Söndag

Tja tja bloggen ;)
Igår var det förfest hos Hannah och där efter blev det hotellet som bjöd på mycket dans :)

Idag har jag ätit bakispizza och där efter cyklat till stallet för att rida min gooosiga stora häst! Sen blev det en sväng till ika för att köpa onyttigheter och nu sitter jag och syrran här och tittade på bb..

Imorgon är det först lite jobb och sen ska det firas Valborg och Rebecca som fyller år :) Wohooo det ska bli kul! Pussssss och hejdå på er!

Haha Roffe är för ball för dressyrkurs!


Tröjan!

Nu drar jag till jobbet en sväng men såhär såg tröjan ut som jag köpte här om dagen :)) pussss på er!


Onsdag..

Har inget att säga för det har bara varit en vanlig dag... Ser fram emot helgen eftersom att det är löningshelg så blir det hotellet och mycket dans :)

Köpte en ny tröja idag på Lindex om jag hinner så lägger jag upp en bild på den imorgon :) pusssss och godnatt på er!


Måndag bara måndag!

Ja som ni såg imorse, så har jag inventerat hela dagen lång. Vi konstaterade att dagen går väldigt snabbt när man blippar hela tiden :)

Nu sitter jag och tittar på bb och där efter är det mars i säng börjar 7 imorgon..

Fina Kanonen med Jenny på sorf i torsdags :)


Inventering!

Nej nu ska jag iväg och blippa ;)


Onsdag åter en onsdag och fler kommer det bli!

Hejsan!

Idag har jag jobbar till 13.00 sen cyklade jag till stallet och red finaste Kanonen och där efter red jag en häst som heter Bella på Sorf :)

Det var min dag de.. Men snart är det helg, hade den planerad men nu är planerna inte fullt lika säkra som förut.. Så får se vad som händer i helgen helt enkelt. Hoppas den blir kul och inte så dyr, åhh längtar tills löning.. :)

Imorgon blir det jobb hela dagen lång :) Ja det var nog allt för nu! Pusssssspåer!


Jähä

Denna dag bestod av bakishäng och vid 18-tiden cyklade jag till stallet och red en långtur på fiina kanonen :) Sen kom jag hem och då lagade jag mat där efter blev det bb..

Ja det var allt för denna gången tror jag, imorgon är det ny dag, nya möjligheter :) åh jag måste bli bättre på att ta bilder så inläggen slipper se så tråkiga ut.. Pussss och hej!


Tisdag rena tisdag!

Tjeeeenare alla!
Idag har det varit jobb från 8 till 18.10. När jag kom hem "lagade" jag mat och där efter satte jag på hög musik och städade, gud vad vore livet utan musik? Musiken gör ju liksom städningen kul! Och sen mår man så mycket bättre av att komma hem till ett städat hem! Efter städning blev det bb och nu ligger jag i sängen :)

Imorgon blir det jobb och sen mycket ridning :) men nu ska jag sova! Puss och godnatt på er!


Söndag bakis söndag!

Tjeeernare mannen!
Igår var det fest hos Johanna i morgongåva, en mycket trevlig och rolig tillställning mår jag säga :) Där efter drog alla till sala och hotellet vilket var roligt eftersom att det var mycket folk och kvällen bjöd på mycket dans! Precis som det ska vara :)

Annars har det inte hänt så mycket, idag red jag en häst som vi ska hjälpa till att rida i en vecka eftersom tjejen som äger den är bortrest. Det är en jättetrevlig häst måste jag säga :) Där efter åkte jag hem till mor min där också bron min var, det var mycket trevlig. Blev också bjuden på underbart god mat.

Nej det var allt för mig! Pussss och hej!

Evelina och Jenny :) <3


Fredag onda fredag!

Åhh vad ska man göra när man inte kan hantera smärtan, jag gråter en skvätt och hoppas att det försvinner.. På tisdag är det jag som ringer tandläkarn..

Blev en spontanare igår, utgång med några av tjejerna :) först var vi hos Hannah och hade det trevligt och sen blev det tinget och där efter hotellet. Det var kul :) Nu längtar jag till imorgon då blir det hemmafest oss min älskade Johanna. Åh så skoj! Hoppas alla flickor kommer, åh vad glad jag är att jag har dem <3

Nu blir det väl kolla lite på tv och kanske äta något gott sen sova :) pussilussss!


Onsdag onda onsdag!

Fyfan vad tandvärk jag har det är helt sjukt. Jag kan knappt öppna munnen, det gör ont både att prata och att svälja och ibland känns det som att jag har feber.. Ursh för visdomständer säger jag.. Tur att det finns Ipren det kan lindra verken nån timme iaf. Har tagit en nu så hoppas vi att jag kan somna sen.

Annars då jobbat hela dagen, det är härligt att våran extrajobbare Lollo är tillbaka också, hon har ju varit borta ett tag nu. :) Sen har jag ridit på Sorf idag också!

Det var nog allt för mig, hoppas jag vaknar utan tandvärk imorgon :) pusssochhejdåpåer!

Johanna och Nettan på bilden <3


Tisdag en tänkande tisdag!

Tack för att du lyssnade :)

Ja idag har jag varit ledig vilket var skönt, spenderade nästan hela dagen i stallet. När jag kom hem vid 18 tiden la jag mig på soffan och sov till halv nio sen lagade jag mat när jag vaknade.. Där efter blev det bb och nu ligger jag i sängen och ska försöka sova :)

Imorgon blir det jobb och där efter sorf. Gud vad jag rider, först red jag tre hästar igår och idag två men imorgon blir det nog bara en ;)

Puss och godnatt mina vänner!

Detta var lördagens outfit :)


Söndag

Håller alla tummar jag kan och ber en bön för om du finns där uppe nån stans så måste du hjälpa till nu!! <3


RSS 2.0