Mycket idag och resten av veckan.

Idag har jag varit på praktiken, stressat till sorf, solat och sen gjort PA i 3 timmar.. Så snart ska jag duscha sen sängen.

Sista dagen på praktiken imorgon känns juh inte så kul. Dels hade jag kunnat vara där minst 1 vecka till för det är ju nu jag börjar komma in i det på riktigt. För det andra så är min handledare/chefen sjuk så hon har inte sätt hur jag har jobbat den sista veckan och jag behöver ju prata med henne också, får hoppas att hon kommer imorgon :)

Igår gav Kiki mig en hint om extrajobb där iaf, hon sa att om jag tränar upp mig och blir snabb i kassan så kanske jag kan få extrajobba lite där sen. Så det var ju kul i alla fall.

Men nu måste jag pysa! Pussisar på er! :) 

Haha en minde charmig blid på mig kanske.. Men det är jag och Lis <3 (:

Idag är det tisdag bara så att ni vet!

Tjenare gott folk hoppas allt är bra med er! Idag har jag varit på praktiken som vanligt och det var skoj som vanligt. Sen kom Viktoria hit det är också skoj, var länge sen vi träffades så men som sagt trevlans :D Vi har pratat ganska mycket om studentkryssningen, den börjar närma sig och det ska bli så kul.

Orkade inte leta rätt på skladden till mobilden + datorn så att jag kunde få över bilderna på glasögonflikorna.

Pussisar på er!


Utomlandsflickorna + Evelina förhoppningsvis!

En fin liten sammanfattning

Jag hade riktigt kul i lördags måste sägas :) 

Nu har Alex och Anna åkt till norge.. Hoppas man åker dit och hälsar på dem någon gång det skulle vara skojj :) Kommer ju sakna min brooor juh! Men hoppas han får det rikgit bra där nere, men det tror jag att han kommer att ha :D Och som han sa är det så att vi inte får jobb så får vi väl dra ner dit och söka jobb ;) haha 

Det var kul att Nettan kom hit igår :)

Det var trevligt på praktiken idag som vanligt. 

Kul att Viktoria kommer hit imorgon, det var så länge sen!  :)

Nu ska jag föra över pengar och det betyder att jag måste titta hur mycket pengar jag har kvar och det är riktigt läskigt eftersom att jag tror att jag har gjort av med på tok förmycket pengar på 3 dagar.. Aja nu blir det dusch sen sängen och imorgon kommer det blider på flickor i glasögon tror jag, tihi <3

Ha det underbart bäst alllesammmmmmans! :) 
Och PUSSSSISAR!



Lördag och party :)

Idag har gått på stan, sen jobbat, sen vara med och hjälpa till på tävlingen som sis skulle vara med på  :) Det bästa var att sis vann i 80klassen :) Hon och Doris är så duktiga :D Sen var det bara hem och äta sen fixa sig och nu sitter vi här och förfestar sen blir det hotellet. Fick inte med mig någon till Stockholm tuvärr men det blir hotellet, men det blir väll kul det också ;)
Syns där, Pussisar på er! :)

Avistja Frida hälsar bloggen!

:) <3


Fan vad jag vill dra till stockholm och festa när man äntligen får chansen!

Åhh jag döör! Nu har man blivit inbjuden till denna klubb http://www.gratisistockholm.nu/viewObject.aspx?objectId=46103 och jag vill ju verkligen dit såklart.. Åhh får se hur dethär slutar ;)

Hahah aja nu ska jag äta, pusspåer! :)

Torsdag och snart freda, snart helg! Wihoa :)

Tjenare idag har det varit en lång dag. Det började med att jag och mami åkte till stallet, jag red Wessel och Taipan medans mamma mockade och fixade :) När jag kom hem så duschade jag och fixade mig för att gå till praktiken (jag började ju 12.00 och var där till 20.00 idag). Det gick bra fast nu måste jag snart gå och sova är ju trött nu..

Det ska bli så kul på lördag för då kommer det lite tjejer hit sen ska vi dra vidare till hotellet och man skulle kunna säga att det var riktigt länge sen man träffade alla, saknar dem mycket! Så ska bli askul! :) På lördag kommer det bli en fullspeckad dag:
- Gå på stan!
- Jobba
- Hjälpa sis/kolla på tävlingen
- Fixa sig
- Tjejerna anländer
- Hotellet
- osv..

Hoppa allt går som det ska så att jag hinner med allt.

