Doris

Tjenare!
Idag var vi med Doris till veterinären på förmiddagen, det visade sig slutligen att det var en kotledsinflamation eller något liknade. Det röntgrade hennes ben för att se så att hon inte hade pålagringar och sådär, men hennes ben var jättefina så, de sa att hon nästan hade ben som en unghäst.. haha.. Men vi valde iaf att behandla henne med tuppkam/kortison så ska vi komma tillbaka om 14 dagar och se om det har blivit bättre. Hon har ju även varit röd och haft sår både på tandköttet och i hennes mun, såret i hennes mun var troligtvis en godartard tumör. Så nästa gång ska den också opereras bort. Men nu är det bara hoppas att hon blir bra! :)

Jag har också ridit Wessel idag och han var så fin, helt underbart! Sedan träffade vi Viktoria också och det var mycket trevligt, länge sen man så den tjejen, mycket efterlängtad var hon! :)

Sedan var det dags för ett möte med arbetsförmedlingen och nu har jag tittat på tv och sådär.
Det var min dag, ha det underbart!

Pusshej (:

Kommentarer
Postat av: Helena

Det var så skönt att det gick bra idag, nu håller vi tummarna för att tillfrisknandet fortsätter som vi hoppas på. Vilken fin bild <3

Den har några år på nacken, men det känns som igår ;)

Kramar, Mamma

2010-10-19 @ 23:04:07
Postat av: Inger

Vilken dramatik! Hoppas Doris frisknar på sig snart och vad bra att ni har fler hästar ni kan rida. Går det för lång tid mellan varven kommer den där trista träningsvärken.

Det är en jättefin bild, men är det inte sammahuvudbonad som Roffe brukar bli fotograferad i? ;)

Kram från Krylbo

2010-10-20 @ 14:20:39
Postat av: jag

Mamma: Ja det var bra :)

Mormor: Ja det är bra att vi har andra hästar att rida, man får abstinens när man bara rider ca 3 gånger i veckan, förut red vi ju varje dag ligsom.. Nej det är inte samma huvudbodnad som Roffe brukar ha.. :)

Kramar till er båda!

2010-10-20 @ 19:39:33
URL: http://johannaray.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0