Veckan som var!

Hej!
Förra veckan har jag och syrran varit i stockholm, hos pappa, Charlotte och syrrorna :) Det var jätterolgt, vi var blandannat med Alexia i skolan, gick på stan, gjorde fransförlängning, varit med Alexia i stallet, gosat med katter, ja vi han med en hel del ;)

Titta bara vad söta dem är! :)


Fransförlängningen, jag har inget smink på överfransarna!

I lördags blev det utgång i sala, det var mycket roligt :)




:D

Så ha det bäst nu! pusshej

Onsdag

Hej!
Idag har jag jobbat på Lindex. Mycket kul var det trivs verkligen där, vi har också fått de nya kassorna, mycket fina och morderna var dem :D

Sen har jag tittat på styrran när hon red, hon red en ny häst så det var spännande! Hon var mycket duktig.

På söndag åker jag och sis till stockholm och träffa pappa, Charlotte och syrrorna :D Ska bli mycket kul.
Annars har jag inte så mycket att säga så det får bli allt för idag.
PUSS!







Bilder från lördags! :)

Doris

Tjenare!
Idag var vi med Doris till veterinären på förmiddagen, det visade sig slutligen att det var en kotledsinflamation eller något liknade. Det röntgrade hennes ben för att se så att hon inte hade pålagringar och sådär, men hennes ben var jättefina så, de sa att hon nästan hade ben som en unghäst.. haha.. Men vi valde iaf att behandla henne med tuppkam/kortison så ska vi komma tillbaka om 14 dagar och se om det har blivit bättre. Hon har ju även varit röd och haft sår både på tandköttet och i hennes mun, såret i hennes mun var troligtvis en godartard tumör. Så nästa gång ska den också opereras bort. Men nu är det bara hoppas att hon blir bra! :)

Jag har också ridit Wessel idag och han var så fin, helt underbart! Sedan träffade vi Viktoria också och det var mycket trevligt, länge sen man så den tjejen, mycket efterlängtad var hon! :)

Sedan var det dags för ett möte med arbetsförmedlingen och nu har jag tittat på tv och sådär.
Det var min dag, ha det underbart!

Pusshej (:

Idag är det Tors dag skulle man kunna säga!

Tjenare allesammans!
Idag har jag ridit två hästar, mycket kul! Det gick dess utom mycket bra båda gångerna. Åh önskar jag kunde rida varje dag!

Har inte så mycket att säga, händer inte så mycket just nu. Jag har inte jobbat någonting denna vecka, kommer troligtvis få jobba på lördag i alla fall och det ska bli kul. Idag frågade Carina mig om jag kunde tänka mig att jobba i avesta någon gång om det krisade för dem, alltså på Lindex. Jag sa naturligtvis att jag kunde det, så hoppas jag får göra det, skulle ju vara jättekul! :D

Imorgon ska jag nog fixa lite ärenden på stan.
Aja ha det superbra gott folk (:




Måndag

Hej! I Lördags blev det utgång i västerås. Det var mycket roligt, det var mycket folk och trevliga folk var det också. Vi gick till pluto, gillar det stället! 

Idag har det varit en tråkdag.. 
Men nu ska jag fortsätta leta!
Ha det underbart, Pussar!  


?

Tjenare! Igår blev det en trevlig kväll med Hannah och Kim. Vi lagade mat, det blev lax med fetaost och cream fresh sedan åt vi grönsaker och potatis i ungnen till det. Det var mycket gott, till det drack vi vin och tittade på idol. Sen gick vi en sväng till normanska. Efter det begav jag hem, men det andra forsatte till hotellet. Det var som sagt en mycket trevlig kväll. :)

Är sugen på utekväll, men får se hur det blir med det. Ett tag var det tänkt att vi skulle gå ut i Uppsala, men nu vekar inte det bli av.. Får se om man hittar på något eller inte. (:
PuSsSsSsSs!


Lördagen!

Hej!
I lödags var det en fullspeckad dag, jag jobbade först på café silver, dörjade kl 09.00 och slutade strax efter fyra. Därefter åkte jag till stallet och mockade till tre hästar, sen red jag Wessel och det gick riktgt bra. Sen tog jag in Doris och lindade henne och efter det red jag Solo. Sen var det bara att skynda sig hem och fixa sig för en utgång i västerås! :D

Det var riktigt kul i västerås måste sägas! Här kommer lite bilder:















Det var allt för nu! Nu börjar top model!
Pusshej!

RSS 2.0