Det är sjukt mycket i skolan nu..

Mycket med allt just nu, där av dålig uppdatering..
Pusspåeriallafall!

Måndag

Igår var det Söndag, då kom Nettan hem till oss :) Vi gick och åt pizza, pratade (blev en hel del prat om resan), sedan sov hon hos oss. Trevligt trevligt!

I lördags blev det ju som sagt utgång och jag hade roligt!

Idag har jag anstränkt mig lite för mycket med tanke på att jag är sjuk. Först cyklade jag till skolan, sen cyklade jag till gymmet för vi skulle ha spinning på idrotten, sen cyklade jag till skolan, där efter cyklade jag hem, sen cyklade jag till stallet och red, sen hemcykling. Men spinningen var rolig måste jag säga, jag har ju aldrig provat på det förut, sen skulle Jonna hålla i den så jag ville verkligen vara med. Så jag får väll skylla mig själv antar jag ;)

Men nu ska jag duscha sen ska jag sova! Önskar det bra var att kasta sig i sängen nu, men så lätt är det inte..
Haha! Pussar på er :) 


Lördag och utgång!

Hahah kul att roffe försöker leka med den som är rädd för honom ;D Så söt rolfen är <3 Idag var det jobba på café silver och det var skoj som vanligt!

Nu blir det utgång i Sala. Lisa bangade men vi får helt enkelt festa åt den tjejen också! Men man kan ju inte sticka under stolen med att man saknar henne! Men nu ska jag dra, pusssisar! 


Fredag

Idag blev det skola och efter det fick jag jobba på Lindex, jag kände mig inte så peppad på att jobba idag, men när jag kom dit var det mycket roligt. Jag fick stå i kassan först i två timmar, sen städa lite och så i en timme och sedan så i kassan sista timmen, det roligaste är att stå i kassan för tiden går så snabbt då. När jag kom hem åkte vi och hämtade sis som var i stallet och red, mockade och allt till tre hästar. Duktig flicka med andra ord! Där efter blev det äta god mat och sen tv! Jag och sis var glass-sugna så vi åkte för att köpa det och en present till mami. :)

Imorgon blir det utgång med fina flickor. Men först ska jag jobba, börjar kl 09.00 så jag ska nog fixa mig för sängen nu.
Ha en underbar helg och puss på er! :)

Happyface!


StUdEnTfEsT!!!






Studentfest med tema maskerad. Det var riktigt kul att alla gick in för temat tycker jag. Jag var fröken till 3 skolflickor, haha :) Nettan tog massa bilder, blandannat skolfotton som kommer upp så fort jag fått bilderna ;) Så skojj! Studentfesten var rolig, trevligt att umgås med fina flickor och träffa trevligt folk!

Nu ska jag försöka plugga lite, jag kan inte, kommer aldrig igång :/.. Får se om jag gör det nu!

Puss och hejdå på er!

Full rulle!

Oj vad dålig jag är på uppdatering.. I måndags var det skola, sorf och stall. I tisdags var det skola sen jobba på lindex. I onsdags var det jobba, sorf och utgång. Idag är det studiedag, så det har varit fullt upp hela veckan. Igår när jag var på sorf fick jag prova på en nykomling, det är så kul att sätta sig på en häst som man aldrig har sätt under ryttare förut, då har man ingen aning om hur hästen är att rida. Det är så spännande, de roliga är att alla hästar är så olika också :)

Idag är det plugga och stall som gäller. Det är heeeelt sjukt att det snöade igårkväll och gör det idag också :S Det är ju nästan slutet av April? Undra om sommaren kommer till Sverige i år? ;) tihi.. Men jag kommer nog uppdadera lite senare under dagen för att lägga in bilder och berätta lite om gårdagen.
PUSSISSSSSSSAAARR!

Superbra helg!

