Tankar och funderingar

Det finns så mycket jag skulle vilja säga, det finns så mycket jag tänker på, men jag vet inte var jag ska börja, jag vet inte vart jag ska sluta, jag vet inte hur det kommer att sluta. Ibland önskar man att man visste varför saker var som det var, när saker skulle ändras, när saker inte längre kommer vara som det alltid har varit, när människor slutar bry sig, när människor börjar bry sig, var går gränsen? Det är nog olika från person till person, för vissa krävs det en vindpust, för andra en storm och för riktiga vänner en tornado. Med det menar jag inte att man som vän ska ta emot vad som helst, men att man fortfarande ska våga kämpa för att relatonen ska byggas på, för att oförglömliga minnen ska skapas, stötta personen oavsätt vad den än har varit med om eller blivit utsatt för, denhär frasen "jag finns här för dig oavsätt vad som än händer eller vilka val du än gör". De kan du aldrig veta för än du har kommit till ett stadie där er vänskap sätt på prov, eller de stadie där du verkligen behöver hjälp. När man är ledsen, när något hemskt har hänt. jag vet inte vart jag vill komma, jag vet inte vart jag kommer att komma, jag vet inte vilka som kommer hålla med mig, jag vet inte vem som förstår, jag vet inte om någon förstår. Livet är svårt, man kan inte veta när livet ändras, man kan bara tröstas med att det inte finns något ont som inte för något gott med sig. Att man lär sig något efter varje misstag, det är faktiskt då man utvecklas som människa, det är då man kan börja om på nytt och försöka välja en bättre väg om man skulle hamna vid samma vägskäl igen.
 

 

Hottan nästa ;)

Oj oj oj hur ska detta gå nu sitter jag, Jenny och Lisa och "förfestar" haha .. men hur ska jag orka och hur ska detta gå trött som faan nu lixom, sen upp tidigt och jobba, aja den som lever får se ;) Men nu drar tjejerna i mig vi ska spela twister nu ;) haha pusshej! :D

Sammanfattning om helgen :D

Allt bra med er eller? Dax att berätta lite om fredagen, festen blev lycket (förutom notisen i tidningen). Och krukerna som gick sönder och sådär.. Men jag har inte hört någon som tyckte den var tråkig snarare tvärt om alla som man har hört av har haft jätteroligt och det kan man vell ända kalla lyckad? 

 
Diane & Natta

  
Johanna, Nettan, Hannah

  
Lite tjejer 

  
Tack så jäätte mycket för presenten Hannah!

(Vi fick jättefina armband av Hannah som vi älskar! :D, Samma här som för DK min kamera hängde bara med i början av kvällen)

Lödragen var också rolig det började med att vi var här hemma med Lisa och satt i köket och pratade mycket, sen gick vi till "balkongen" där det andra satt och var där lite, men sen var det dax att dra oss vidare till hotellet :) När vi kom dit så var det inte så mycket folk för vi var där tidit. Då skulle jag köpa en dricka till mig och Jenny jag bestämde mig för att ta en smirnoff och Jenny något annat då sa killen som vi köpte av "det blir 130 kr tack" När jag fixade fram 140 kr och ger han det, då ger han tillbaka mig 20:an och säger att jag får behålla den ;D haha jag blev glad. Aja sen gick vi ut och satte oss och pratade med Lisa om mycket prevara saker, men det var somsagt skönt att prata av sig (Tack Lisa för pratstunden, tack för att du förstod, tack för att du lyssnade<3) Men vi hade iaf roligt så jag tycker att helgen har varit bra! :D 

Idag har jag jobbar, det gick bra fast det var lite jobbigt ;) haha men nu ska jag sova. godnatt på er!

Ps. Jag, Siss och Lis planerar utgång på onsdag, det ska bli kul men jag kommer vara trött på torsdagen för jag ska ju jobba och allt, men det är ju sommarlov så man måste vara lite wild and crazy ibland ;D  


Helgen var:)

Det finns bara ett ord som beskriver helgen OSLAGBART!

Mobilblogg :)

Hej:) idag har jag jobbat, sen stallet som vanligt:) Men allt var inte som vanligt idag för sen kom Lisa och Diane och hälsade på, det är alltid lika roligt att träffa dem:) Lisa skulle vara fyllechaffis så jag följde med henne :) de var skoj. Sen pratade jag med mor min idag och dem verkar ha det bra:) men nu måste jag sussa, pusshej!

