2010

Gott nytt år allesammans! Nu sitter jag hos Evelina i Västerås, det är jag, sis och självaste Evelina :) Hoppas alla har ett underbart nyår!
Pusspåer! :)

En kortis

Hej :) Idag har jag varit i stallet, när jag kom hem så var det bara att fixa sig för L fixade så att det blev bio i Västerås, trevligt :)
ska dra nu, puss på er!

Ransta

Oj höll på att glömma att berätta om gårdagen, vi var ju hos Frida :) Det var riktigt trevligt med härliga skämt och mycket skratt, vi började väll rulla hemmåt någon gång efter 00.00- tiden. Åhh måste bara tacka en engång för skutsen av Linnéa, det var riktigt snällt! Men den kvällen fick 5 toasters av 5 möjliga, kanonkul! ;)

Västerås

Idag var det åka till västerås som stod högst upp på listan :) Det låter ju asbra men hittade jag mycket kläder eller? Nej.. Jag köpte typ ingenting bara kläder för 200 kr men ändå gick 1000 kr åt? Jag köpte smink, nagellack, lösögonfransar, sånt så man kan fixa naglarna med fransk manikyr, fika och tågbiljett också.. Men det var iaf kul att umgås lite med sis och Evelina :) Hoppas våra "planer" in för nyår går igenom och ingen som bangar ;) hihi

När vi kom hem och hade varit i stallet och sådär, så bestämde jag mig för att fixa naglarna.. Det gick ju sådär, inte alls nöjd, men men man kan ju inte vara expert första gången (A)

Åhh tack för spotify brooor, har inte haft det men bror hade köpt premium så han hade inbjudan som han gav till mig, härligt :)
Nu blir det sängen eftersom att det är mycket att göra imorgon.. Puss på er!   


Nettan lever!

Nu har jag fixat mig för snart bär det av mot ransta till Frida :) Det gick bra att gå på stan, jag köpte 10 par strumpor, ett par örhängen och skor som jag tänkte ha på nyår :)

Måste packa ihop det sista som ska med till F, det är många, riktigt många som glömde saker hos oss i helgen ;) hihi (där fick jag in en Eva och Adam replik också)
Pussen!


Åh nej Frida har dödat Annette och undrar hur hon ska bära bort liket :S


Ransta

Idag bilr det åka till Frida och fira 18-åringen lite mer, ska bli skoj :) Linnéa kommer för att hämta upp oss kvart i 7, så snällt av henne :D

Nu blir det snart gå och titta lite i affärer i lilla Sala. Kanske man hittar något fint till 18-åringen. Imorgon blir det västerås för att titta om man skulle kunna hitta lite smått och gott förhoppningsvis på rean ;)

Nu måste jag gå för sis skriker "kom och titta på mitt stjärnklot nu!" hela tiden.. Men syns och hörs!
PUSSSSSSS


Dubbelhelg

Hej på er!

Det är skönt att besvikelsen börjar försvinna, när man har pratat med personen och problemet löst! Hur arg och iriterad jag än blev över händelsern/na så vill jag inte att personen ska må dåligt över det eftersom att det är förlåtet nu.

Det blev en dubbelhelg med fest både fredag och lördag, sånt gillas :) Det blev dessvärre inte mycket blider men ska kika på kameran om jag hittar någon som jag kan slänga upp ;)

Haha där var vi igång, utgång till hotellet på juldagen stod det på schemat!
 
En snygg brun Diane får avsluta denna dagens bilder, som jag sa så tog vi inte många bilder..


Dag nr2 "började" med singstar.

Sis fick hålla i kontrollen ;)

Sis fick hålla i kontrollen, men var försiktig den är lättappad när man har alkohol i kroppen ;) hah

Födelsedagsbarnet och sis! :)

Nettan, Linnéa och Frida :)

Evelina och jag :)

Jenny och Nettan får avslutan denna gång :)

Måste säga att det var kul att Annette var med oss hela helgen, like old times! :) Hahah vi var bäst i stallet tog två timmar på oss att fixa något som brukar göras på en halvtimme, men vi var trötta och pratade mycket okey! ;) Kul var det också att mamma och sis åkte och köpte wii, så idag har vi spelat ganska mycket, kul kul :)

Nu måste jag gå ner och äta mat, syns och hörs! Pusspåerallesammans (:


Gästbloggare: Frida Pettersson

om två timmar och sex minuter blir jag arton år!!!! och det borde vara olagligt att planera barn så jäkla dåligt, 27/12 liksom...vad FAAN tänkte dom på!!! BEHÄRSKA ER!!!

Nettan och jag är bäst på charader..vi har telepatisk kontakt.... därför är det utklassning

Lis borde skämmas!!! här anstränger vi oss iaf!!!

Grattis F

Gårdagen är typ knappt värt att kommentera, alltså jag hade kul men vissa saker som hände var ju mindre kul! Beviken på en viss person!

Nu är det nya tag, Frida fyller 18 år imorgon, så det blir partyhatt och hotellet nu! :D Grattis i förskott Frida! :)

Julafton

GOD JUL!
Hoppas alla har haft just de en god jul, det har i alla fall jag!