Oj vad länge sen det var jag skrev sist men har haft fullt upp :)

Helgen då, på fredag var det sälja smycken på projektarbetet och det gick bra. Sen bestämde vi oss för att gå ut  västerås på Pluto eftersom att det öppnade terassen då. Det var sjukt mycket folk och vi köade kanske i 45 min för att komma in, det jobbigaste var inte att vänta, det jobbigaste var att vara så kissnödig som jag var, jag har nog aldrig varit så kissnödig i hela mitt liv och jag är ändå 18 nästan 19 år (A) haha. Där inne var det drag, mycket roligt. Jag, Nettan och Evelina var det som gick ut i fredags lite ovanligt, jag menar Jenny brukar ju alltid vara med, men hon skulle jobba på HM dagen efter så hon ville vara utvilad. Men på pluto blev det mycket dans och sång, haha jag och Nettan sjöng med i massa låtar när vi satt uppe på terassen. Efter pluto blev det efterfest med trevligt folk :)

Lördagen började med en tågresa hem och sova lite, sen upp och fixa sig för jobbet, började 12.00 så det var skönt. Efter att både jag och sis hade jobbat fixade vi oss för att åka till Lisa, det var mycket roligt där, alltså det var nog länge sen jag skrattade så mycket. Vi spelade TP, haha det var typ lagom svårighetsgrad på de eftersom att 10 var åldersgrensen lixom ;) Sen blev det lite prat innan Nettan och Frida bestämde sig för att åka hem. När flickorna har gått låser vi dörren och börjar fixa oss för att sova. Då plingar det på dörren och när Lisa öppnar hör jag att Nettan säger "Frida har fastnat i en snödriva ni måste komma och hjälpa oss att putta på så hon kommer låss". Hahaha gud vad kul det var.

Idag när vi kom hem blev det stall och sen lite plugg.
Pussssssssssar på er mina asfinasnyggagalnabusiga men alltid lika söta läsare ;)

Oj dendär råkade Frida backa ner när hon backade lite för snabbt

När hon sen körde ännu snabbara fråmåt råkade hon fastna här!

Åh titta vad fin Lisas katt är! :)

Onsdag dagarna går sakta när man längtar..

Tjenare! Gissa vem som ringde mig kl 20.30 idag? Hahah Staffan våran naturkunskapslärare, vi ska få fiskar ifrån skolan så han undrade om vi kunde ta de på fredag. Kul kul, fast det är så många fiskar så vi kanske inte kan ta alla.. Vi kanske kommer få ett till kavarium och då går det ju.. Men vi får se hur vi gör. :)

Skolan var helt ok, när jag typ skulle hem så ringde min mobil och det var Kicki på Lindex som undrade om jag kunde jobba imorgon och det kunde jag, lite jobbigt att missa lite i skolan men en gång går väl bra. Idag red vi på sorf, det gick ganska bra, eller ja det gick väl riktigt bra med tanke på vilken häst det var :) Sis var riktigt duktigt btw. Nu blir det lite PA om jag orkar sen sova tror jag.

Imorgon blir en stressig dag, först skolan, sen Lindex, sen stall och sen skolan igen, vi ska representera handelsprogramet för nior som kommer och tittar tror jag ;) Haha det går säkert bra. 
Men ha det superbra och pussisar på er! (:

Roffe passar på att sno solstolen när det var skugga, då man valde att gå in eftersom att kylan träder fram då. haha söt! 

Åh vill..


Vill vara bruuuuun!

Rubrik?

Haha jag har så svårt att hitta på rubrik, jag skriver alltid den sist. Sen har jag kollat runt lite och det verkar som att alla skriver rubriken först? Jag menar titta bara på rubriken jag skrev i inlägget innan, hade inget med innerhållet att göra.. Hahah aja alla är vi olika

Nu ska jag nog gå och fixa mig för sängen och drömma om resan ;) 
PUSSSSSSSISAR

I am so happy fore you!

Oj jag tror jag ser mycket söta flikor här minsan! (:

Tisdag och studiedag nästa torsdag!

Idag var det skola och det är sjukt vad man stressar upp sig för Projektarbetet alltså... Orkar inte men måste kämpa nu! Det är ju inte alls långt kvar nu :) När vi hade slutat gjorde jag lite PA sen täffade vi Nettan och Frida och va med dem lite, så trevligt så! Efter det gjorde jag och sis ett besök på arbetsförmedlingen och sen köpte vi smink. När vi kom hem var det bara att cykla till stallet och nu sitter jag här efter en portion mat ;) 

Kul det är när folk ljuger för att att få sig själv att låta bättre, men det viktigaste är att jag vet hur det gick till!