Träffat Annette och Lis :D

Igår kom Annette till oss och vi hade det jättetrevligt, först när hon kom så pratade vi och tittade på bilder. Eller allar först fick jag och sis en födelsedagspresent :D Vi fick ett jättefint kolage med bilder där det stod grattis! och att hon skulle bjuda oss på bio :D Så det ska bli roligt. Sen bestämde vi oss för att göra sallad, kycklingsallad blev det. (Jag gjorde en rhode island-dessing till, haha stolt)

Efter maten gick vi till Natti och hyrde två filmer, sen åt vi glass när vi kom hem, sen var det filmtime :D Det var en bra film som hette seven pounds den kan jag rekomendera :) Efter filmerna var det läggdax :D Men det var iaf jättetrevligt :)

Denna bild togs på peace and love i ett "gratisfototält"´

Idag har jag bara jobbat. Sen när jag gick hem från café silver tittade jag på mobilen, där stod det att Jenny hade varit i stallet för att Lisa och eventuellt Diane skulle komma hit :D Jag blev genast på bra humör, när jag var hemma fick jag veta att Diane inte kunde för hon skulle göra något, men att Lisas pappa skulle in till stan och göra lite saker så det var därför Lisa skulle komma :D Sen kom Lisa kanckandes på dörren och när jag öppnade dörren stod hon dinglandes med en bilnyckel i handen! Jag blev så förvånad jag hade inte räknat med det. Först tappade jag nästan andan och bara stod och stirrade på nycklarna sen efter några sekunder kastade jag mig om Lisa och sa grattis :D (Hon har alltså tagit körkort för er som missade det ;D) Så det blev provåk med Lis till månsan, där vi satte oss på bryggan och pratade, sen körde Lis oss tillbaka, så drog vi till natti, sen skulle Lis hämta sin mammi, så då gick jag oss sis in och duschade och nu sitter jag här och cillar :)

 

GRATTIS LISA TILL KÖRKORTET! SÅ BÄST<3

Denna dag har varit bra!

Hej! Idag gick jag upp runt 10 tiden och fixade mig för att gå ner på stan och köpa jobbarskor som jag kan ha när jag ska jobba på café silver och dagiset. Sen köpte jag en liten väska som man kan ha när man exempelvis går ut eller när man vill ha med sig lite saker som sin mobil och pengar, då är den perfekt! :) Jag köpte mig också en plånbok för 49 kr rea såklart! Hahaha jag älskar rea :) och så köpte jag två hm-puder en till mig och en till sis. Sist så gick vi till eouro-store och där köpte jag två puderborstar, jag har nämligen hört att om man använder samma borste förlänge så bildas det bakterier på dem som ger finnar, det är typ hudpartiklar och smink som blanars i borsten, så det är ju ganska lågiskt faktiskt, men jag har inte tänkt på det tidigare. Sen kostar en borste 10 kr där uppe så det är inte så farligt dyrt, man har ju råd att byta rätt ofta menar jag ;)

Annars har jag solat och varit hos hästarna, men när jag kom hem ifrån stallet så bestämde vi oss för att höra av oss till
Annette och fråga om hon ville hitta på något med mig och sis im, så om hon har någon skuts in imorgon så ska vi vara med henne, så roligt :D Sen bestämde jag mig för att städa rumet, man mår dåligt varje gång när man går in i ett stökigt rum, det drar ner en så mycket tycker iaf jag, men när det är städat och fräscht så blir man glad varje gång man kikar in i/går förbi rummet. :D

Åhh jag kommer sakna dagsiset och alla barn :( man får passa på att njuta nu sista veckan! Åhh vad jag tycker om barn! haha nu sa jag det igen ;)
Pusshej! :)

Hejsan :)

Jag ska bara säga att jag lever och att jag inte har något vettigt att säga det är därför jag inte har bloggat ;) haha men jag kanske bloggar mer im för jag är ledig :D Nu ska jag titta på Paris Hilton´s my new BFF ;) ha det bra!



Britney är en bra tjej! :)

Idag har jag haft en day off ;) haha jag har varit heeeelt ledig, sköönt har det varit :D Fast jag ska inte sticka under stolen med att det ska bli roligt att träffa barnen imorgon :D Jag kommer få träffa många nya barn och några av mina favoriter ska ta semester :/ Men man kanske träffar många nya barn imorgon och det ska bli roligt, hoppas det är många småttingar ;D Åhh jag gillar verkligren barn <3

Jag har tittat på Britney fore the record idag, för vi har nämligen skaffat oss tv4anytime och det är asbra alla program som man har missat på alla tv4kanaler finns ligsom där. Men jag kom iaf under full med att hon är en bra människa, även om jag inte trode något annat men nu vet jag juh ;) Sen är hon så fin också och hon verkar vara så trevligt, fast det är de flesta som kommer därifrån känns det som, det gillas :D Jag tycker om trevliga människor, man träffar ju så mycket olika folk när man jobbar på Café, en del inte så trevligt folk och en del jättetrevligt folk ;) haha

- Här skulle jag ha lagt in en bild på Britney men det fungerade inte! -

Ha det bra nu ska jag dra mig tillbaka, kanske sova eller så ska jag titta på något program på tv4anytime i sängen innan jag somnar ;) Puss på er! :)

Resan kommer...