Men nu blir det sängen som sagt! Pusspåer

Haha roffe då! <3

Onsdag

Ja vad ska man säga? Idag var det ett möte med handelsprogrammet och massa företag, vi pratade om praktiken och så. Det var spännande! Sen var det praktik, sen sorf, sen eget stall, sen mat och nu sitter jag här :)

Åhhh hur fan ska jag göra, vad ska jag göra?

Dåligt självförtroende och självkritisk är inte alltid den bästa kombinationen..

Bloggtips som rubrik låter väl superduperasakalasabra?

Hahahaha ni får inte glömma att läsa Blondas blogg eller Martins som han heter. Alltså han får mig alltid att skratta, helt sjukt rolig är han! Men här kommer länken för er som glömt bort blondaa.blogg.se!

Annars då? Idag fick jag stå i kassan på Lindex hela dagen, det var skoj! :) Måste börja plugga snart, men orkar inte nu.. Tihi..

Imorgon ska jag och sis vara med på ett möte med lärare och företag, spännade! Jag var på ett sådan möte i ettan men då kom det inte så många företag men hoppas att det blir mer denna gång! :) Men nu måste jag springa in i duschen eller först kissa för jag kissar snart på mig så kissnödig är jag.. hahah!

Nu ska jag gå på min kungartoalett och sen ska jag som sagt duscha i min kungardusch! Det är en av fördelarna man får när man heter REY i efternamn!

Pusspåer!

Måndag skulle man kunna ha som rubrik idag va?

Tja!
Idag bestämde vi på min praktikplast att jag skulle vara där 12.00 till 20.00 på torsdag eftersom att det är modekväll på Lindex, spännande! :)

Jag har inte så mycket att säga idag känner jag, det har jag inte haft på länge , det är typ samma varje dag. Först vakna, sminka mig, äta frukost, gå till praktiken, gå hem på lunchen gå tillbaka till praktken, gå hem, äta, åka till stallet, äta, titta på tv/dator, duscha och fixa mig för sängen osv.. 
Pussssss!

Jag, Taipan, Jenny och Doris! :)
   

Tihi

Nu sak ja snat såva. Fan jag glömmde tväten :( Måsste figsa den nu. Men det går väll snabt? Aja gannska jobigt endå.. Så nu är de väll daxs för mej at gå!
ha det best allesammans!

(Detta inlägg är tillägnat Lars) hahaah

Tihi

Nu sak ja snat såva. Fan jag glömmde tväten :( Måsste figsa den nu. Men det går väll snabt? Aja gannska jobigt endå.. Så nu är de väll daxs för mej at gå!
ha det best allesamans!

(Detta inlägg är tillägnat Lars som älskar mina felstavade ord) hahaah

Busväder

Igår var det typ årets varmaste dag och idag ser det ut såhär, ett steg fram sen tio steg tillbaka.. Känns det som, men hoppas att det försvinner snart ;) Vill ju ha sommar tihi..

Jag och sis var i stallet och skulle rida men det var typ helt omöjligt, ursh vilket väder!

Men nu sitter jag och segar framför tvn. Aja pusspuss på er! :)

Träd x 2 = Värdbild.se!


Lördag

Tjenare!
Nu har jag och sis tittat på alla avsnitt av Glamourama, en riktigt bra serie måste jag säga :) Det har alltså blivit en hemmafettarsegarkväll men det var trevligt det också. Idag på dagen jobbade jag på caféet, det är så roligt att vara trevligt mot alla människor man träffar tycker jag, ja det är kul att jobba där måste jag säga, ännu roligare är det att vi har bestämt att jag ska jobba varje lördag fram över och det är ju inte helt fel med lite extra tillskott till kassan måste jag säga ;) Efter jobbet blev det en första solning för detta år! Såå skönt var det, jag solade i ett helt nytt solarium, mycket bra var det för det var liksom format efter kroppen, sedan fanns det musik innuti och massa bra saker ;) Tihi..

