Onsdag

Idag har jag jobbat på Lindex. Därefter mötte mamma upp mig för att vi skulle åka och handla mat på Willys. Sen cyklade jag och sis till stallet för att rida och när vi kom hem åt vi mat. 

Nu sitter jag här och halvtittar på tv samtidigt som jag kollar runt lite på datorn! 

Jag har också handlat lite på lindex idag. En jeansskjorta som jag blev kär i visserligen var det storlek 44 men den satt ändå ganska bra så jag köpte den, jag kanske slänger upp en bild på den imorgon :) Sedan köpte jag en klänning som jag kanske ska ha på lördag, vi ska nämligen gå ut då för att fira att vi fyller 19 på fredag :). 
PUSSHEJ!

 
En vimmelbild från Ayia.. Ayia.. Ayia.. fucking Napa!

Midsommarhelgen

Tjenare!
Idag tänkte jag berätta lite om helgen, helt underbart kul har den varit!

MIDSOMMAR!
Dagen började med en snabbtripp till stallet och när vi sedan var hemma kom Evelina till oss. Då fixade vi oss samtidigt som vi pratade, vi hade ju mycket att prata om eftersom att vi inte hade träffats på länge. Där efter kom Alex och Anna och hämtade oss och då begav vi oss till Johan. Där vi åt, lekte lekar, festade, ja midsommar innehöll allt en midsommar ska innerhålla! Det var mycket trevligt och kul!










LÖRDAGEN!
Denna dag bestod av att ett stort gäng ifrån gårdagen käkade pizza på Liljas. Därefter begav vi oss till parken, där det blev vollyboll och fottbollsspelande. Sedan begav vi oss (9 personer) till stallet för att rida. Det bästa var att alla provade att rida och jag tror att alla tycket att det var asroligt ;) När vi sedan kom hem åt vi mat och sedan drog vi till Anders. Där vi tjejer började spela kort medans killarna spelade fotboll. Sen när dem kom in blev det lite mer kortspel och sedan var det dags för några att bada. Det var också kul att Frida och Linnéa följde med också. Det blev en till mycket roligt dag!







SÖNDAGEN!
Denna dag bestod också av käk på Liljas, sedan sola och slappa lite. Där efter tittade vi på fotboll, sen blev det dags att säga hejdå till norgegänget!

Tråkigt när dem åkte, men riktigt kul att de kom upp. En underbart rolig helg måste jag säga! (:

Onsdag + Ayia Napa-bilder!

Idag har jag jobbat på Silver och det gick bra. Där efter cyklade jag till Sorf för att rida, det var mycket skojj eftersom att det var andra gången jag red sen jag kom hem!

Yippieee imorgon kommer Alex och Anna hit! Det ska bli så kul (:  

Nu kommer jag lägga in några bilder ifrån Ayia Napa, men inte så många för måste sova snart..







Så det var lite bilder i alla fall.. Men kommer mer senare ;) 
Pussar på er! (:

 

AYIA NAPA! :)

Studentveckan var superkul!

Där efter drog jag, Jenny och Nettan till Ayia Napa där vi hade de två roligaste veckor i våra liv. :D

Vi vill åka ner dit igen i slutet av Augusti, hoppas det går att orda! Bilder och annat kommer upp sen när jag har tid ;) Vi tog i alla fall nästan 800 bilder med vår kamera, så bilder finns det.
Puss

StUdEnTvEcKa!!!

Tjenare!
Studenveckan är i full gång. Och till det finns det bara ett ord att säga:
Waaaawwh!
haha.. Men Jag, Jenny och Evelina kör ju all in kan man ju lungt påstå. Det kommer bilder ifrån cykelracet sen :)

RSS 2.0