Hej!
Jag funderar på vad jag ska skriva idag? Jag har ju inget vettigt att säga, det har ju inte hänt så mycket i mitt jobbrus. Det känns tråkigt att bara prata om jobb, men just nu känns det som det är det ända jag gör. När man kommer hem är man så trött så man inte vet vart man ska ta vägen, då ska man till stallet och rida/longera hästen, sen är det mars pankaka i säng för något mer klarar jag inte. Iaf inte när det är dubbeljobb, jag merar då jobbar jag ju 10 timmar om dagen och det är gaska mycker för en 18-åring i min kaliber (eller hur man säger) haha;)
 
Men men dagarna rullar på och nu är det bara 6 veckor kvar att sommarjobba, sen efter det så är det ju skolan att se fram emot! Den börjar ju precis när jag har slutat jobbat yesss! Aja jag får mitt sommarlov på resan som vi fick av pappa och Carlotte :D Det ska iaf bli kul, man har ju något att se fram emot iaf, även om man inte vet datum än så vet man att det kommer :D

Nu ska jag vell sova det är ganska härligt att veta att när man vaknar im så är det inte till veckarklockans klingande ton man vaknar till. Jag har en dag ledigt iaf :D Och det är jag glad för. Det är bra att jobba, för jag kommer ha mycket pengar när sommaren är slut iaf :) Så allt detta slit är värt det. Sen när skolan börjar ska jag sattsa på mer MVG också, så får vi ser hur det blir.

Men nu blir det sängen, hejsvejs! :)

Bara för att jag drack rödvin till maten och det var inte så gott om jag får säga det själv ;)


Jobb igen ;)

Jag har inte så mycket att tillägga mer än att jag har jobbat hela dagen idag och ska göra det im också ;) Jag kan inte skriva mycket längre för laddningen håller på att ta slut på datorn!
Pusshej!

Jobb, jobb, jobb och åter jobb

Först gick jag upp halv 8 för att jobba på dagiset. Det är faktiskt roligt eftersom att jag tycket så mycket om barn. När jag hade slutat så var det dax att dra till nästa jobb, nämligten Café silver. Det gick bra att jobba där också. Sen var det dags för hemfärd och när jag kom hem så blev det mat sen vidare till stallet. Och nu sitter jag här och bloggar ska snart gå in i duschen, sen sängen.

Det var hela min dag och morgondagen kommer troligtvis att se precis lika dan ut. Aja allt jobbande troligtvis 7 veckor av sommarlovet omvandlas ju till pengar sen så det är bara att bita ihop ;) Ha det bäst! pusshej :)

Presentutdelning+Hotellet :D

Hej! Det var inte slut på presenter inte, igår kom först Kim och Li hem till oss, då satte vi oss i blåa vardagsrummet på övervåningen och pratade om allt och inget, det var riktigt trevligt. Sen efter någon timme kanske så kom Viktoria med tårta och presenter :D Jag fick presentkort på H&M :D Dom är såå snälla, det var av Kim, Li, Diane, Lisa, Viktoria och Evelina :D Jag blev jätteglad, det är såå gullit av dem :D

När tjejerna hade gått hem så började jag, Jenny och Lisa att fixa oss och taggade. Det var riktigt trevligt, många härliga skratt och minnesprat med bra musik till :) Sen runt halv 12 tiden bestämde vi oss för att dra till hotellet. När vi kom dit var det inte så mycket folk men de kom mer och mer så det var ganska många där efter ett tag. Man fick många grattis i efterskott- hälsningar av folk som hade sett en i tidiningen och viste att vi hade fyllt år. Jag fick en drink av Kim i födelsedagspresent :D Jag valde rosa pantern och den var jättegod, typ en favorit. :) Så tack så jättemycket för presenten Kim :D Jag tycker verkligen att kvällen var lyckad och det bästa är att man kan göra om det för nu är man 18 år, det är bara att visa lägget lixom :D Jag kom hem vid 5 snåret så det var en lång natt för mig ;) Men somsagt rolig.


