Taipan

:'(

R.I.P min älskade häst. <3




Onsdag!

Tjenare!
Idag har jag ju somsagt varit ledig så jag gick upp halv tio och åt frukost. Därefter bestämde jag mig för att städa på övervåningen, så det blev riktigt fint. Sen gick jag ner på stan gör att handla lite kläder på hm jag hade ju fått presentkort därifrån. Så nu har jag fyra nya klänningar i garderoben, två par nya örhängen i smyckesskrinet och ett par nya solglasögon :) Sedan handlade jag en parfym på kicks där jag också hade presentkort, jag blev mycket nöjd med mina kap idag :) Sen var jag en sväng på banken och fixade lite saker. Ungefär vid halv två åkte jag och mamma till månsan för att bada och sola. Det var så trevligt och härligt måste jag säga :) Sen bestämde vi oss för att åka upp till stallet för att fixa lite med hästarna. Där efter kom sis hem och då åt vi mat och sedan gick vi och sola. Nu sitter jag här och äter glass som mamma köpte åt oss. 

Så har haft en bra dag idag, har hunnit med mycket och fått lite nya batterier in för jobbet imorgon som jag trivs väldigt bra på :D
Nu ska jag äta upp min glass! Puss på er :) 
  

Tisdag

Imorgon är jag ledig, det är skönt för vanligtvis brukar jag bara vara ledig på söndagar :D I denna vecka palnerar jag, sis och Evvvvvelina att boka resa till Ayia Napa. Vi får se hur det blir, men det skulle vara kul/skönt att åka dit igen.

Annars händer det inte så mycket just nu.. Nu ska jag nog gå och titta på när sis spelar tvspel..
Pussisaar!

My lovely old boy! <3


Måndag

Tjenare! Det var ett tag sen, jag vet.. Men jag har ligsom inte haft tid att sitta vid datorn. Jag jobbar ganska mycket och sådär. I lördags var vi dock ute i Västerås på Sjökrogen, det var skönt att komma ifrån allt jobbande och gå ut, sedan var det ett tag sen man var ute i Västeås. Men det var skojj tycker jag :) Sedan var det söndag och då var det riktigt varmt ute, när vi kom hem från Evelina var det bra att åka till månsan för att svalka sig lite..

Idag har jag jobbat, jag fick blandannat måla golvet i skylltfönstret men sedan var det som en vanlig dag på jobbet! Just nu sitter jag och tittar på Dr Phil och det är ganska bra. :)
Pusspåer så syns vi! :)







RSS 2.0