Nu ska man väll ta och kasta mig i sängen (jag höll på att skriva sjön men det var ju inte alls det jag menade. haha) Imorgon kanske vi ska boka resa, men jag har inte hört något ifrån tjejerna så får väll prata med dem imorgon! Men nu sängen, sov underbart och pussisar på er! :) 

Hahahahahaa ja vad hitttade jag för bild då? (A)


Fredag

Idag är det fredag och jag har varit på praktiken idag också (höll på att skriva trafiken), men det gick iaf bra. Fast en sak var det värsta som jag gjort på länge eller kanske ska säga det läskigaste. Jag har fobi för balonger alltså jag menar verkligen fobi, när jag var liten och vi lekte sådan lek att man knöt fast balongen kring foten och skulle stampa ihjäl balongen, vann jag såklar för ingen fick trampa på min.. Sen när vi var små ville jag knappt blåsa upp balongen för jag var rädd att den skulle smälla. Men när vi hade blåst upp balonger så la jag dem i ett annat rum när jag skulle sova eftersom att jag var rädd att den skulle smälla och denhär fobin har suttit kvar, jag blir livrädd när jag ser ett barn med balong i handen. Urssha. Men nu över till detdär läskiga som jag var med om idag, jag fick blåsa upp balonger med en såndär grej som man kan blåsa upp balonger med och jag fick hjärtklappning varje gång balongen blev större.. Alltså så läskigt, men sen efter typ tio balonger blev det lite lättare.. Hahaha Sen fick jag klippa ut 299 lappar och vika dem alla. :)

Vad händer i helgen då?
Själv blir det nog bara att ta det lugnt fast imorgon ska jag jobba, men sen blir det bara att såsa tror jag. Ska prata med Nettan och Linis om vi ska boka resan på söndag. Men nu ska jag titta klart på Let´s dance hoppas Willy får åka hem idag och lägga dansskorna på hyllan ;)
Pussarpåerrrrrrrrrrr!

Haha roligt att min lipmin kom med på bild, haha! (A)

Torsdag

Tjenare klockan är 22.22 och jag har precis ätit mat, haha först var det praktik sedan var det stall med tre hästar att rida. Mamma var och tittade när vi red så det var därför maten blev klart så sent, men gott var det :)

Jag måste lägga ut lite bilder, det är några söta på Wessel och Roffe, det är bff´s you now ;) Tihi såå söta.


Hahaha titta vad söta! :)

Nu blir det Andra avenyn, sen dusch och sist sängen! Pussisar på er!

Bra gjort H&M!

När jag öppnade hmkassen där skorna hade legat så hittade jag en lapp som jag läste. Vet ni vad det stod på den? Att jag fick ett presentkort på 50 kr som plåster på såret. Sedan bad det så hemskt mycket om ursäkt också:) Jag lämnade ju också tillbaka två tröjor som var från rean och det tog emot dem. Jag tycker att hm var riktigt bra som gjorde så. Jag blev så glad så att jag var tvungen att mobilblogga om det ;) Men nu måste jag sova, godnatt på er! :)

Tisdag

Idag var det praktik först, det gick asakalasasuperduperbra (haha riktigt så överdrivet bra gick det inte). Sedan blev det till stallet och träna eller jag menar ta spån och sedan rida, men somsagt riktigt jobbigt att ta spån. När jag kom hem hämtade jag och mor min ett paktet på coop, det var mina skor som hade kommit. Först beställde jag ju massa kläder på hm och där med ett par skor. Men det kom fel skor så jag skickade tillbaka två tröjor som jag inte ville ha sedan skickade jag tillbaka de skor som var fel och denna gång kom rätt skor till coop, det var fina, fast jag blir så lång i dem. Brukar inte riktigt ha så hög klack, det är heller ingen platå så det kommer vara lite jobbiga att gå i tror jag, men det kommer nog till användning :)
Pussssssssar

:)(:

Bilder :)


Hahah Evelina på aftersketemat! kolla in håret, tihi :)


Tihi en härlig bild! <3


80-talsbrudar :)


80-talsJohanna, 80-talsEvelina


80-talsJenny och 80-talsAnnette tänker..


.. ta en 80-talsshott var!


Haha dendär gick jag runt med i lödags och visade alla gångare och bilar som åkte förbi.


Haha vi tänkte ta med den på studentkryssningen och gå om kring med den i koridoren eller något, men det slutade med att vi satte den på en bil. Tihi (A)

Helgen+Måndagen

Som tidigare sagt jag har väldigt mycket att göra. I lördags blev det en oplanerad utgång med Evelina och Jenny mycket trevligt :) Jag var också och kollade på sis som hoppade med Doris, det gick bra felfria i båda klasserna, rikgit duktiga flikor!