När märks det att alla börjar bli förtrötta? När Johanna börjar sätta in komplicerade ord i en osammanhängande mening och alla skrattar ;)
"Du är så förbannat kopiös" Haha de hade vi kul åt ett bra tag ;)

Men nu blir det sovdags så man orkar ut imorgon, juldagen ju det ska bli skoj tycker jag. :)
PussOchKram!


Spel

Nu har man spelat "pingis" och vunnit över alla ;) Hahah nu sitter jag och hör på när sis och litlesis spelar något spel och jag lovar det är blodigt allvar ;) haha

Imorgon blir det fira jul på 3 ställen, det ska bli kul men lite stressigt :)
Men nu måste jag dra, bror ska ha sin dator nu, Puss på er!

:)

Det gick bra!

Nu är vi i Stockholm igen, åkte hit igårkväll. Idag har vi bakat lussebullar, det gick bra, det blev riktigt många fast naturligtvis goda!

"Idag kan man säga imorgon är det julafton" haha :) Hoppas alla har en underbar julafton!

Kul med juldagen iaf, puss på er! :)


Söndagsmys

Idag har jag jobbat, det gick bra :)

Imorse skickade jag ett sms till Nettan och frågade om hon kunde ta en roadtripp till sala och det kunde hon. Nu ligger Nettan och Jenny i sängen då jag plötsligt här Nettan säga: "Jag är nog en toffel i alla fall" och Jenny som ganska snabbt tilllägger "det skulle jag inte påstå att du är!" Hahah

Men det var riktigt trevligt att tjejen från landet kom hit det finns ju så mycket att prata om ju ;) Nu ska jag försöka få mina uppspelta vänner att sova! Sömnpiller kanske?
Pusspåer!

Resultat

Idag var ju tävling på sorf som gällde, när 70klassen för storhäst började, så blev jag tillfrågad att flagga, jag bara okey det kan jag, lite närvigt det får ju inte bli fel lixom. Men det bästa var ju att Jenny vann 70 cm idag, så duktiga :D Hon red ju 80 också, hade hon inte fått ett nedslag i den klassen, hade hon nog blivigt placerad i den också :) Måste vara nöjd med det, jag blev så stolt! :)

Ali ringde och frågade om jag kunde jobba idag, men det kunde jag ju inte eftersom att jag skulle hjälpa Jenny och ville titta och sådär. Fast imorgon ska jag jobba, det ska bli kul det :)

Det var kul att pappa och syrrorna kom upp också :)


:)<3

Bra fredag

Idag när vi kom hem från Evelina så var det stallet som gällde, det gick bra förutom att det var väldigt kalt ute :S Men imorgon ska sis tävla på sorf med Doris, det ska bli kul att se, roligt är det också att pappa, Carlotte och småsyrrorna kommer upp och ska titta på sis. Sen kanske vi skulle ut och äta eller något sådant trevligt. :)

Det har varit en härlig dag idag måste jag säga.

I smile because i´m happy!

Puss på er och ha en underbar helg :)

Utgång på en torsdag

Gårdagen var väll skoj, lite för lite dans enligt min smak men men;) Här kommer bilder!
 
Efter paradise hotel bestämde vi oss för att fixa sis hår :)


Så blev det, snyggt va? :)

Jenny och Evelina :)


Jag och Evelina :)

Och fråga mig inte vad vi håll på med på hemvägen, men kul hade vi!






Sackars E hon fastnade :/

Haha denna bild får avsluta detta inlägg!
Puss! :)


Torsdag då!

Nu är det paradise hotel med en drink i handen som gäller :)

Lediga imorgon också wohoo helt perfekt :D
ha en kul kväll puss på er!

Onsdag

Idag har det varit skola, efter den blev det stress till stallet för att rida en av Kims häst (det andra fick stå), sen blev det sorf. Det gick jättebra att rida idag :)

När vi kom hem var det äta, lite tv och mycket plugga. Det har gått ganska bra, vi har ju religionsprov imorgon, det är faktiskt ganska intressant med just religion, fårga mig inte varför.. haha..
Nu blir det dusch och sen sova! Pussen :)

Imorgon blir det utgång med denna brud och sis, wihoo :D

Färgat eller inte?

Vi bestämde oss för att färga håret på sis! Jag tyckte det blev asbra, titta bara! :)


Före

Igång, ingen återvändå nu sis ;)

Så blev det! :D


:)

Sådär ja :)

Innan vi fixade sis hår så åkte vi till stallet. Det gick bra, nu har man ju kommit in i det. Kul med lite fler hästar att rida och ta hand om. Nu börjar man lära känna hästarna också, kul kul!

På tordag blir det utgång i västerås vilket ska bli askul! :) Men nu måste vi plugga religion, prov på torsdag.
Puss på er!


wohoo

Och så blev det, Erik Grönwall är bäst!! :D


Erik vinner va?

Kom igen nu Erik, du måste vinna! :D

Stort!


