:D

Yesss Frida ska med på kryssningen! :)<3 God natt på er!

Luga juldag!

Idag ska jag svika mina tjejer.. Jag har betsämt mig för att inte gå på förfesten trots allt, jag orkar liksom inte.. Julafton var en trevlig afton och god jul alla måste jag passa på att säga! Imorgon efter jobbet ska jag kolla lite på julrean hade jag tänkt hoppas jag hittar något snyggt. Idag har jag varit i stallet, så fick jag träffa min Hannah <3 Sen när jag kom hem åkte jag och sola, så skönt! Jag måste bli bruuun, kämpa kämpa! Sen åt jag lite julmat och nu sitter jag här. Men nu ska jag fortsätta med stickningen! Puss Ps. Ha det så kul idag allesammans och tack för alla förfester man har blivit bjuden på, så trevligt! :D Varför fungerar inte att göra styckeindelning?? asjobbigt juh!

2 kilo!

Idag har jag jobbat och det var sjukt mycket folk måste jag säga.. Vi hade två kassor öppna hela dagen lång. När jag kom hem gjorde jag och syrran knäk. Sen åkte vi till stallet och bror var med så han fick gå upp och hämta mat åt Doris, när kan kommer ner har han 2 kg ej uppblött betfor.. Hahahaha gud vad jag skrattade, skulle stackars Doris fått det där skulle hon ju torkat ut. Så jag fick gå med bror och visa vad jag menade, men roligt var det. Nu sitter jag bara och tar det lungt och längtar till nyår! Hahah.. Ha det underbart mina vänner!

ledig idag!

Tja tja! Nu bloggar jag ifrån min nya mobil :) den verkar vara bra! Idag har jag gjort mycket nu när jag var ledig och allt. Först var jag och handlade julmat med mor min. Sen var jag till stallet för att rida wessel och så :) sen skynda mig hem för att sedan komma iväg igen och då till sorf. Jag skulle rida igen och då fick jag rida den nya stoora hästen :) kanon hette den och det var en mycket trevlig häst måste jag säga :) Nu blir det snart sängen för imorgon är det ju jobb som vanligt. Puss och hejdå på er!

Trött

Tjenare! Idag har jag jobbat, annars har det inte hänt så mycket. Jenny kom in till mig när hon hade slutat jobbat och visade att jag och sis hade fått en varsin julklapp av Ali/café silver, myckert rart! Ska öppnas när sis kommer hem. :)

Jag är mycket trött just nu, har inte sovit så mycket och sen jobbat mycket.. Imorgon jobbar jag men sen på onsdag är jag ledig, mycket trevligt efter som att jag då har jobbat 7 dagar i rad. Men det är ju jättebra att jag jobbar såhär mycket om man tänker på nästa månad! pengar, pengar..

Jag kan faktiskt inte komma på något vettigt att säga till er..
Så pusshej!

Nu kom flickan!

Hej på er!
Idag har jag jobbat som alla andra dagar denna vecka, ska till och med jobba imorgon fast det blir på café silver. Annars har jag handlat lite julklappar idag blandannat till Roffe! Jag har också beställt en ny mobil i veckan den kommer nog på måndag hoppas jag. Min gamla försvan ju mystiskt på kryssningen.. Annars har det inte hänt så mycket faktiskt.

Nu sitter jag och väntar på att Lis ska komma inklampandes ;) Vi ska nämligen umgås lite och tvinga henne att titta på robinsonfinalen ska vi också göra.
Det var allt för mig nu, hejdåra!

Jag avslöjar en hemlighet!

Tjenare! Nu har jag som ni kanske ser endrat utseendet på min blogg!

I Helgen var jag ju på kryssning grymt kul måste jag säga!! Men vi hade ju inte förväntat oss något annat. Vi blev liksom tvungen att boka nästa kryssning, denna gång med flera flickor! Så kul! Den 27 Januari drar vi igen även denna gång på en 40-timmars. 
Här kommer lite bilder:







Det var vår kryssning.

Denna vecka har jag jobbat lite, i onsdags blev jag dock tvungen att gå hem tidigare eftersom att jag spydde, det visade sig vara utav hostmedicin.. Aldrig mer Cocillana! Annars har det inte hänt så mycket, jag skulle gått ut idag men eftersom att jag fortfarande är sjuk så bestämde jag mig för att hålla mig hemma.

Imorgon då, då blir det tre timmars jobb och sen rida Wessel. Annars har jag inget planerat. :)
Nu blir det idolfinal men jag har ju fått reda på vem som vinner i förväg, tv4-redaktionen har berättat det för mig. Så dem och jag är de enda som vet!
JAY SMITH

Oj förlåt nu vet ni också!

PUSSSS



RSS 2.0