Midsommarhelgen

Tjenare!
Idag tänkte jag berätta lite om helgen, helt underbart kul har den varit!

MIDSOMMAR!
Dagen började med en snabbtripp till stallet och när vi sedan var hemma kom Evelina till oss. Då fixade vi oss samtidigt som vi pratade, vi hade ju mycket att prata om eftersom att vi inte hade träffats på länge. Där efter kom Alex och Anna och hämtade oss och då begav vi oss till Johan. Där vi åt, lekte lekar, festade, ja midsommar innehöll allt en midsommar ska innerhålla! Det var mycket trevligt och kul!










LÖRDAGEN!
Denna dag bestod av att ett stort gäng ifrån gårdagen käkade pizza på Liljas. Därefter begav vi oss till parken, där det blev vollyboll och fottbollsspelande. Sedan begav vi oss (9 personer) till stallet för att rida. Det bästa var att alla provade att rida och jag tror att alla tycket att det var asroligt ;) När vi sedan kom hem åt vi mat och sedan drog vi till Anders. Där vi tjejer började spela kort medans killarna spelade fotboll. Sen när dem kom in blev det lite mer kortspel och sedan var det dags för några att bada. Det var också kul att Frida och Linnéa följde med också. Det blev en till mycket roligt dag!







SÖNDAGEN!
Denna dag bestod också av käk på Liljas, sedan sola och slappa lite. Där efter tittade vi på fotboll, sen blev det dags att säga hejdå till norgegänget!

Tråkigt när dem åkte, men riktigt kul att de kom upp. En underbart rolig helg måste jag säga! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0