Lördag

Idag var det sjukt mycket folk på silver vill jag lova, oj oj oj säger jag bara.. Men vi klarade av det tillslut, blev lite panik när växelpengarna tog slut, men det löste sig det också :)

När jag kom hem fick jag vänta lite tills sis kom hem från stallet, eftersom att hon var tvngen att låsa upp ytterdörren åt mig. Eftersom att mor och kompani hade åkt till västerås och låst dörren samtidigt som jag hade glömt att ta med mig nyckel..

Sen har jag bara softat, pratat lite i telefon och sådär..Imogon är det bal, ska bli kul att se alla snyggingar måste sägas. Nu sitter jag och tittar på melodifestivalen och på en assnygg tjej som sjunger för Armenien tror jag ;) Haha..

Blev en cykeltur till coop också träffade på massa trevligt folk på vägen dit. (:
Nu ska jag lyssna på Lena! Pusshej!

Fredag

Jag trodde aldrig att jag i igår skulle kunna säga "Nu är jag klar med allt skolarete!" men det kunde jag, jag har jobbat i väldigt mycket med skorabete, ungefär 3 veckor där jag tidigast gått och lagt mig 02.00 på kvällarna, men oftast halv 3, halv 4 har det blivit.. Ganska påfrestande men det ledde ju till att jag nu kan säga, jag är HELT klart med alla skolarbeten och prov nu :D Det är härligt måste jag säga. Det ser i nuläget ut som att det har lönat sig, men får se det på nästa fredag då jag tar studenten och får betygen! Idag kan jag säga att det är en vecka kvar till jag tar studenen, wohoo! Och den veckan betstår till största del av fest och packandes förstås, för om lite drykt en vecka åker vi ju till Aya Napa som ni nog redan vet, men jag längta så och kan fortfarande inte fatta det ;)

Idag har vi släppt hästarna på bete, hahaha min häst var så fin, det är ju troligtvis sista gången min gammeltotte får gå på bete så jag var bara tvungen att vara med och se han så lycklig. Vi filmade, kanske kommer lägga upp dem här på bloggen sen :)

Nu väntar jag på att sis som jobbar idag ska sluta, för då ska jag gå till hm och titta lite.
PUSSPÅER! :)

:) <3

Måndag

Denna dag började med skolan och på sammhällskunskapen fick vi lyssna på vad Vänsterpartiet samt Folkartiet hade för åsikter och väderingar, haha vi har lyssnat på lite olika parier nu och man kan väl säga att jag verkligen har klart för mig vilken sida jag står på. Alltså enligt mig finns det ingen logik i hur vänsterpariet tänker, så det lädde till att jag ställde ganska många fårgor till han som representerade de partiet, men jag förstod inte logiken ändå, haha men det var väldigt intressant att dem kom iaf. Ska inte gå mer in på politik nu..

Sen blev det svenskaförhör där efter betygsnack, läran berättade att jag låg på ett starkt och solklart VG och det känndes bra med tanke på att det var Svenska B :)

När vi gick ner på stan skulle Jenny hämta sitt schema på hm vilket ledde till att jag hittade lite fynd i den butiken, ska nog gå tillbaka och köpa ett till fynd imorgon som jag ångrade att jag inte köpte, eller inte får se vad plånboken tycker ;). Men när jag kom hem var det plugga som gällde och sedan ett avbrott eftersom att stallet och hästarna roppade på oss, där efter blev det plugg igen. Nu har jag och sis skrivit ihop ett litet arbete innom naturkunskapen sedan ska vi nog få ett litet prov imorgon tror jag, men sen kommer vi vara helt klara med den kursen hoppas jag :)
Pusssssss och godnatt på er!