På söndagen kom Evelina och Nettan hem till oss, vi skulle kolla resa. Nu har vi hittat en asbra, så vi ska boka på söndag. Wohooooh det går knabbt att fatta ska bli så sjukt kul måste jag säga :D

Idag var jag på praktiken och det börjar bli roligt, ju mer man lär sig desto mer kommer man in i det och desto roligare blir det :) Idag fick jag lära mig kassan, ganska svår men hoppas att jag lär mig den helt snart. Kul kul. Men när jag kom hem från praktiken blev det en mörkerutritt med sis och hästisarna! När jag kom hem satt jag mig och gjorde lite PA, igår la jag nämligen upp bilder på våra smycken. Så nu ligger de på bloggshoppen! klicka HÄR för att komma in till SEJfinas blogg. För er som inte visste så gör två vänner och jag smycken som vi säljer, detta har vi som projektarbete.
PUSSSSSISSSAR PÅ ER MINA SNYGGINGAE!

Åhh jag ville lägga in bilder här men jag har tappat bort den där lilla saken som man får över den från mobilen till datorn :(

Fredag

Jaha då var det fredag, det känns riktigt bra med praktiken idag :) 

Ja vad händer i helgen då? Idag blir det bra att ta det lungt. Imorgon ska jag följa med sis på tävlingen och sen kanske gå lite på stan. Sedan inget planerat för kvällen men börjar bli partysugen ;) tihi.. På söndag skulle vi boka resa med Nettan men eftersom att Evelina skiver att vi ska göra det nästa söndag kanske vi får göra det ;) Men Nettis får komma ändå! :) 

Härligt med 30 % personalrabbat på Lindex föresten! :D

Nej nu är det solsidan, måste kika, puspåer! :)  

Fredag wohoo!

Tjenare nu sitter vi och lysanar på timodeij.. haha asdålig låt men sis diggar.. Haha :) Igår var jag inte klar förns vid 22.00 med stall och allt, det var därför jag inte bloggade igår om ni undrar.. Vi hade tre hästar i stallet, jag red Wessel och det gick bra för han är en rikitgt fin häst! :)

Nu sitter jag och taggar inför sista dagen på praktien för denna vecka, ganska skönt. Det är så tråkiga tider på praktiken, vi börjar ju 10 och "jobbar" till 18.. Synd att man inte kunde börja typ två timmar tidigare. Men men nu är det så och det går inte att göra så mycket åt det inte. En till sak som är lite jobbit är att man blir sugen på att köpa kläder när man är där, hahah jag kom på att om man skulle jobbat på en klädaffär skulle lönen gå åt till att köpa kläder där, men det är väll ett sätt för affären att gå runt, kanske ska starta en egen? ;) hahaah
Men nu ska jag nog diska lite. Pussen

Jag i Egypten! :)

:)



Vilka vill haka? :)

HEJJJJSANNN!
På söndag ska jag, Jenny och Annette boka resa, alla som är sugna på att åka med är välkomna hem till oss då. Vi ska åka precis när vi har tagit studenden, kring den 5,6,7 juni sedan ska vi vara där i två underbara veckor. Hoppas ni vill haka brudar! :D Det är bara att höra av er innan söndag så vi vet vilka som kommer, sedan ska vi bestämma tid lite längre fram.

Idag var det praktik, jag fick fixa två väggar med bh:ar i storleksårdning, det var alltså från golv till tak. Det tog tid måste jag säga sedan fick jag larma och galja lite kläder. Sedan var det dags att bege mig hem snabbt eftersom att jag skulle till sorf, där jag fick rida Leo och det gick sädär vah.. Nu sitter jag här och såtittar på fuskbyggarna, ja vad ska man säga lite överdrivet men synd om de som varit med om detta och tur att de får hjälp nu.
Puss på er mina små ärsklingar som blonda skulle sagt ;)


Haha hittade lite gamla bilder, titta vilka söta små töser! :)

Hahah syslöjd like old times! :)

..!..

Too much to do!

Praktik

Tjabah! Har varit första dagen på praktiken idag, jag fick städa lite och fixa ett reaställ med strumper och lite sånt, dem verkar ge mig lite fria händer och jag tror att dethär blir bra :) 

Urshaa orkar inte, inte en gång till!

