade från minst 10m avstånd.) Efter matchen gick vi alla hem till Alex ett tag sen så skulle vi hitta en restaurang som vi skulle äta på, tillslut blev det lindströms, det var jättegod mat och så trevligt så. Sen gick vi hem till Alex igen, dem åt tårta sen så tittade vi på tv och så. Men kring 12 tiden tror jag det var bestämde dom att de skulle gå till hotellet och sova. Sedan stannade jag och syrran kvar ett litet tag och pratade. Men då gick tiden snabbt så vid 02.30 så böjade vi att tänka på refrengen vi oxå;) haha så vi knatade hemmåt, Men det var en rolig dag tycker jag.


Grattis Alex 21 år :) Står det på tårtan..

På söndagen så skulle Alexia och Melina (lillsyrrorna) få rida lite, så vi åkte upp till stallet och fixade taipan för det  är han de skulle få rida, men jag uppvärmde han lite innan så jag visste att han skulle vara lugn när det var dax för dem att rida. Men Det gick jättebra för dem, de är så duktiga;) Aja nog pratat om helgen men den var trevlig:)

Orkar inte skriva så mycket om idag för jag måste ju sova, men jag var i skolan och det var simmning på idrotten, det gick väll ganska bra idag, Sedan skrev jag prov efter skolan, det känndes ganska bra faktiskt, hoppas på minst ett VG iaf;) Sen var det stall, mamma följde med oss idag det var nice ;) hon skulle titta lite på Taippans svans och sådär, Jag tror den är på bättringsvägen. När vi kom hem åt jag och syrran, sen blev det lite tvspel, och sen tvtittande;) Så det var denna dag oxå då, men nu ska jag sova. Godnatt! :)

Längtar tills detta försvinner och det börjar bli vår öven om det är ganska fint ute ni;)

Hur mår du?

Ja igår  var jag sjuk också, så jag var hemma åhh vad jobbigt det är att vara sjuk.

Iag fyller broooor min 21 år:) Så vi ska först hem till honom och fira han sen ska vi titta på alex när han ska spela inerbandy, Jenny, Pappa, Carlotte, Alexia, Melina och jag om jag orkar, se blir det ut och äta med dem:) Det ska bli trevligt fast det är tråkigt att jag är sjuk orkar ju inte lika mycket det, sen har jag haft jättesvårt att sova har typ varit sov/vaken hela tiden, såå jobbigt nästan som feberdröm fast utan feber. Det gör ju inte saken bättre det heller, men jag får vara med så mycket jag orkar helt enkelt;)

ha det! Hejdååå :)

Sjuk :/

Idag är jag hemma och är sjuk.. När jag vaknade hade jag jätteont i ögonen, viste inte hur jag skulle göra men bestämde mig för att vara hemma idag så att jag orkar komma till provet im.

Nu ligger jag framför tv, funderar på om jag ska göra lite gröt till mig. Men Angelika (min lärare) ringde, och sa att det var två personer från varje klass skulle få vara med på ett möte, det var typ 12 företag som skulle få vara med på det, så jag tror att man skulle representera klassen om man är med på det mötet, och Angrlika frågade om jag ville vara med på de mötet, jag tackade ja, det blir nog spännande, Viktoria skulle också vara med på det mötet, Så spännande kan berätta mer om mötet när jag vet mer;)

Men ha det bra, kanske bloggar mer sen, hejsvejs!

Ja, ja...

Idag skulle jag ha pluggat, men inte då, glömde skicka hem adma:n så det blir till att råplugga im, hmm får se hur det går. Usch har börjat hosta nu också:/
Idag har jag ridit på Sorf, jag red Ayla hon är ju såå stel, men det går väll så bra som det går, hon börjar ta ner halsen men hon går ju inte riktigt i form, men ska rida en annan häst nästa vecka fast det var spännande att prova henne. Fast det gick där emot jättebra för Jenny med Candy. Dom passar sååååååååå bra ihop, fast Jenny passar ihop med alla hästar, hon har blivit så duktig, kul att se :)

Men nu funderar jag på att gå och lägga mig och hoppas att jag mår bättre imorgon.

