Nu bär det av till....;)

Nu har det varit julafton:) jag fick mycket fina julklappar. Jag fick parfym och body lotion av märket DKNY av Jenny :D Sen fick jag pengar så nu ska jag åka och titta på ridstövlar i mellandagarna:) Sen fick jag en bok, presentkort på både kicks och HM sen fick jag armband och massa roliga saker:D Så jag är jättenöjd.

Men nu måste jag fixa mig för jag, Jenny, Alex och Maria ska åka till pappa i Stockholm, det ska bli kul, sen den 28 ska vi gå på stan och shoppa lite:D det ska oxå bli skojj:)

Men ha det så bra ska tvätta håret nu, och god fortsättning:)

Julklappshoppningen

Idag har jag och jenny varit med på julklappshoppningen:) För mig och Taipan gick det bra, fast han var jättehetsig, han hoppade lite på stället och var rädd för saker men det hade jag räknat med, sen när vi hoppade gick det jättebra, han hoppar så fint, fast mot hinder nr. 5 tror jag det vara, tänkte han bryta ut, men det styrde jag upp så han kom felfri:D

Sen var det dax för Doris hon var jättepigg i 60 men hon har så fin teknik, dom blev också felfria:) Sen skulle dom hoppa 70 och det är omhoppning på den höjden, jag satt på läktaren och var skitnervös, haha Men dom klarade grundomgongen galant, så jag satt och höll tummarna när det var dax för omhoppningen, Men både doris och Jenny skötte sig, dom vände på en femöring med andra ord jättesnävt;) hehe Så Jenny och Doris vann 70klassen, på en jättebra tid, 17,4 hehe :)


Doris och Jenny efter prisutdelning och ärevarv;)

När vi kom hem åt vi gröt sen tittade på hoppningen för mammi filmade:) Sen satte vi igång, först gjode vi smet till köttbullarna, och slog in julklappar, sen rullade jag alla köttbullar, 165 tror jag det blev;) hehe sen satte vi in dem i ugnen, sen när de var klara så stekte jag dem och mamma och jenny dammsög och städade, sen när jag var klar med köttbullarna fixade jag prinskorvarna så att de bara är att steka dem im. Så nu sitter jag här i det glännsande ren köket här uppe, hehe fast jag måste gå ner för nu ska mamma och jenny göra knäck och jag ska fixa något med mandlar efter som att jag inte vill äta godis och sådant;) hehe får hoppas att det blir gott:)

Men ha det så bra, im är det ju julafton:) så trevligt ska det bli, fast jag har inte kommit på vad jag ska ha på mig, men det löser väll sig;) ha det så bra, pusshej! :)

Saknart sååå! ;)

Hahah nu sitter jag och tänker på när vi var på rhodos och träffade Arash, Vi var på bargatan de en inkastare säger till oss att Arash var där inne, då tänkte vi "ja det var ju ett annat sätt locka folk" men nej där stod han Arash, haha vi gick in och hälsade på han sen efter ett tag träffade vi han igen när han kom och satt sig vid ett bord där jag och Jenny satt, och så började vi prata om allt möjligt, hehe ja det var jättetrevligt, sen dagen efter kom han och tog i hand med mig och Jenny haha stolt.



Sen träffade vi big brotherdennis, haha han var inkastare till en klubb på bargatan, så vi gick fram och hälsade på han (då visste vi inte att det var han) Jag kännde dock igen han sen när vi skakade hand och han sa Dennis, då visste jag att det var han, fast han hade inget hår längre, i big brotherhuset hade han rastaflätor, hehe han var också jättetrevlig vi pratade juh ett tag;) hehe



haha var bara tvunget att berätta för jag kom och tänka på det när vi tittade på Heartbreak Hotel då dom träffade jill jonsson i slutet;) hahah

Men gud vad jag saknar Rhodos, träffade så sjukt trevliga människor, man hade såååå roligt. tänk er själva, först solar man och badar på dagarna, sen vid 5tiden går man upp och fixar sig, sen äter man sen drar man in till bargatan;) hehe ja ja kul var det. Vill åka utomlans.. hehe men men nu ska jag kanske spela spel eller om ingen vill får jag väll sova;) ha det så bra!

Snart är det JUL och jag är glad:D

Ja du nu är det inte långt kvar till jul och här ligger jag i sängen on halvslummrar, haha.. Nej men jag måste snart sova för det är ju jobb i helgenv ;) Men idag har varit en bra dag, jag har kommit på vad jag ska ge syrran i julklapp sen. Sen har jag varit och fikat med det bästa<3(Viktoria, Jenny, Kim, Lisa, Natta, Evve och Sandra) heehe.. Det var så trevligt. Fast allra först så var vi i kyrkan och hade någon form av julavslutning. När jag kom hem softade vi ett tag sen vid femtiden åkte vi och red :) Det gick bra.. Men avist ja jag gick ut med roffe också.