Själva taggningen :)


Jag och Lis inne på hotellet i början, haha det ser man för det är inte så mycket folk ;)


Lis och Jenken :D


Hahahah måste bara lägga  ut denna bild för L var sååååå sööt :)
(Skapligt iriterande att jag blinkade för blixden på nästan alla kort)

Glad :D

Idag fick jag mina två återsåtende preseter, jag blev jätteglad :D Av jenny fick jag den nya iPod shuffle. Och av Niki fick jag och sis jättefina cocktailglas (dem kommer ju komma till användning ;) )

Den fick jag med mitt namn ingraverat på baksidan :D


4 sådana glas fick vi av Niki :D

Dagen började med att sis väckte mig kl 12.00 och sa att hon skulle hämta en sak på coop, då bestämde jag mig för att gå upp och äta frulle. Sen när jag satt där och skulle hälla upp juice i glaset ringde telefonen, det var Ali som undrade om jsg kunde jobba idag kl. 15.00 och det kunde jag såklart. Sen kom sis och mamma hem och då fick jag min fiiiiina och braaaaaiga present av jenny :DD Sen fixade jag lite med den. Sen var det dax att jobba och det gick bra. När jag kom hem öppnade jag och sis presenten från Niki, åh jag tycker verkligen om dem glasen :D Sen bestämde vi oss för att åka och spela minigolf (jag förlorade som vanligt). Men det var roligt att spela, trevligt var det också. Sen när vi kom hem var det dax för stallet.

När vi kom hem så pratade jag och sis med Niki medans mamma och Urban åkte och hyrde film och så. Sen näre dem kom hem skulle vi tiita på benjamins bates otoliga liv, men jag somnade så jag valde att gå in till mitt rum och blogga lite, sen sooova.

Imorgon blir det utgång :D:D


18-årsdagen :D

Åhh jag vill bara tacka för all uppvaktning och alla som förgyllde våran dag!. Jag och sis har haft en jättebra födelsedag, den bästa skulle jag vara berädd att sträcka mig till. Vi har fått så fina presenter och så. Massa pengar, ljuslyckta, lotter, en resa, parfym, en bok, fina skrivna rader och det bästa av allt är att jag inte har fått alla presenter än, jag har 2 kvar! :D

(OBS: Klicka på miniatyrbilderna för att få dem större!)


På förmiddagen blev det presetutdelning mellan mig och sis :)


Sis presenter som hon fick av mig, 9x2 va det ju ;)


Jag fick lotter av sis, jag ska få en till av henne sen :D


Kring 2-3tiden kom moster Marie över och fikade och gav oss present :)


När pappa och systrarna kom tittade vi på fotboll, sen blev det smörgåstårta =)


Med vin till såklart ;)


Niki och Jenny :D


Jag och Alexia :)<3


Jag och Melina :)<3


Tack för resan pappa, Carlotte och systrarna :D



Johanna och Jenny

Detta var våran 18-årsdag :D

18 men minst 20 ;)

Hahahaha jag och sis skulle prova köpa sigg bara för att vi är 18 lixom, vi ville ju ha ett till grattis hahaha. Det började med att jag gick in i första affären, där var det en svensk kille så då borde man ju få visa legg. Men jag sa vad jag ville ha, då sa han vad det kostade och jag behövde inte visa legg, då sa mamma att jag ville visa legg, då sa han men hon är MINST 20, han trodde typ att jag var äldre än 20, sen när jag hade vistat legget sa han jaha men du hade ju kunnat köpt på systemet också ;) hahah sen gick jag och sis in på natti, tänkte där borde dom fråga de har ju blivit hårdare nu trodde vi. Men nej då Jenny behövde inte heller visa legg. Hahahahah vi hade kunat köpt tidigare ju, men det är ju kul att man ser äldre ut (A)

Ha det bra, tack för all uppvaktning, like it! :D


Tankar och funderingar

Oj nu har det varit ett litet uppehåll, men jag har tänkt ganska mycket på hur snabbt allt kan vända, hur snabbt det kan gå, bara från den ena dagen till en annan, ursh det är verkligen hemskt det som hände Sara, jag kände henne inte, men jag viste vem hon var och det räcker för att jag inte skulle klara hålla tårarna inne, men som sakt de bästa dör ung och hon var säkert just det, BÄST! 

Idag cyklade jag och Jenny till månsan och badade och solade, sen när vi bestämde oss för att åka hem, så ringde telefonen och det var Ali som undrade om jag kunde komma in och jobba och det kunde jag. Sen när jag kom hem så åt vi mat, sen var det stallet. Sen slog jag in sis presenter, det är roligt! Sen städade vi hustet. och sen var klockan 00.00 och då kan man väll säga att jag sis gått och blivit 18 år!  

Så nu ska jag gå och lägga mig och vakna upp som 18 år, hoppas jag vaknar till ett hurrand ;)

RSS 2.0