:( (:

ja, nu planerar vi körkort :) hehe vi planerar när och vart vi ska gå kursen, spännande :)

Det är så skönt att vi är lediga imorgon, jag ska någ bara vara hemma och softa (plugga), fast jag hoppas att jag känner mig bättre im för idag känns det som att jag ska bli sjuk, typ helt nere och ont i halsen men somsagt hoppas det går över :)

Idag har jag först varit i skolan vilket var ganska jobbigt eftersom att jag kännde mig så nere. Men när jag kom hem så åt vi macka, sen var det bara att bära av mot stallet, fast först gick jag med mamma in och handlade, sen var det stall. Det gick bra Taipan var jättepigg så det var roligt. Blev lite orolig för taipan han värkar ha ont  i svanskotorna, inte så bra, hoppas det försvinner snart, älskar ju den hästen <3 

Från våras tror jag ;)<3


Arg kanske? hahah

Hahaha titta in dethär. Såååå jävla roligt, http://www.youtube.com/watch?v=INeDYTdTgfU&feature=related


Party party :)

Igår blev det party:) Det var roligt, trevligt folk och kul att vara där. Men det kommer bilder i nästa inlägg ;)

Måste bara säga att jag tittar på "du är vad du äter" med Sanna Bråding, och gud vad fina ögon han har. :)


Ikväll blir det väll sitta hemma och titta på melodifestivalen och äta nötter kanske? :)

Stressad

Åhh vad jag är stressad, mamma skulle skutsa oss till stallet när vi kom hem från skolan för vi skulle ha brottom, men sen skulle hon hjälpa urban och Niki och då skulle hon komma hem kl 4 så vi kunde åka till stallet utan att vi skulle behöva stressa till tusen, för vi ska rida tre hästar, vi skulle behövt  vara hemma kl 6. Men ser mörkt ut att hinna kl är ju halv 5 nu:S Sen behöver vi handla hästmat och det blir ju svårt att ta de på paktehållaren nu när vi ska cykla... Aja men mu måste jag cykla i snövädret... Men men får hoppas att vi hinner.


gårdagen + Idagdagen

Hej :)
Igår kom kim till skolan, då blev det såklart fika efter skolan:D Sen földe viktoria med oss hem, vi skulle plugga sen skulle ju jag och Jenny rida på sorf, och då ville viktoria titta:) Jenny red Candy dom hoppade, det såg jättebra ut, dom bassar så bra ihop:) Sen var det dax för mig, haha jag red Ayla, det är en häst som springer upp med huvudet och bara brukar springa ifrån ryttaren, så det tänkte jag skulle bli en rolig utmaning. Och det gick faktskt rikitgt bra, jag är jättenöjd, först hade hon ju upp huvudet som hon brukar, fast hon sprang inte alls på så som jag sätt att hon kan (fast hon springer så mot handen för att de flesta som rider henne är hård mot henne.) Men mot slutet tog hon ner huvudet blev mycket mjukare, och började runda sig, det var roligt fast hon hade inte så mycket muskler när hon kom ner i den formen så hon orkade inte ricktigt. men jag ska rida henne nästa gång också och se hur det går. Men det var värkligen roligt att testa, ny häst nya erfarenheter ;)

Idag har vi haft rättskunskapsprov, haha ja det gick ju sådär skulle jag tro, berättar men när jag vet betyget :S hehe Sen har jag typ pluggat så mycket jag har kunnat på provet vi ska ha im:S lite svårt det är då, sen skulle jag behöva ha MVG på det provet, ja vi får ju se hur det blir med det. Fast im är det syslöjd, länktar :D Det är så kul att slöjdläraren är så imponerad på mig och Annette för våra väskor:D Kanske blir en bild på den sen när den är klar;) Men nu måste jag duscha;)
Ha det hejsvejs :)  

Top Model 11-Snack ;)

åhh, jag har inget att blogga om, då kan det bli svårt men jag får väll helt änkelt berätta vad jag känner. På torsdag har vi rättskunskapsPROV på boendeformer och det känns som att det är de ända jag kan och vet om provet, jag har svårt att plugga också, är så ofokuserad på något sätt. Men imorgon hoppas jag att det går lättare, då kommer ju iaf Viktoria hem till oss, vi ska försöka plugga. Sen ska hon titta när vi rider och sen ska vi plugga igen tror jag.

Jag och syrran brukar följa top model, gud vad jag tycker om Elinas utseende, hon är så speciell, det är tråkigt att hon har svårt att släppa loss, men juryn måste se det jag ser, för hon har fått många chanser, men jag tycker det är bra för hon är vädigt speciell som sagt, fast lite tråkigt är det att hon har så mycket tatueringar, inte riktigt high fashion kanske.

Elina ifrån Top Model 11

Sen tycker jag om Analeigh hon har den rätta modell looken. Skulle man mött henne på stan skulle man utan tveckan se att det var en modell. Det lyser modell om henne skulle man kunna säga;)

Analeigh i Top Model 11 :)
 

RSS 2.0