Egypten 2009

Flygresan dit gick bra, jag somnade som jag brukar göra under flygturesan. Men det var ungefär 5 timmars lång flygresa, alldeles lagom med andra ord :)

(Tryck på bilderna för att få dem större!)



När vi kom ner möttes vi av en strålande sol och riktigt varmt var det. Vi fick äta lunch när vi kom fram. Sen blev det till att sitta ute med en drink i handen och vänta på att våra rum skulle bli färdigstädade. Men efter en liten stund blev dem klara och när vi kom in i vårat rum möttes vi av ett riktigt fint rum, det gillade vi :D Titta bara!


Sen blev det lite bad efter..

Vi gick upp på mornarna ungefär vid 8 tiden, då åt vi frukost sen ner till solstolarna som pappa hade gått upp och lagt handdukarna på kl 6 på mornarna. Där solade och badade vi ända till solen gick ner ungefär vid 17 tiden. Då fixade vi oss för kvällen,  vad vi än hade bestämt oss för att göra :D 

Här kommer lite bilder vi vid polen:

 

Oj det blev en del.. Här kommer lite bilder på när vi fixade oss in för kvällen, lite kvällsoutfits och sådant:

 

Såhär såg hotellet ut:

Där var lite, det finaste rummet av alla kom dock inte med, lobbyn eller jo ni ser två dörrar där, men det var iaf riktigt fint :)

 

Vi bestämde oss för att göra en båttur en dag och titta på fiskar under vattnet, det var som fönster så man så ut, ja ni får titta själva:

 

Funny pics

Sen var det tuvärr dags att flyga hem:

 

Det var som sagt en underbar resa, även om frågan "how many kamels?" och "how many chickens?" dök upp ofta, haha pappa blev som mest erbjudna 200 kameler för mig och sis. I kycklingar var det en bit över 100.. haha

Tack för 18-årspresenten pappa och Charlotte :D Riktigt lycket blev det! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0