Men nu är iaf nyår planerat, det ska bli kul, jag trode inte att det skulle finnas något att göra då för det känns som att alla ska åka till sälen, men nej då nu blir det fest och grejer, ser fram mot det:D men nu ska jag vell snockla kanske;) hehe
pusshej! (:


DENNE BILD TOG JAG EN SOLIG SOMMARDAG NÄR JAG VAR UTE OCH GICK MED ROFFE...

Det var väll på tiden skulle man kunna säga;)

Så ja det var länge sen;) Jag har inte haft internet på ett tag sen har jag inte orkat blogga och så.. haha .. Men det har inte hänt så mkt förutom att jag flög av Solo en gång när jag red han haha.. Men det gick bra. Idag har jag tittat på Viktoria som red på Sorf, guud vad duktig hon var hon red Candy det så jättebra ut :D<3 Sen har jag och syrran ridigt idag, vi tränade för julklappshoppningen och det gick jättebra för taipan taggade till jättemycket han tyckte att det var kul, men jag tror jan kommer tycka om att vara på Sorf hehe;)

Sen ska jag vara med på en dressyrkurs:D det ska bli jättekul, jag valde att rida Cesar fast han var troligen upptagen och då visste jag inte vilken jag ville ha men då tyckte kick (ridläraren) att jag skulle rida Candy och då tycket jag att det var en bra idé, så det blir troligen henne jag ska rida:) Men var så dyrt att vara med två dagar så jag valde att bara vara med en dag, fast om det skulle vara jättekul och jag känner att jag vill vara med nästa dag också så kan jag fråga då om det finns plats för nästa dag;) Men det kostar ju 400 kr per dag, men om jag känner att jag har råd så,, hehe..  Fast det är bra är att vi max kommer vara 6 st i varje grupp då kanske man lär sig något får man juh hoppas;) haha .. aja nu ska jag sova, men jag har tagit jättefina bilder med min kamera så jag kanske kommer lägga upp några snart så ni få se dom.. Natti natti

ja inget intressant iaf;)

Hej idag har jag jobbar och det gick som vanligt, fast Eva och Linda är sjuka så jag, Ali och Ida jobbade både idag och igår, får se hur det blir im. Men när jag kom hem åkte vi till stallet, jag fick rida Doris idag:) det gick jättebra, hon var så fin hon sköt värkligen under sig bakbena, det gick såååå bera hon var så rolig att rida:D Nu ska jag väll titta lite på tv, sen ska jag väll sova;) Ha det så bra:D

Ja Lördagen var rolig:)

oj nu har jag mycket att berätta jag har juh inte skrivit på ett tag. I lördags så var jag ledig och fick första sovmorgonen på 12 dagar;) Så det var rätt häligt, fast jag kunnde bara sova till 10.00, lite tråkigt. Men jag gick upp och tittade lite på tv och så. Sen körde mamma mig till stallet och då mockade jag 3 boxar sen red jag både Doris och Taipan, det gick jättebra att rida Doris hon var så fin fast lite busig i ena galoppen men det får man ta när det gäller doran;) Det gick ganska bra med Taipan fast han har blivigt svår att få i form nu på senaste fast han är ju såå pigg, kasnske ska rida på kandaret idag så han blir fin i formen:) Han går ju mycket bättre med det för han är van vid det sen han stod på K1 ;) Men aja tillbaka till där jag var, när jag cyklade hem (tog med cykeln på bilden) så fick jag en macka som syrran tog med hem från hennes jobb:D Den var good:) Sen började vi fixa oss för vi skulle till Lis 18årsfest:) Det blev jättetrevligt där, sen skulle dom ut på hotellet så då väntade vi på dom på kebaben det blev också trevligt, vi träffade Isa där så vi pratade mycket med henne. Sen när Li kom ut från hotellet gick vi med henne till bagaren, så det var med andra ord en trevlig kväll, fast det blev sent vi kom hem vid 4tiden.

Sen på söndagen blev det en slödag, först gick vi upp vid 12.00 Li sov hos oss dagen innan så vi åt frukost allesammans, sen när Li åkte hem åkte jag och syrran med Mamma till dansen, för hon hade dansavslutning. Dom är så duktiga :) Men Sen cyklade jag och syrran till stallet, sen när vi hade ridit så cyklade vi hem och tittade på tv och åt..

haha förvånad?