Helg

I fredags var det en riktigt härlig dag, först gick jag till vallaskolan och reprecenterade "elev från kungsänggymnasiet och yrkesförberedande program", det gick bra, var nervös inför första klassen men nästan igenting inför den andra klassen :) När jag kom hem invänntade vi Nettan och sedan åkte vi till västerås för att shoppa inför resan och studentskor, det gick jättebra, vi hittade alla tre vi vi sökte och lite till, när vi var klara med shoppandet bestämde vi oss för att fika. Det gjorde vi på ett litet fik, mycket billigt och bra där måste jag säga om man gämför med andra caféer i västerås. Sedan åkte vi hem, åt vi och sedan satte vi oss och planerade lite med resan, wohoooo inte långt kvar nu, endast två veckor! (:

Igår blev det jobb, hade dock önskat att jag kunde ta del av det fina vädret, men jag får trösta mig med att det var kul att jobba iaf. När jag kom hem blev det stall och där efter satt jag och sis och tittade på ipodhögtalare, så nu har vi köpt en som vi ska ha med oss på resan! Wohoo vi kommer ha musik när vi förfestar, när vi fixar oss sådär :D

Idag har jag bara pluggat hela dagen, lite stall och nu plugg igen.. Aja det är väl sista söndagen på riktigt länge som man behöver plugga :D 
Aja puss på er, tillbaka till böckerna! 


Söndag

Mycket res-prat har det varit idag med Nettan och sis. Åh längtar så, jag vet inte om jag har nämt för er här i bloggen vart vi ska åka, men vi ska åka till Aya napa i Cypern :)

Annars då, jag har försökt pluggat, gick väll sådär.. Sedan har jag varit i stallet också, red Wessel och det gick bra, han är så fin :)

Nu måste jag kanske duscha och sen läsa lite i näthandelsboken om jag orkar, har prov på det i tisdag. Imorgon börjar mördarveckan i skolan, men vad gör jag då? Jo jag ska jobba.. Hoppas jag hinner med att plugga sen och att det inte blir något mer jobb denna vecka iaf.. 
Hejdå på er!

 

Lördag

Det var länge sen och det på grund av att jag inte har haft tid, lust, ork osv..

Det har varit mycket att göra denna vecka, jag har jobbat 3 gånger sammanlagt och ska jobba på måndag också, det känns som att det är lite för mycket eftersom att jag går i skolan och har 100 skolsaker kvar att göra såhär nära inpå slutet.. Men jag måste ju klara det på något sätt. :)

Idag har jag köpt studentklänning sedan gick jag till café silver och jobbade lite. När jag kom hem städade jag lite och sen kom Viktoria förbi, vi pratade lite och sådär, trevligt var det :) Efter det bestämde jag och sis oss för att sola, eftersom att båda jobbade kändes det som att vi missade en hel soldag, så då bestämde vi oss för att sola och där träffade vi på trevligt folk, kul kul :) Sedan cyklade vi till stallet och där träffade vi Hannah, vi red ut tillsammans och sådär det var också trevlig ;)

Men nu ska jag sova, sen ska jag försöka råplugga imorgon..
Hejsvejs!


Lite favorit i reprisbilder, tittade igenom arkivet ;)

WOHOO

Jag glömde att säga att SMFLAK är ett måste på studenten!!! :)

Fredag

Tjenare!
Det är full rulle, mycket att göra ja ingen lugn stund. Är det inte skola och plugg är det jobb och stall. Det är svårt att kombinera skola och jobb måste jag säga. Sedan har man hur mycket som helst att göra i skolan.. Ja ni förstår nog varför jag inte hinner blogga ;)

Imorgon blir det en sväng på stan sen jobba på café silver och det ska faktiskt bli riktigt kul :) Sen när jag kommer hem blir det grillning och festa med tjejerna och det ska också bli riktigt skoj :D

<3

Valborg

I Uppsala!




Dessa flickor och några till hängde vi med i Uppsala, mycket trevligt :)

Sen åkte vi till morgongåva hem till Linnéa! Vi grillade och hade skoj med massa trevliga flickor!







Haha här tror jag vi väntade på bussen :)

Och här var vi inne på Kalas i Uppsala. Hahahahha rolig kille på bilden juh!

Jag hade den bästa valborg någonsin! Så mycket kul, inte minst att gå ut i Uppsala på kvällen, helt galet kul var den dagen! :D

 Hahha oj det blev stor text om min dator vill inte ta bort den..


Stressad!

Jag önskar jag kunde blogga, läsa andras bloggar titta på facebok. Berätta hur sjukt rolig valborg jag hade, lägga ut bilder och visa er. Ja ni förstår, men det går inte för jag har så sjukt mycket att plugga nu.. 
Men ha det bäst så lägger jag in bilder och berättar om valborg så fort jag kan!
PUSSSSAR (:

Projekarbetet ska vara klart till imogon, PANIK!! 

RSS 2.0