Lördagen

Igår var det somsagt party. Glädjen när man tappar någonting och sen hittar den igen fick jag känna på ett par gånger igår ;) Även denna lördagkväll bestod av mycket dans och skratt, som den ska göra med andra ord. Endel sång blev det också för min och Nettans del! hahaa..

Annars då, blev bakismat och mys idag. :) Inte så mycket mer att säga tror jag här kommer bilder: ´


Blev inte så många bilder.. Men men.. Puss och hejdå på er!

Lördag

Idag var det jobb på Lindex i några timmar. Nu väntar jag på att mamma ska bli klar så att vi kan åka till stallet. Där efter ska jag nog börja fixa mig för halv 8 börjar ju kompisarna komma, det är ju löningshelg denna helg så det blir hotellet :)
Men nu ska jag dra, pusspåer!

Haha söta Roffe :)

:(

Idag har det varit en skitdag, hoppas morgondagen är bättre! :)

Jag tror dem var rädda! haha

Jobb och Lägenhetsprat

Hej allesammans! Idag har jag jobbat! Sen kom jag hem till ett städat hem vilket var mycket trevligt :) Imorgon ska jag jobba på Lindex i Avesta och det ska bli spännande, har ju aldrig jobbat där förut. Jag ska åka till mormor och morfar på morgonen och äta frukos innan det bär av till jobbet, så trevligt.

Lägenheter då! Vi var ju och tittade på en på bryggeriet, den var jätteofräsch men skulle renoveras, det positiva med den var att vardasrummet var ungefär som vi ville ha det. Men negativt att köket var väldigt litet. Det som var agörandet för vårat beslut på den lägenheten var att det inte skulle byta tapeter i sovrummet och det var massa fläckar på dem, så vi beslutade alltså för att tacka nej på den. Sen har vi hittat en mycket billig 2:a mitt inne i stan på 60 kvm, så den ska vi förhoppningsvis få komma och titta på. Det bästa med den är att det är en privat hyresvärd vilket gör att vi kan stå kvar i kön på salabostäder och det får oss möjlighet att få den lägenheten vi verkligen vill ha. Men jag hoppas på att få tag på en lägenhet snart, det skulle vara skönt :)

Det var nog allt för nu, ha det så bra så synns vi! Pusspåer!

:) <3

Söndag

Tjenare gott folk det var ett tag sen!

Jag kan väl börja med att berätta lite om gårdagen, det blev västerås och utgång på pluto! På pluto var det sjuk kul med mycket dans och ashärlig musik, det är så det ska vara! :D

Nu kan jag väl passa på att berätta för er att jag och syrran min ska flytta! Vi håller på att leta lägenheter nu, vi var och kolla på en tvåa idag, den var mycket fin. Men eftersom att jag och jenny ska bo tillsammans så kanske det skulle vara bra med en trea. Men vi får se, vi ska titta på en tvåa imorgon också :) Jag lovar att uppdatera er om hur det går med lägenhetsletandet.

Sen har jag troligtvis fått ett vik till nästa år på Lindex, så om jag sköter mig under sommaren så! 

Skönt att det händer lite saker i mitt liv nu.. Det var allt för nu!
Pusspåer

Det var den bästa bilden jag hade på min klänning! :)
 

Elite-kryssning!

Att vi har varit på kryssning igen har ju inte ungått något, men kryssningen var grym som vanligt!! Här kommer bilder:

Här har vi några fina flickor!

Grannar!

Grannarna igen!

Wohoo :)




Tog inte så många bilder men här kommer lite vimmelbilder :)





Efter kryssningen blev det uppsala och chill, där efter drog jag och Evelina till västerås och där blev det också chill, men mycket trevligt var det :)

Denna vecka är ganska lugn, jag jobbar lite men annars softar jag bara eftersom att jag har lyckat blivit sjuk.. Men hoppas det försvinner snart vill ju komma igång med träningen igen! :)

Ja det var nog allt för mig för nu, mitt uppdrag var att lägga in bilder ifrån kryssningen och det har jag ju gjort nu! Pussss och hejdå på er!


RSS 2.0