Ja man slutar aldrig att förvånas över hur människor reagerar och fungerar
Det är svårt att veta vilka människor man kan lita på
Vänner man vet stannar vad som än händer är sällsynta
Ibland undrar man om alla människor är så
Svåra och opålitliga?
Iblad undrar jag om det bara är Salafolket som kan bete sig hur som hälst
men ändå ha kvar alla vänner, alla lossas som ingenting har hänt,
eller är det så över allt?
Jag försöker se possitivt i alla människor
Det kanske är därför man blir så förvånad varje gång?
Jag har två vänner som jag vet att jag kan lita på vad som än skulle hända
som sagt sådana vänner är SÄLLSYNTA! Men dessa två vänner jag pratar om
Det är något alldeles specielt med dem
Jag kommer inte släppa taget om dem
Jag älskar dem, JENNY och VIKTORIA ni är dem bästa.
En mening med att jag flyttade till Sala var nog för att jag skulle träffa Viktoria<3
Så bra vän! <3

Jag älskar såklart flera av mina vänner, ni vet vilka ni är <33




Jag var bara tvungen att skriva lite vad jag kännde, har blivit lite besviken men det har ni nog redan fattat;) haha.. Men nu ska jag väll lägga allt bakom mig. Idag har jag jobbat, då frågade Eva mig om hon kunnde ringa in mig om det skulle bahöva hjälp någon dag, jag bara Ja självkart! med ett big smile on my face;) hahah

Sen red jag min pigga älskling, Taipan :) Sen tittade jag på idol åh jah! Kevin och Alice är i final. Men jag vet att Robin och Alice är kära i varandra, haha man märker det på dem, om några veckor kommer det att stå på löpet "Det nya IDOLPARET, Alice och Robin" eller något sånt;) vänta bara, hhaaha Men nu ska jag gå ner och göra vatten med Jenny alltså i bubbelmaskinen;) haha ha det bra, ha det bäst hejsvejs;)

Vad ska det vara för rubrik idag då?

Igår så red jag på sorf, det gick bra fast hon var lite anorlunda för att hon har fått så dåligt självförtroende:/ men hon är ju så ung, så då går väll hennes självflörtroende upp och ner;/ men hon är trevlig att rida. Efter sorf så sulle vi till Akropolis för vi skulle fira Li som fyllde 18 år:) äntligen för henne;)<3 Det var jättetrevligt:D Sen följde Viktoria med oss hem och sov hos oss. Det var trevligt som vanligt :) <3

Idag har jag jobbat, det gick bra det, dom frågade om jag skulle kunna tänka mig att jobba på lucialördagen, så det ska jag tacka ja till:D Men när jag kom hem åt jag lite sen bar det av till stallet,  det var jätteroligt att rida Doris idag, hon var sååå busig. hon stegrade/bockade när jag skulle galopera, hehe men det gick jättebra efter ett tag:D Jag är jättenöjd över hur jag red henne. Sen red jenny Taipan han och han var också busig, han sparkade två bakuter på rad, hehe han var sååå gullig:D Älskar dom hästarna<3 Men nu ska jag duscha jag jobbar juh im. Fast jenny har det skönt hon är juh ledig;) Hoppas hon får en bra dag im då, så hon är på bra humör. Men det kommer hon nog att vara för hon får ju soooooova;) hehe. Men ha det så bra, pusshej;)


  Ja det var på P&L och  jag var ganska brun iaf, vill ha tillbaka den färgen, det är iaf något;) Saknar sommar så! ;)

jaha klockan är 23.23;)

Igår skulle jag, Jenny och Viktoria åka till Västerås, fast vägen dit var juh ibte pikrak så att säga;) Jag fick sluta då jag behövde för att vi skulle hinna med tåget. Men Jenny tappade bort Marias nycklar så en annan tjej måste komma och låsa upp så att Jenny kunnde hämta sin jacka, men hon kom aldrig, så jag och Viktoria åkte då vi skulle, sen kom Jenny 1 timme senare. Men det gick bra ändå vi hittade julklappar till många. Så det var kul :) Sen när vi skulle hem så var vi tvungna att vänta en timme men inte nog med det tåget var försenat en halvtimme på grund av något polisingripande någon stans, läskigt:S men det var trevligt att prata lite med Jenny och Viktoria:D Sen måste jag berätta om några invandrare som försökte ragga på oss, haha. Dom var två stycken som typ cirkulerade runt oss. Sen skulle Viktoria handla en tidning, då så hejjade en av dom på henne men hon bara ignorerade dom. Sen så gick dom förbi oss en gång när dom hade cirkulerat omkring oss, då sa den ena "ååh fiina flickor" vi bara satt tysta. Dom var knäppa hehehehe. Men sen när vi kom hem åt vi, sen åkte jag och syrran och mockade men när vi kom hem så duschade vi och sedan låg vi och prata länge, det är ALLTID så trevligt med Viktoria, åhh vad jag älskar det<333

Idag har det inte hänt så mycket, först gick jag till schelins och pratade lite med dom om jag ska extrajobba där och så. Det gick ganska bra hoppas jag;) Sen jobbade jag på silver lite längre än vad jag skulle, för dom behövde lite mer hjälp :) Sen efter det så cyklade vi till stallet i regnet, för mamma kunde inte skutsa oss. Man vart blöt men det gick bra ända. Jag red doris idag det gick gasnka bra, med jag ska rida henne på torsdag så det ska bli kul:D Men nu ska jag sova klockan är ju trots allt 23.23;) Godnatt

Jag hinner inte ladda upp en bild för det tar sån tid nu för tiden men det få jag väll göra im;)

RSS 2.0