Aja nu ska jag till stallet, pusspåer! :)

Lördagen blev lyckad

Tja! Igår var det en vanlig hemmakväll som va planerat, ganska skönt fast man ville ändå gå ut. Så vi hörde av oss till lite polare fast ingen skulle ut, men Frida skulle till någon fest i norrby så hon och Linnéa tjatade dit oss, inte så svårövertaleade ;) Tihi.. Så vi fick fixa oss + drika på en timme! Hahah det gick det också. Men när vi kommer dit så var de ju aftersketema, men alla körde juh inte på det som tur var eftersom att jag inte visste om det så kom jag ju festklädd liksom. Men det var ju såklart en ölhävartävling och eftersom att jag är bäst på att kluka så var jag ju tvungen att ställa upp ;) Den första deltävlingen var lätt, man skulle klunka en öl och som storfavorit och segertippad gick jag in i final, haha jag vann ju första deltävlingen men i finalen var det 1 liter öl man skulle klunka och jag hatar typ öl, så då blev det "brons" haha eller jag sa att jag kom trea fast jag kom nog sist, haha men kul var det:) Sen tog vi bussen till stan för hotellet och Lisa lockade :) En riktigt trevlig kväll med trevliga människor, det behövdes! Inte att glömma var ju att vi träffade Kim också, åh tycker om den tjejen! :)

Nu blir det stall! Pusspåer :)

Lördag

Gårdagen var inte så himlans rolig.. Det var ju fårstås mycket trevligt att umgås med Evelainkan och Jenken :) Men när jag kom hem ringde café silver in mig, så då var det bara att rycka upp sig och ställa upp, det är alltid lika trevligt att jobba, speciellt när det är snygga kunder ;) Tihi (A)

Nu sitter jag och väntar på att sis och mami ska komma hem, för vi ska nämligen gå över till Elve och Elke och äta smörgåstårta och umgås lite med dem för Evle fyller år, trevligt trevligt :) Så vad tycks kanske ska slänga upp lite bilder från igår! Alltså jag föstår mig inte på min dator och mobil, dem vägrar att sammarbeta.. Det gå inte att få in några bilder just nu men jag lägga in dem lite senare! Kan sno lite bilder så länge! :)

Bara för att Evelina var så otroligt söt på denna bild! Synd bara att en inte alls så söt Johanna förstör ganska mycket av bilden ;) haha

Hahah puss på er från mig och en ganska mycket galen Evelina! :)


Varför blir det alltid så fel? :(


Onsdag och looov!

Tjenare!
Idag vaknade jag vid halv 11 jag tror inte att jag har nämt att jag har fått en ny säng, eller ja Alex gamla :) Så nu kan jag vända mig om i sängen utan att känna sängkanten så otroligt skönt ;) Men när jag vaknade gick jag upp och tittade på bröllopsfotografen den var riktigt bra tycker jag. Sedan blev det stan med mamma, jag inhandlade lite smink (skulle skriva vad det var, men orkar inte kolla upp stavningen), jag köpte också ansiktsrengöring och lite sånna produkter.

När jag kom hem åt jag macka och sedan bar det av till stallet för att mocka. Sen blev det sorf där jag fick rida i två grupper och det gick bra i båda.

När jag kom hem blev det planering med lite flickor. Imorgon kommer nämligen Nettan hit och umgås med mig och sis, trevligt trevligt. På fredag blir det åka till västerås och göra pa med Evelina sedan blir det utgång, någon som är sugen på att haka utgång föresten? :)
Pussssssssissar

Hahaha hur söööt är han inte då? <3


Tisdag

Det var trevligt i krylbo vi var ju hos mormor och morfar, god mat, spela skip-bo och mycket skratt :)

Jag köpte kläder på h&m:s hemsida idag, så härligt med lite nya kläder, man blir på så mycket bättre humör när man har nya fina kläder på sig, det är till och med lättare att gå upp till skolan när man vet vad man ska ha för kläder på sig :) 

Nu har jag gjort lite på projektarbetet, urshaa det gör mig så stressad, typ det enda jag har tänkt på de senaste dagarna när jag har varit tyst är projektarbete och hur vi ska gå till väga med allt..

Men jag har inte så mycket mer att säga just nu så dethär får vara någ för idag! ;)
Pusssssssartiller!

Ps. Sitter och tittar på Amerikan Idol och Viktoria Beckham sitter med som gästjury, så himla snygg hon är!! :)

Kortis

I lödrags jobbade ju jag och sis hela dagen, mycket skojj var det. När vi kom hem vara det bara att fixa sog för lite party.. Det var skojj som vanligt :)

Men jag hinner inte berätta mer nu, måste kila ut i kylan. Är i krylbo hos mormor och morfar :)
Pusspåer så hörs vi sen!

RSS 2.0