Sjuk

Varför blir man sjuk när man har som mest att göra? Aja det är bara att bita ihop och föröka ändå, nu ska jag gå till skolan och skriva ett prov, fårse hur det går, lite svårt att plugga igår med feber och sådär. Men jag har så mycket nästa vecka också så det är bra om jag kan bli av med detta prov idag. Önska mig lycka till! ;) haha

Jag måste bara säga grattis till min kära kompis Annette Näsström som fick körkort i onsdags, så kul! :)
Puss på er hörs kanske senare idag!

Bobby valde fel

Heeelt fel.. Nu menar jag i "mammas pojkar" som jag har följt. Jag kan erkänna att första gången jag såg Jane tänkte väll alla som jag, en tjej med stora bröst som är där för att få uppmärksamhet och kanske flera jobb vad vet jag.. Men allt efter prgramet gick så fick man se mer och mer personlighet och gud vilken bra tjej hon är en mer godhjärtad tjej en henne få man leta länge för att hitta om man någonsin kommer att hitta en. Alltså jag ser upp till Janes sätt att tänka. Att en tjej som har haft det så svårt som hon kan vara så bra, snäll och ha en sådan underbar personlighet det är helt unbelievable. Beundrar den tjejen!



Titta bara in dessa klipp så tror jag ni förstår lite grann vad jag menar.

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/mammas_pojkar?videoId=1.1386900


http://www.tv4play.se/noje_och_humor/mammas_pojkar?videoId=1.1386900&selId=1.1255658&currPage=1

Taipan busig?

Måste bara berätta en rolig sak som hände igår, jag och sis var i stallet och bestämde oss för att rid ut på gammelhästen Taipan (28 år snart 29) och Doris. Vi hade inte gjort det på ett tag så både Taipan och Doris var rikitgt pigga. Det roligast var att Taipan var helt vild, vi räknade att han kanske sparkade 4-5 bakuter under ritten, och kanske lika många bocksprång, alltå det var ju inga små bakuter heller, det var så roligt att se, man blev helt chockat att en så gammal häst kan göra såna saker alltså <3 :D

Det är så mycket i skolan just nu, så det kanske inte blir så bra uppdatering nu för tiden..
Nu ska jag diska sen blir det fixa sig lite och dra till skolan :) Puss på er!


Robinsonspelet!

Just nu sitter jag och sis och spelar robinsonspelet på tv4:as hemsida ;) haha ganska kul.

För övrigt så har det varit en bra dag.

Måste gå in i duschen nu blir ju asstressad av att jag ska upp om några timmar igen för att gå till något som kallas skolan där jag måste lära mig saker och förhoppningsvis vara ganska pigg för då är det ju lättare att lära sig saker eller vad säger ni? haha
Puss och godnatt på er!
PS. Hoppas du får det underbart i Thailand Diane det är du värd :)

Bilder :)

Här kommer de efterlänktande bilderna från förra lördagen!









HAHAH där har ni bilderna :)

Och här kommer bilder får denna lördag, det blev en Johanna och Evelina-night ;) Hahah




Hahah min fina lila drink får avsluta en trevlig och härlig kväll med Evelina :)<3


Klagar

Världens tråkigaste dag, vi har vanligtvis 3 lektioner och slutar 15.30 det innebär att vi har ett hål på 2 och en halv timmes hål, det är såååååå jobbigt, nu skulle jag göra något vettigt så jag började jobba med näthandel. Det är såå svårt och jag behöver hjälp av sis men hon är inte här... Får fixa detdär sen.. Men nu börjar våran lektion snart. Åh måste rycka upp mig är så trött på datalektionerna nu :/ Sen blir man tött på det kalla vädret när man vet att man varje dag behöver spenderan ungefär 2 h ute.. Aja nu för jag rycka upp mig!
Ha det bra, puss på er!  


Respekt

Oj måste börja med att säga förlåt, för idag blir det inga bilder, jag har sis dator och bilderna ligger på min. Hoppas det går bra ;)

Dagen började med ett par lektioner i skolan sen var det dags för HIV/AIDS-föreläsningen, det tycket jag var riktigt intressenat men ganska tråkig pratare om jag får säga så, han gjorde det inte så intressant, jag menar är det en som är bra på att föreläsa så blir ju vad som helst intressant.

Sen när vi kom hem mådde sis (som hade varit i skolan idag) riktigt dålig, så hon tog tempen på sig och termometen visade 39,6 grader. Stackeren! Så det blev bara för mig att åka till stallet och ta hand om 3 hästar, det tar ett tag ett rida dem om man får säga så ;) Men det gick bra iaf.

Sen var det dags för mig att äta när jag kom hem, var hungrig men nu är det gjort så nu sitter jag här!

Två saker är välldigt respektlöst i mina ögon, det ena är när det är en föreläsning i Aoulan som börjar dra sig mot sitt slut då reser sig alla upp och går ut trots att en människa står där framme, pratar och försöker nå fram till alla elever. Det andra är när läraren står och har genomgång och folk pratar oavbrytet. Visa lite mer respekt tack!
Pussen


Bara för att mammas smörgåstårta är den bästa!

RSS 2.0