HAPPYFACE på det! 


Måndag

Hej på er!
Idag var det skola, trevligt att träffa lite skolfolk tycker jag (: Första lektionen var samhällskunskap med Manfred där vi fick höra att parier ska komma och prata om vad de står för och så ska vi få ställa frågor till dem osv, så intressant, kul kul. Men nog pratat om skolan. När vi kom hem kom Lisa förbi, så trevligt så. Sen blev det stall och nu sitter jag här. Man hinner med så mycket mer nu när man kommer hem så mycket tidigare än vad man gjorde när det var praktik. Trevligt tycker jag :)

Nu har vi betalat hela resen också, så härligt. Jag tror typ inte att det är sant, det är så skönt att det är precis efter studenten så man får ett trevligt avslut innan man kommer in i "den nya världen, vuxenvärlden, you name it ;)".. Synd bara att inte fler kunde följa med. Men det blir nog asakalasasuperduperbra ändå! :)

Wohoo för två saker till!
1. solen skiner mycket nu för tiden :D
2. Det är roast på berns ikväll :D

Puss och hej på er mina assnyggingar!  




Här kommer bilder på glasögonflikorna som jag lovade för några veckor sen ;) haha


Bilder från i lödags :)







Haha kul att jag ser knäpp ut på alla bilder men det var de enda bilderna jag tog så ni får stå ut ;)

Bokat och klart!

Wohoooh nu har vi kirrat resa! Alltså det går typ inte att fatta att tre tjejer ska åka till Cypern i två veckor och det är mindre än två månader kvar!!! :D :D :D :D

Igår då, utgång blev det. Riktigt trevliga människor träffade man eftersom att Natta fyllde år så alla var ute och firade henne :D Först blev det pluto men vi gick ganska fort där ifrån för det var så lite folk där, eftersom att det kostade 20 kr att gå in så spelade det ingen roll, sen blev det Silk och där var det mer folk så det var kul. Där inne blev det dans och jag fick typ 10 000 bitchblickar på mig fast jag inte gjorde något.. Några hällde alkoholhaltiga drycker på min tröja hoppas för guds gull inte att det var med flit.. (Jag har tvättat det och allt gick bort som tur var). Men bortsätt ifrån det så hade jag askul igår det var somsagt rikgit roliga och trevliga människor som förgyllde kvällen min! :)

Bilder kommer förhoppningsvis i nästa vecka ;)
Men nu dusch, sen tv och sen sängen. Det är ju skola imorgon vilket jag tycker ska bli ganska trevligt eftersom att det var 6 veckor sen jag var där sist, jag har glömt bort mitt schema helt och hållet ;) haha..
Aja PUSSISAR 

Fredag och snart Solsidan! :)

haha det var typ 1 månad sen vi var ute i västerås har jag och sis räknart ut, inte konstigt att det känns som att det var länge sen.. Men men, får se om jag får med mig några brudar ut imorgon ;)

Idag då, när jag och sis kom hem från stallet, åt vi mat och sen blev det en solning på det, det finns inte ord för hur skönt det är, sen hörde man vattnet skvalla utanför och då kunde man inte låta bli att dra sig ett par månader frammåt när man ligger och solar på stranden, men det är lite för varmt så vi flickor bestämmer oss för att svalka oss i polen som finns bara någon meter framför våra fötter. Medans vi badar går Evelina och köper en varsin drink till oss som vi ska dricka när vi sätter oss i solstolen efter att vi har svalkat oss. Hahah ja hör ni inte hur underbart det låter?

Mamma har bakat persokokaka som vi ätit till talang, men själv sitter jag och väntar på solsidan just nu. Avistja jag har pratat lite med Alex idag, det var skoj :)
Men vi syns hörni PUSSSSSSISAR på er mina snyggingar!


Haha 100% partybåt var det va? ;)


Fredag och lovet har gått på tok för snabbt!

Tjenare! Idag aov jag ganska länge och när jag vaknade hade jag sjukt ont i halsen.. Orkar inte bli sjuk men det är bara att hoppas att det försvinner fortare än de kom ;) Nu blir det snart stall och sen blir det väl bara till att sega, har inte något annat planerat i alla fall..

Imorgon blir det lite jobb och sen drar vi förhoppningsvis till västerås. Måste prata lite med flikorna se.. :)
Aja pusspåer för nu.. Så syns och hörs vi! (:

Hoppas på bokning av resa på söndag flikor! :D


Studentkryssningen var super ;)

Tjenare! Studentkryssningen igår var sjukt kul, haha första dagen försvann alla mina kompisar så jag fick hitta andra salafolk att dansa och skratta med. Men det var ändå skoj, se gick vi och la oss allesammans vid 7 på morgonen och sen vaknade vi vid 10, då sminkade jag om mig och tvättade håret sen öste vi hjärnet om man säger så, man gick ut och in i folks hytter, när man kom in till sin hytt så var den typ full med folk, haha ni förstår ;) Helt galet och sjukt kul hade jag, precis som det ska vara på en studetkryssning I gues! Här kommer lite bilder!

Jenny invigde toaletten på bussen, den fungerade kanonbra!

Lite söta flickor på den fina middagen ;)

Jag och Evelina :)

Vi igen :)

(:

Så söt!

Jennifer och Sandra :)

Hahaha det var ungefär här det spårade.. hhahahah

Haha ja ni ser.. Puss vad det ju lilla lilla lilla lilla Frida ;)

Ja det var lite bilder från kryssningen hoppa dem med kamera skickar bilder till mig :)

Annars då, idag har jag jobbat för första gången på Lindex, wohho :) Det gick bra, lite segt var det ju eftersom att jag var lite bakis, men det gick ju ändå. Sen blev det stall och rida Wessel det gick mycket bra.
Men nu blir det film. Pussïsar!


Studentkryssningen närmar sig!

Tjenare, det var ett tag sen man skrev men det har varit så mycket så jag har inte hunnit.. I lördags jobbade jag först, sen sålde vi smycken och sen blev det utgång. Det var trevligt, först en trevlig förfest med trevliga människor sen ut och träffa trevliga människor :)

Idag har jag varit i stallet, fixat naglarna och solat inför studentkryssningen som är imorgoooon! Gud vad kul det ska bli. först kommer tjejerna hit för lite förtagg och sen drar vi mot Finland :D Det ska bli så kul att träffa alla tjejer och ett extra + för Diane för det var så länge sen man träffade henne! :) 
Men puss på er
    

   
     <3<3            <3<3
   <3<3<3        <3<3<3
  <3<3<3<3  <3<3<3<3
   <3<3<3<3<3<3<3<3
   <3<3<3<3<3<3<3<3
     <3<3<3<3<3<3<3
       <3<3<3<3<3<3
         <3<3<3<3<3
            <3<3<3<3
              <3<3<3
                <3<3
                   <3

   puss           puss
 pusspuss    pusspuss
pusspusspusspusspuss
   pusspusspusspuss
      pusspusspuss
         pusspuss
            puss

Hahaha nu orkar jag inte mer men hjärta på er! :)


Torsdag och lov!

Tjenare! Idag var det sista dagen på praktiken och jag fick med mig hem en påskbukett, ett presentkort på 300 och ansiktsprodukter. Så snälla, sedan ville de mitt nummer så att de kunde ringa mig om dem behöver hjälp, så det var kul, förhoppningsvis får jag extrajobba lite där, jag frågade om sommarjobb men det hade redan fixat sommarvikarier, men det kan ju hända att det behövde ändå och då skulle de absolut tänka på mig.  Sis var så duktigt som fick extrajobb + sommarjobb på hm :)

Imorgon blir det PA med Evelina och Sandra. Hoppas man får mycket gjort då, så vi känner oss klara med det inför lördagen. På lördag blir det en fullspeckad dag för mig, först ska jag jobba från kl 09.00 och frammåt, sen blir det projektarbete direkt efter jobbet, sen vet jag inte om det blir utgång eller inte, har inte bestämt mig än..

Nu blir det kanske en film och sen sängen.. Aja pusspåer (:

RSS 2.0